Şimdi Ara

Acil anakart tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakartım bozuldu, sistemim biraz eskı sayılır ramlerim uyumluluk sorunu çıkarıcağından dolayı anakart tavsiyesine göre işlemci de alıcam. Kasamdaki diğer parçalar 1600mhz DDR3 ram ve ekran kartım da AMD 6970 (pcie 2.0) bunlarla uyumluluk sorunu olurmu bilmiyorum olursa bunlarıda değiştirebilirim bildiğim kadarıyla sadece işlemci ile uyumluluk sorunları yapıyorlar. Bundan dolayı şimdilik anakartla işlemci değiştiricem. Yine de en önemli konu anakartın ve soketlerinin ileriye dönük olması, gelecekte bütçemi genişletip parçaları geliştirdiğimde uyumluluk sorunları yaşamak istemiyorum uzun seneler boyunca. Uyumluluk konusunda vermem gereken başka bir bilgi varmı bilmiyorum, dediğim gibi işlemciyi değiştiririm ama tavsiye istediğim tek konu uygun fiyatlı geleceğe dönük bir anakart, AMD/Intel olması farketmez geleceğe yatırımlı, uygun fiyatlı olması ve içindeki ses kartının ses kalitesinin iyi olması benim için çok iyi olur ses için bütçeyi de 100tl daha arttırabilirim. Piyasayı bilmediğimden bütçem yok dediğim kriterlerde fiyat/performans tavsiyelerinize ihtiyacım var. Çok teşekkürler arkadaşlar

• Hocam elindeki eski sistem yatırım yapman mantıksız olur. Güncel bir sisteme APU'yla adım atabilirsin. Anakart ileriye yönelik ve AM4 uyumlu. Tek sorun bu ikili için DDR4 bellek alman gerekir.

www.sinerji.gen.tr
    MSI A320M PRO-VD/S 3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart
    https://www.sinerji.gen.tr/msi-a320m-pro-vd-s-1866mhz-3200oc-am4-matx-anakart-pmu408589

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.