Şimdi Ara

*ACİL*BİLGİSAYARDA KULLANICI SORUNU*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMDA 3 ADET KULLANICI VAR. FAKAT BUGÜN CEM ADINDA BİR KULLANICI OLUŞTU.TIKLADIGIMDA EKRAN SİMSİYAH OLUYOR VE BİLGİSAYARAD İŞLEM YAPILMIYOR.KULLANICIYI SİLDİM FAKAT PCYİ AÇTIGIMDA O KULLANICI YİNE OLUŞTU. ARKADAŞLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM COK ACİL BİR DURUM LÜTFEN YARDIM EDİN :(

işletim sistemim : win8
    bilgisayarda eset nod32 smart security var fakat virüs mü bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polisoglu -- 8 Eylül 2017; 10:43:50 >

• Eğer silme işlemini düzgün bir biçimde yapıyorsanız muhtemelen virüs olmalıdır win8'de bu tür bir hatadan bahsedilmiyor en azından şimdilik. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
  • Öncelikle teşekkürler.
    Dedikleriniz doğrultusunda bir virüs taraması yaptım. Eset nod32 smart security 3 adet virüs buldu. McAfee ise şu anda tarıyor.Bu virüslerden dolayı şifrelerimi kaybeder miyim?

ÖNEMLİ: 2 ANTİVİRÜSTE LİSANSLIDIR.
    AYRICA PCDE KASMALAR BAŞLADI.BUNUN YUZUNDEN Mİ?
  • Pek anlayamadım durumu ancak bir bilgisyarda 2 antivirüs programı bir arada bulundurulmaz. Genel kaide budur genelde çakışmalar olur ve bazende birbirlerini virüs gibi görüp bilgisayarı tarumar ederler. KAsma olarak belirttiğiniz şikayetinneden gerçekleştiğini söylemem durumu göremediğim ve ayrıntısını bilemediğim için oldukça güç ancak antivirüs programlarının 2 side bilgisayarda yüklü ise kasma gayet normaldir ya da tarama esnasında kasma oluyorsa buda gayet normaldir bunun haricindeki kasmaların anormal oalcağı ve sebebinin ciddiyet algılamasına göre araştırılıp araştırılmasının gerekliliğinin kullanıcı tarafından verilmesinin çok daha isabetli olacağını düşünmekteyim. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

NOT: şifrelerim kastınızdan neyi ifade ettiğinizi anlayamadığım için bu soruya bir yanıt vermek istemedim ancak virüslerin genel manada şifreler ile pek bir ilgilerinin olmadığını belirtmek isterim. Ancak kötü amaç ile gönderilmiş virüsler bilgisayarınızda girilmiş olan tüm şifreleri çalıp göndericine göndermek amacı ilede kullanılabilir (lisanslı ürün keyleri mail, facebook gibi kullancıı hesapları şifreleri gibi)

NOT2: Lisanslı ürünlerin bandrolleri ürünün orjinalliğini garanntilediğinden bu tür keylerin bir başkası tarafından kullanılıyor olması hukuki manda bir sıkıntı içermez zira orjinalliğin kanıtı elinizdeki bandrollerdir. Hotmail, facebook hesaparı içinde telefon ile kimlik doğrulamayı aktif hale getirirseniz bu tür heesaplarında şifrelerinin çalınması halinde çok daha kolay, kısa ve güvenli bir şekilde iadesini gerçekleştirebileceğinizi aklınızda tutmanız yararınıza oalcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 30 Nisan 2013; 20:40:50 >

• Hiç risk alma at formatı kafan rahat olsun keylerini falan çalarlar.
  • Smart Security 6 kullanıyorsanız, Anti-theft'i de etkinleştirmişseniz. my.eset.com üzerinde Cem isminde bir sahte hesap oluşturmuşsanız böyle bir kullanıcı oluşmuş olabilir. Ayrıca bilgisayarınızda 6 tane antivirüs'ü aynı anda asla kullanmamalısınız.
  • Herkesin dediği gibi Firewall + Antivirüs/Internet Security ikili kombinasyonlarının dışında 2 adet antivirüs kullanılmamalıdır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE DEDİĞİNİZ HER SEY İÇİN TESEKKÜRLER AMA DOGRU OLANI ŞU Kİ;

HALO® KARDEŞİMİZ DOGRU SÖYLEMİŞ BEN SAHTE HESAP OLUŞTURMUŞTUM.ŞİMDİ HATIRLADIM İYİ OLDU BU :)

CEVAPLARINDAN ÖTÜRÜ TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER
  • Muhterem tebrik ederim sizi. Hedefi tam gözünden vurmayı nasıl başardınız bilmek isterdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.