Şimdi Ara

Açıköğretimden Anlayan Arkadaşlar Hakkında !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar bu yazım açıköğretimde okuyan arkadaşlar hakkında ygs'ye girmekte olan ergenler meşgul etmesin vaktimi harcamasın.Neyse şuan S.D.Ü Senirkent MYO'da Bilgisayar Destekli Makina Ressamlığı okuyorum.sınavsız 2.üniversitede açıköğretimde okumak istiyorum 4 senelik bölümlerden hangisi kolayca bitirilebilen bir bölüm yardımcı olabilirseniz sevinirim sözel ağırlıklu bu bölümlerle hiç bilgim yok malum bölüm farklı

• kamu yönetimi oku sözel ağırlıklı bir bölüm
    işletme ,iktisat maliye vs.. bu bölümler sana biraz zor gelebilir
  • dostum cok tesekkurler birde ne zaman kayıt oluyor yanımda ne goturucem kayıt ıcın ve bursa'da oturuyorum kayıt ıcın eskıshıre gıtmem gerekıyormu
  • hayır ya kayıt için eskişehire gitmene gerek yok bulundugu ilde açıköğretim bürosuna gitmen yeterli olacak hatta biran önce gidip bence bilgi al kayıtlar ne zaman yapılıyor şimdi birde tüm bölümler kredili sisteme geçti ayrıca bölümleri yazmadan bence araştır derslerine bir bak ona göre yaz hangisini kafana yatarsa
  • birde şuan daha okuyorum orda inkilap genel matematik edebiyat ingilizce dersleri var ben onları verdim muaf olurum onlardan dimi
  • bölümler artık kredili sisteme geçtigi için muaf olma durumu ortadan kalktı o dersleri tekrar alacaksın ama çok zorlanacagını sanmam bende açıköğretim 2 yıllık okuyorum benim bitti gibi 1 dersim kaldı bütünlemeyi bekliyorum inkılap ,edebiyat ve ingilizce genelde kolay oluyor sınavdaki sorular bile hemen hemen çoğu geçmiş yıllardakinin aynısı zorlanmazsın ama matematikten birşeyler yapman lazım
  • çok saçma değilmi ya ? sonucta o dersleri verdim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikimama

çok saçma değilmi ya ? sonucta o dersleri verdim ben

öyle ama yapacak bir şey yok o yüzden bölümleri iyi araştırıp öyle seç hepsinin dersleri zaten mevcut
  • uluslararası ilişkiler daha cazip göründü dersler siyasal falan sonucta siyaset yapmayı seven bırıyım kamu yonetımı de ders olarak ıcınde var iyi gibi gözüktü ama araştırıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.