Şimdi Ara

Acil! Bilgisayar F710'u görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce eve geldim yeni gamepad alıp usb receiver'ı bilgisayara taktım fakat görmüyor donanım sihirbazı başlıyor başarıyla tamamlandı yazıyor 2 saniye sonra tamamlanamadı yazıyor ve görmüyor gamepadi.

Windows 7 kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• Diğer aygıtlar kısmında F710 olarak değilde USB device olarak görünüyor.
  • notebook mu yoksa masaustu pc mi?

bi de oyunlara gidip bi kontrolden bakin.. orda goruyor olabilir.. denediniz mi ordan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robotyx

notebook mu yoksa masaustu pc mi?

bi de oyunlara gidip bi kontrolden bakin.. orda goruyor olabilir.. denediniz mi ordan?

Laptop.

Hayır görmüyor şuradan anladım çünkü ışık yanıp sönüyor fakat tamamen sönmüyor hiçbir zaman. Hep dokunduğumda tekrar yanıp sönmeye başlıyor.

Kablolarda da bir problem yok çünkü başka laptopa taktım denedim tanıdı.
  • hocam isterseniz kendiniz tanitin.. bakalim nolcak...

iyice bi emin olur driver in dogru oldugundan...

driver icin :http://www.logitech.com/en-us/support/wireless-gamepad-f710?osid=14&bit=32
  • quote:

hocam isterseniz kendiniz tanitin.. bakalim nolcak...

iyice bi emin olur driver in dogru oldugundan...

driver icin :

Driver'ı yükledim,microsofttan xbox controller driverı indirdim hiçbiri fayda etmedi aleti bağladığımda şu şekilde çıkıyor aygıtlar.

Acil! Bilgisayar F710'u görmüyor.

• Sanırım bluetooth çevre aygıtlarından birtanesi gamepad asıl sorun başkada olabilir anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArroW7

Sanırım bluetooth çevre aygıtlarından birtanesi gamepad asıl sorun başkada olabilir anlamadım

sorununuz devam ediyor mu halen?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArroW7

Sanırım bluetooth çevre aygıtlarından birtanesi gamepad asıl sorun başkada olabilir anlamadım

sorununuz devam ediyor mu halen?

D modundayken sorun yokta x modundayken görmüyor halen.
  • aynı sorun şuan bende var f710 u hiçbir suretle bilgisayara bağlayamadım servise gönderdim gamepad i tamir edildi dediler ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum ne d modunda ne x modunda bağlanabiliyorum böyle bir hata veriyor hep
    [simage]http://img69.imageshack.us/img69/2970/amonf.png [/simage]
  • Sorununuzun sebebi talimatlara yine uymamaktan kaynaklanıyor. Yazılımı kurarken sizden USB alıcıyı takmanız gereken kısmı söylüyor orada gamepad i D moduna alıp takmazsanız çoğu kişi gibi sorun yaşanıyor. Çözümüne gelince gamepad yazılımını ve yanlış yaptığınız için Windows'un kendi bulduğu sürücüyü silin. Aygıt yöneticisinden gamepad i seçip sürücüyü kendiniz göstereceksiniz. Windows ile gelen mevcut sürücüler içinden XBox kontrolcüsünün sürücüsünü seçmeniz gerek. Muhtemelen en alttaki olacak. Windows Sınıfı için Microsoft Common Controller olması lazım sürücü adının. Yüklediğinizde tanıyacaktır muhtemelen fakat ilk kurulumdaki talimatlara uymazsanız sürekli sorun yaşatıyor neredeyse tüm Logitech ürünlerinde kabloyu veya alıcıyı takmadan önce kitapçığı iyice okumak, muhtemelen önce yazılımı kurmak ve dikkatli şekilde sizden istediği kısımda alıcıyı veya kabloyu takmanız gerekiyor. İlk kurulumda yaşamamıştım fakat format sonrasında ben de aynı sorunu yaşadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.