Şimdi Ara

Acil 2.50 yi 1.50 ye dönüştrmem lazım :((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi halt edip psp 2.50 ye yükselttim bunu acil olarak 1.50 ye dönüştürmem lazım çok zor durumdayım acil yardım ne olur :)))

• Ahh. keşke... Benim bildiğim henüz mümkün değil ama inşallah bulursun. Bende gelecek günlerde aynı sorunla karşılaşabilirim. Arçelikten psp gelecek ama versiyonunu 2.50 gönderirlerse artık bekliycez bi downgraderın çıkmasını ama çok uzun bekliyeceğini zannetmiyorum. Geçmiş olsun..
  • v2.5 firmware neden istenmiyor acaba?kısıtlamalar falan mı getiriyor?bilgi verirseniz sevinirim...
  • kopya oyun oynayamıyosun o yuzden ıstemıyolar ama benımkıde 2,5 amaa ben mutluym ınternete gırmek super
  • ya orası öle internet felan manyak oluyor ama oyunlar ve video problemi çıkıyor ortaya aslında
    bundada orjinal oyun olabilir ama baya para biriktirmek lazım

Genede 2.50 to 1.50 transferi ile ilgili bir bilgisi olan yardımcı olsun plssss
  • İmkansız arkadaşım. Keşke yapmasaydın, en azından o kadar da merak ettiysen 2.0 yapsaydın da geri dönüşü olsaydı.. Herneyse bende zamanında ms yokken orjinal oyun alırım mantığıyla 2.0'a geçmiştim ve bi süre sonra senin gibi downgrade aramıştım heryerde ve o zaman da bana aynı sana yazdıklarımı yazmışlardı..

Anlamışsındır umarım..
  • El yapımı uygulamalara veda et. Şu an için 2.5'den 1.5'de mağlesef düşüremiyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama bir aaralar 2,0 dan da dusulmuyordu 1-2 ay sonra en gec olayi hallerderler bence
  • umarım bulurlar
  • arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok sağolun anlaşılan dönemicez :)))

peki bu 2.50 de nasıl video seyredicem :)
  • abiler2.5 te internet e nasıl bağlanıyon bi cihaz felan alman gerekyomu_?
  • hastaces benım bıldıgım makınaya format attıktan sonra tekrar 1,50 yukleyebılıyorsun bunu dene benım bır arkadasım yaptığını soyledı we suan alet sapasağlam oynuor TAWSİYE EDERİM FORMAT AT........
  • benim makinemin versiyonu 2.6 internet için wireless olması gerekiyor ben babalar gibi internete giriyorum bi tanede umd oyun aldım beklemek o kadar koymuyo anlıyacağın
  • format diil de,yabancı sıtelerde bu eboot dosyasını musıc klasorune atın dıyordu.Bır de oyle deneyın belkı ısınıze yarar.Ayrıca vıdeoları da normal ızleyebılırsın,ancak dosya yaratman gerekecek psp klasorusunu ıcınde...
  • @adiyev;nete baglanman ıcın wıreless modem olması yeterlı.Network ayarlarını yapıp tarattıgında makıneyı bulacaktır.Bağlantıyı kurup nete gırmen mumkun,ayrıca bır alete gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.