Şimdi Ara

►►► ACİL ALINIK 3K GÖRMÜŞ TAMİRİ OLAN ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Amasya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACİL 3K GÖRMÜŞ VB. TAMİR EDİLEBİLECEK DURUMDA VEYA SAĞLAM XBOX360 NTSC-U BOARD ALINACAKTIR.(ANAKART) !!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fridaycoffee -- 16 Haziran 2009; 19:02:14 >

• Selam,

Xbox ntsc-u 3 kırmızı gördü bu sebeple satıyorum. Teklifiniz nedir?
    İLgilenirseniz 2 adet açılmamış ve 1 adet de kullanılmış kablosuz gamepad ve diğer orjinal parçaları mevcut.

Önder.
  • HOCAM PM GÖNDERDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fridaycoffee -- 16 Mayıs 2009; 13:28:46 >
  • ARKADAŞ BAŞKASINA SATMIŞTIR ,ALIM DEVAM ETMEKTEDİR,ELİNDE OLAN SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLARI BEKLİYORUM..
  • pm attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormoffdarkness

Bi de şuraya bak istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_32399518/mpage_1/key_//tm.htm#32399518

Bu konu gösterimden kaldırılmıştır,yazıyor.

fiyatını ve modellerini durumunu bana pm yoluyla iletebilirsen çok memnun olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Harddisk tamiri (2.5")
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

quote:

Orjinalden alıntı: stormoffdarkness

Bi de şuraya bak istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_32399518/mpage_1/key_//tm.htm#32399518

Bu konu gösterimden kaldırılmıştır,yazıyor.

fiyatını ve modellerini durumunu bana pm yoluyla iletebilirsen çok memnun olurum.

Hemen.Pm kapalı yalnız,neyse ilanı yeniledimhttp://forum.donanimhaber.com/m_32404054/mpage_1/key_//tm.htm#32404054

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 17 Haziran 2009; 0:00:07 >

• msn den görüşebilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fridaycoffee -- 17 Haziran 2009; 12:45:20 >
  • bilgi olsun diye yazıyorum tek başına anakart alman bişey ifade etmez sendeki dvdroma tanıtmak için keyinide bulman ve sendeki dvd roma atman gerekir o bakımdan bulursan anakatın dvdromunuda almanı tavsiye ederin en azından keyini al
  • teşşekkür ederim bilgilendirdiğin için hocam bu key nsaıl temin edeceğiz ve eğer sence bir sorun olmazsa sen bunları nereden biliyorsun,
  • hocam şuan 3. cü xboxu kullanıyorum ve elimden baya xbox parçası geldi geçti vede xbox ta yapmadığım mod kalmadı baya bilgi sahibiyim anlıyacağın forumdan xbox bölümünden bakabilirsin eski konularıma
    şöyleki DVDKEY olayı microsoftun üç kağıtçılığından birtanesi öyle pc deki ki gib istediğin dvdromu alıp takamıyorsun bu merete her parçaya key koymuşlar nerdeyse cpu ve GPU dada var diyolar ama ben sanmıyorum açıkcası denemek için reballing yapmak lazım ama malesef yeterli techizat yok neyse her makinanın anakartında bir key bulunuyor vede aynı key dvdromundada mevcut dolayısı ile sen anakartı değiştirsen bile sendeki dvdromu tanımıyacaktır aldığın anakart dolayısı ile sen anakartı alırken dvdrom keyinide alman lazım nasıl alıcan bu keyi malum anakartı herhangi bir pc ye bağlayıp bilgileri almak mümkün olmadığı için aldığın anakartın dvdromunu pcye bağlayıp dvdromdaki keyin yedeğini alıp kendi dvdromuna atman lazım bu çok riskli bir iş şöyleki keye herhangi bir zarar gelirse yada atarken herhangi bir aksaklık olu elektrik gitti nedir hata verdi bunun dönüşü yok yani sendeki keyde gideceği için sendeki makinada çöp aldığın makinada çöp olur dişarda 20-30 tl vermeyi çoksunup kendi fw yada key atmaya çalışıp makinesini çöpe atan çok kişi var kendi gözümle gördüm jasper çöp olarak yatıyodu konsolteknikte bu işinde trde tamiri yok onun için bu risklere girme eğer anakart bulursan dvdromunuda al 30-40 tl için bu kadar zahmete girme yada key olayını bilen bir kişiye yaptır benden söylemesi ben bile fw atmasını öğrendiğim halde gidip bu işin ehli insanlara yaptırıyorum ne demişler nekadar bilirsen bil bi bilene danış danışan dağları aşarmı aşar

• eyvallah hocam çok güzel bilgiler bunlar ,bu işlerde tecrubesi olan sizin gibi kişiler sayesinde böyle şeyleride öğreniyoruz ,gerçekten saolasın ,bunu öğrendiğim iyi oldu ,bende +dvdromuyla beraber alarım artık,
  • bnm xbox360 3k gördü tamırde olmuyor kavrulmuş anakart ne yapmamı önerirsin yeni bir anakart alsam mı
  • bende senin gibi xbox anakartı bulmak için çok uğraştım ama inan değmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.