Şimdi Ara

Acil Araç tercihi ( Pazartesi alınıyor ACİL ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler güncel. Bu kararsızlıkla haftaya alamayacağım gibi. Önerilerinizi bekliyorum
  • hatchback bayan arabası mı?
    bayanların hb tercih ettiği doğrudur da
    ben de şunu anlamıyorum mesela adam genç ve bekar ama altında passat jetta tarzı sedan araç var benim de bunlar tuhafıma gidiyor hiç yakışmıyor genç adama
    hb bayanların tercihidir doğrudur ancak bu bayan arabası olduğu anlamına gelmez
  • Beyler 2013 model Yeni Symbol Joy 1.2 16v 75 bg 27.990Tl bu araç nasıldır? Açıkcası araçlarla ilgili pek bir bilgim yok. Reneult'a gittim baktım hoşuma gitti. Babama sordum ben bilmem ben karışmam dedi. Araç ile bilgili olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Orijinalden alıntı: muratkptan

İstediğiniz araç hb kasa mı sedan mı ? Konfor mu yoksa performans mı daha ön planda?

Hatchback bayan arabası dolayısı ile sedan Şehir içi ve uzun yolda yakıt cimrisi konforlu bir araç arıyorum.

golf bayan arabası mı?ben golf v öneriririm o fiyata 2005/2006 model 6 ileri düz vitesli FSI motorlu öneririm.

+1
    ama düşük kmli

• Memleketde araba tükendi arkadaş, birazdan çıkıp galeri galeri gezeceğim bakalım
  • quote:

Memleketde araba tükendi arkadaş, birazdan çıkıp galeri galeri gezeceğim bakalım

e acil dedin,pazartesi alıyorum dedin?
  • quote:

Beyler 2013 model Yeni Symbol Joy 1.2 16v 75 bg 27.990Tl bu araç nasıldır? Açıkcası araçlarla ilgili pek bir bilgim yok. Reneult'a gittim baktım hoşuma gitti. Babama sordum ben bilmem ben karışmam dedi. Araç ile bilgili olan varsa paylaşırsa sevinirim.

araç resmen eski logan. sizde bakmışsınız. gerçekten bu kadar olur yani. forumda arkadaşlar paylaşmışlardı. görünce çok şaşırmadım zaten. adamlar logana clio sembol amblemi takmışlar.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-opel-astra-1.3-ctdi-enjoy-spor-paket-6-ileri-vites-115045574/detay basit bir örnek. Yanlış hatırlamıyosam 6 ileri düz vitesliydi. Gayet konforlu seri ve cimri bir araç .

1.3 cdti astra ve serılık aynı cumlede ılgınc

• Acil satılık duydum da, acil alınık olayını ilk defa sende görüyorum. Araba almakta acele etmemenizi tavsiye ediyorum. 2 aydır araba bakıyorum, inceliyorum, okuyorum daha almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobra Takibi

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-opel-astra-1.3-ctdi-enjoy-spor-paket-6-ileri-vites-115045574/detay basit bir örnek. Yanlış hatırlamıyosam 6 ileri düz vitesliydi. Gayet konforlu seri ve cimri bir araç .

Eminim ki aracı hiç kullanmadın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gogozeybek

Acil satılık duydum da, acil alınık olayını ilk defa sende görüyorum. Araba almakta acele etmemenizi tavsiye ediyorum. 2 aydır araba bakıyorum, inceliyorum, okuyorum daha almadım.

Aciliyeti yok öneri gelsin diye yazdım. Bende 1 haftadır internetde 3 gündür bayi/galerilere bakıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cobra Takibi

quote:

Eminim ki aracı hiç kullanmadın.

kullandım hocam bana hantal bı araba ızlenımı verdı herkesın performans algısı farklı tabı.

• Komşum vardı araçını sattı ve 7 ay araçsız gezdi 7 ay araç aradı ve sonunda temizini buldu. Acele iş yapmanız taraftarı değilim kesinlikle çok sıkıntılı araç alabilirsiniz. Galeri'de tanıdık olmasında fayda vardır,görüyoruz ki galericilerden dili yanan çok kişi var bunlarıda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim kolay gelsin.
  • Anladım. Biz de yazdığınız fiyat civarı araç bakıyoruz. İkinci el de dizel arabaya hiç sıcak bakamıyorum. Arabanın nasıl kullanıldığı dizel motorda önem arz etmekte. Benzinlilerde yine kafanız daha rahat olabiliyor. Megane 2 1.6 Dynamique, Linea 1.4 T-jet Emotion Plus, Passat B5.5 kasa 1.6, temiz bulunabilirse 2003 ve üstü Alfa 156 1.6 Disctinctive, 2004 Volvo S40 1.6, Mazda 3. Size önerebileceğim araçlar bunlar.
  • dizel demişsiniz ama lpg li honda civic vtec 1.6 es'lere bir bakın derim
  • bisiklete devam
  • 2005 megane dci en fazla 20bin ver, km 120bin civarı olursa. Yoksa 19a in. Kendi aracımı satarken cok zorlanmistim piyasa böyle kaziklanma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.