Şimdi Ara

ACİL! Baba kuş yavrusunun üzerine çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün bir yavrum yeme düştü. Yuvalıktan çıkıp kafes tabanına indi. Bana kuş önce yavruyu besledi. Birkaç saat sonra baktım baba kuş kendi yavrusunun üstüne çıkmaya çalışıyor. Çok şaşırdım ve hemen yavru kuşu başka kafese ayırdım.

Şimdi sorum şu. Yavru kuş henüz 34 günlük. Başka kafese koydum ama yem yemeyi bilmiyor. Kabuksuz yem koydum yemleri ağzına koyuyorum sağa sola gezdiriyor ardından yemi ağzından atıyor.

Kendide kafesye yemeye çalışıyor ama sanırım yiyemiyor. Az önce babasını tekrar kafese koydum küçük kuş hemen babasının yanına gidip ağzını açtı babasıda onu yedirdi.

Ben bu kuşu nasıl besleyebilirim? Yeme düşen bir kuşu kafeste bırakmamak gerektiğini biliyorum. Ama bu yemek işini nasıl yapacağım?
     ACİL! Baba kuş yavrusunun üzerine çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaman ile alısacaktır yemine. biraz kafeste kalsın sende bak baba bir şey yaptımı engelle anne ne yapıyor
  • Babayı 3-4 günlüğüne ayır başka kafese fakat yakında bulunsun anneyi görmeye devam etsin soğumasınlar birbirlerinden daha sonra tüm yavruları çıkarıp babayı dişinin yanına koyun.

• Anne yavruyu öldürmeye çalışıyor.

• buzgibilimonata kullanıcısına yanıt
    Babayı ayıramam. Dişi nin altında yumurta var çünkü. Yavruyu ayırdım. Yavaş yavaş yemeye başladı.

• aynen bu yuvalık işlemleri bittimi yuvalığı kaldır daha çocuk yapmasınlar. En az 3 çocuk lafını dinlemesin . Anneyide yazık zaten. Ayırman iyi olmuş yem ayıklama işlemi önemlidir onu halletimi artık muhtaç olmaz kimseye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.