Şimdi Ara

ACİL !!!!!askerlik ile alakalı acil bilgi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selamlarımı ileterekten soruma başlıyorum.
    ben 86 doğumluyum. aklımda askerlik falan yoktu fakat ailevi birkaç nedenden dolayı askere gitmem istendi. sonra aile baskısı nedeni ile muayenemi olup sülüsümü aldım ve 3 gün içinde askeri birliğime teslim olmamı bildiren yazı ve bir miktar para verdiler(86/4 TERTİP GİDİCEKTİM). Fakat sorun şu ki ben sülüsümü alıp askere gitmedim.
    şimdi ise ünv. yi kazandım. hayırlısı ile gitmek istiyorum fakat ünv. kayıtları için askerlik ten belge almamı istiyorlar (ünv. egitimi için herhangi bir mani durum olup olmadığı için) bende bu sene ünv. ye gitmek istiyorum.Nasıl yapmalıyım. millet sen bakasın, birliğine teslim olmamışsın falan birşey olmaz diyorlar fakat şubeye belge almak için gidersem ve beni apar topar askere gönderirlerse diye korkuyorum. (aslında korkmak değil herkes gibi bende aslanlar gibi yapıp gelicem fakat okulu bitiripte gitmek istiyorum)
    Bana bu konu ile net bilgi verirseniz çok sevinirim.
    SAYGILARIMLA....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsen -- 27 Temmuz 2010; 16:56:35 >

• senın durum cok karısık.ben 20 yasında ıken sulusumu almıstım.fakat gıtmıorum dıye askerlık subesıne gıdıp yalvardım yakardım.o sene uniye gırdım tecıl ettırdım.bundan 10 sene sora ıse 335 donem olarak 12 agustosta askerım :D

KISACASI SUBEYE GIDICEN KONUSAN KIMSE BILEMEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbus_civata -- 27 Temmuz 2010; 17:08:49 >
  • Az bişey olsa neysede kaç yıl olmuş kaçaksın işin zor mecbur şubeye gideceksin ben olsam hazırlıklı giderdim valiz v.s.
  • şube komutanın keyfine bağlı senin durum , bilgisayardan silinceek bikaç kayıda bakar yada sülüsün linde sülüs tarihinden sonraki en geç 6 gün içinde teslim olmazsan kaçak sayılacaksın dicekler , iyice bi araştır derim süüsün son günü gitme bunu halletemeye , yarın hemen git mesela önünde uğraşmak için gün kalsın , üniyi kazandığına dair belgeleri hazırla , noterde tasdkli çoğalt falan , 9/4 tertibiim , birçok arkadaşım bakayadan mahkemeye gittiler , bin lra ile iki bin lira arasında para cezası alanlar oldu bilgine
  • bakaya durumununa düşmüşsün. asal şubeden araştır.
  • Sen bakaya durumuna düşmüşsün polis yakaladığı anda seni askere alırlar.Ben söyleyeyim... 89/3 Mardin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.