Şimdi Ara

AÇIKTAN ÜNİVERSİTE OKUMAK YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Basliktada belirttigim gibi ben suan bilisim bolumundeyim programcilik okumak istiyorum oda 2 yillik 2 aciktan okursam 4 yillikmi olur (yani askerlik kisa donemmi olur) yardim ederseniz cok sevinirim saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lisans mezunu olmanız gerekiyor kısa dönem için. Benim bilgim bu yönde.
  • 2 yıllık bıttıkten sora 4 e tamamlarsan yada tekrar 4 yıllık bı aof yazarsan lısans mezunu sayılıyosun 2 yıl baska 2yıl baskayı kabul etmıyolar acıktan okucaksanda ılla cabuk bıtsın ıstıosan anadolu unıversıtesı harıc butun aoflerı onerırım onlıne sınavları var vızelerde 90 dan asagı almazsın sınava gıren soruları paylasıo cunku facebook gruplarında ee fınalede 40 50 yetıo ozmn ayrıca anadolu unıde olmayan butunleme hakkıda bu tıp fakultelerde var ataturk unı aofude onerırım
    İngilizce Tıp okumak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.