Şimdi Ara

@@@ ACİL BAKIN @@@@n

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar konuyu buraya açtım çünkü hangi başılık altına açacağımı bulamadım moderetörler lütfen silmeyin başka bir yere taşıyabilirisiniz ama silmeyin silerseniz bilinki onca çocuğun hakkına gireceksiniz belki büssürü arkadaşlar yardımcı olacak lütfen silmeyin.

Arkadaşlar Kahramanmaraş'ta yoksul bir ilçe'de yüksek sağlık okuyan arkadaşlar toplanıp kampanya başlattılar ve o ilçede bir kütüphane açtılar bizden kütüphaneye destek bekliyorlar eminim hepinizin okuduğu kitaplar sağda solda duruyorlardır sizinde öyle arkadaşlarınızında ev halkıda çogu insanın öyle okuduğunuz kitapları bağışlayabilir.Miniklerinde okuyup öğrenmeye hakları var ama malesef paraları yok.Onlara destekte bulunalım arkadaşlar şuan baya kitap toplanmıştır fakat sizdende yardım bekliyoruz hatta bekliyorlar.Kampanyayla hiçbir alakam yoktur sadece kitap gönderdim.Arkadaşlarıma haber verdim ve foruma yazıyorum sadece amacım etkinligi yaymak bu forumu açtım çünkü sizlerdende yardım bekliyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin elinizden bir şey gelmiyorsa bile hiç değilse linki yayın.

Yardımcı Olacaklar Veya Ayrıntılı link için tıkla : TIKLA

Etkinliği düzenleyen : Esra Ebru Bolat

NOT:LÜTFEN SİLMEYİN KİTAP GÖNDERECEK ARKADAŞLARI ENGELLEMEYİN ALLAH'IN IZNIYLE KÜTÜPHANEYI AÇACAĞIZ EL BİRLİĞİ İLE...

• quote:

Orijinalden alıntı: morganam

Merhaba Arkadaşlar konuyu buraya açtım çünkü hangi başılık altına açacağımı bulamadım moderetörler lütfen silmeyin başka bir yere taşıyabilirisiniz ama silmeyin silerseniz bilinki onca çocuğun hakkına gireceksiniz belki büssürü arkadaşlar yardımcı olacak lütfen silmeyin.

Arkadaşlar Kahramanmaraş'ta yoksul bir ilçe'de yüksek sağlık okuyan arkadaşlar toplanıp kampanya başlattılar ve o ilçede bir kütüphane açtılar bizden kütüphaneye destek bekliyorlar eminim hepinizin okuduğu kitaplar sağda solda duruyorlardır sizinde öyle arkadaşlarınızında ev halkıda çogu insanın öyle okuduğunuz kitapları bağışlayabilir.Miniklerinde okuyup öğrenmeye hakları var ama malesef paraları yok.Onlara destekte bulunalım arkadaşlar şuan baya kitap toplanmıştır fakat sizdende yardım bekliyoruz hatta bekliyorlar.Kampanyayla hiçbir alakam yoktur sadece kitap gönderdim.Arkadaşlarıma haber verdim ve foruma yazıyorum sadece amacım etkinligi yaymak bu forumu açtım çünkü sizlerdende yardım bekliyorum lütfen yardımlarınızı esirgemeyin elinizden bir şey gelmiyorsa bile hiç değilse linki yayın.

Yardımcı Olacaklar Veya Ayrıntılı link için tıkla : TIKLA

Etkinliği düzenleyen : Esra Ebru Bolat

NOT:LÜTFEN SİLMEYİN KİTAP GÖNDERECEK ARKADAŞLARI ENGELLEMEYİN ALLAH'IN IZNIYLE KÜTÜPHANEYI AÇACAĞIZ EL BİRLİĞİ İLE...

Sevgili arkadaşım,

Konu başlığını açacak uygun bölüm/başlığı nasıl bulmadınız !?

Breh breh breh...

Bakınız kitap ile ilgili ayrı bir bölüm var !

http://forum.donanimhaber.com/forumid_220/tt.htm

Saygılar, sevgiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.