Şimdi Ara

ACİL 80 TL'ye kadar kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar hard rock,grunge,heavy metal vb müzik dinlerim kısacası nirvana,metallica,guns n roses derim örnekler daha fazladır ama yazmayayım kulakiçi,taç(kafaüstü) vs olabilir yarın alıcağım acil :D

• up !
  • up !
  • up !
  • sennheiser cx200 aldım zamanla açılır diyorlarda şuan pek memnum değilim
  • Sennheiser CX200 bass vermekten başka birşey bilmeyen kulaklıktır yıllar önce almıştım bir köşede duruyordu 2 gün felan kullanmadan bir köşeye koymuştum.

Brainwavz M2 diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Sennheiser CX200 bass vermekten başka birşey bilmeyen kulaklıktır yıllar önce almıştım bir köşede duruyordu 2 gün felan kullanmadan bir köşeye koymuştum.

Nerden alabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmod

quote:

Sennheiser CX200 bass vermekten başka birşey bilmeyen kulaklıktır yıllar önce almıştım bir köşede duruyordu 2 gün felan kullanmadan bir köşeye koymuştum.

Nerden alabilirim ?

Türkiye'de resmi satışı yok yurtdışından getirtmen gerekli bu forumda ibraxi adlı arkadaş bu kulaklıklardan getiriyordu cüzi bir ücret koyarak satıyordu ben ondan almıştım M2'mi
  • quote:

quote:

quote:

Nerden alabilirim ?

Türkiye'de resmi satışı yok yurtdışından getirtmen gerekli bu forumda ibraxi adlı arkadaş bu kulaklıklardan getiriyordu cüzi bir ücret koyarak satıyordu ben ondan almıştım M2'mi

teşekkür ederim artık bir sonra ki kulaklığıma bakıcam çok kötü bir kulaklık aldım biraz daha para biriktirip yakında iyi bir kulaklık alıcam ne almamı önerirsiniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden alabilirim ?

teşekkür ederim artık bir sonra ki kulaklığıma bakıcam çok kötü bir kulaklık aldım biraz daha para biriktirip yakında iyi bir kulaklık alıcam ne almamı önerirsiniz ?

Elimde Phonak Audeo PFE 112 var metal müzik için çok ideal bir kulaklıktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.