Şimdi Ara

Acil beyler ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün Teknosadan Philips Led TV aldık bugun getirdiler. Sonra servis geldi dedi ürün bizde kayıtlı değil teknosanın bize kayıt ettirmesi gerek.Sonra aradım teknosayı adamlar size dönüceğiz dediler daha dönmediler az önce aradım güvenlik çıktı telefona adam müşteri hizmetlerinin görevinin bittiğini söyledi.

Ne yapmam lazım arkadaşlar kendim kursam birşey olur mu ?

• Bayrama kadar televizyonun kurulması gerek Teknosaya gitsek yardım ederler mi acaba ?
    Abi artık kimseye güvenmiyicen
  • Bi yandan telefonla sıkıştır teknosayı imkanın varsa aldığın mağzaya git çök başlarına.. İşin üstüne gitmezsen araya bayram falan girdi derken 10 gün sonraya kalır.
  • TV yi kendin kurarsın onda bişi olmaz. Kayıt konusu sana kalmış eğer belgelerini saklayıp bayramdan sonra kayıt ettirirsen bir şey olur mu bilemem. Eğer öyle oluyorsa sen kur bayramdan sonra gider kayıt ettirirsin.

Edit: Eğer anlamıyorsan dokunma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 17 Ağustos 2012; 18:18:55 >
  • Sık sık ara kendin kurmaya çalışırsan tv'ye zarar verebilir ve garantiyi başlatmaları gerekiyor teknosa biraz sorumsuz gerekirse al makbuzu git oraya şikayet et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aramakla olmaz o is, magazasina git

• quote:

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

TV yi kendin kurarsın onda bişi olmaz. Kayıt konusu sana kalmış eğer belgelerini saklayıp bayramdan sonra kayıt ettirirsen bir şey olur mu bilemem. Eğer öyle oluyorsa sen kur bayramdan sonra gider kayıt ettirirsin.

Kursam sorun olmaz değil mi hocam Belgeleri fln bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    2 yıl önce açıldı
    YARDIM LAZIM BEYLER.
    11 yıl önce açıldı
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkşamNiyeGelmedinMübarek

quote:

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

TV yi kendin kurarsın onda bişi olmaz. Kayıt konusu sana kalmış eğer belgelerini saklayıp bayramdan sonra kayıt ettirirsen bir şey olur mu bilemem. Eğer öyle oluyorsa sen kur bayramdan sonra gider kayıt ettirirsin.

Kursam sorun olmaz değil mi hocam Belgeleri fln bende

Onu bilmiyorum . Ama sen yinede Teknosa'ya kurdurt. Fakat onlar kapanmadı mı ? Bence seni es geçtiler şimdiden git Teknosa'ya sonra seni bayramdan sonraya almasınlar.

• Dusurup kirma gibi birsey olmadan kendinde baglayabilirsin. kayitida pazartesi yaptir bence.

• EM
    ONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joneagle

Dusurup kirma gibi birsey olmadan kendinde baglayabilirsin. kayitida pazartesi yaptir bence.

Ozaman biz kendimiz akşam kuralım yarında kayıt yaptırırız.Sonra demesinler önce kayıt yaptırıacaktın diye fln
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.