Şimdi Ara

Acil! 2012 model Citroen C4 RT6 navigasyon multimedia problemi, cihaz kapanmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Navigasyon probleminin nesi acil diyebilirsiniz ama ilginç bir problemle karşı karşıyayım acil yardımınıza ihtiyacım var. Aracımda orjinal e-Myway isimli navigasyon multimedia cihazı var. RT6 diye de geçiyor sanırım ismi. Bildiğim kadarıyla Peugeot'larda da aynı sistem var. Bu linkteki işlemleri yapmaya çalıştım. http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?11130-Navigasyon-Yol-Bilgisayar%FD-Lastik-Bas%FDn%E7-G%FCncelleme-2017

    İlk önce firmware güncellemesi yapmaya çalıştım. Şu an ekranda siyah zemin üzerinde "Keep engine running and do not remove media... Upgrade prepration yazısı var" 6 saattir bu şekilde. Sadece arada bir kere crc checking işlemi yaptı. Tekrar bu ekrana geri döndü.

    Kesinlikle bir arıza çıktı, yabancı forumlarda okuduğuma göre eğer güncelleme sırasında bir hata olursa cihazı çöpe atın bile demişler.

    Asıl acil olan kısım şu. Motoru kapatmaya çalıştığım zaman bile navigasyon cihazı çalışmaya devam ediyor. Aracım 1.6 e-hdi ve aküsü özel. Cihaz çalışmaya devam ederse aracımın aküsünü bitirecek. Ne yapmam lazım. Sigortalarını mı sökmem lazım? Araç şu an halen çalıştır vaziyette. Lütfen acil yardım edin.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.