selamlar. 2 yıllık myodan işletme 2.sınıf hazırlık programındayım. bu hafta sonu girmem gereken sınavlar genel muhasebe genel hukuk,işletmeye giriş,iktisada giriş. 2.sınıfı atlatan varsa bana tavsiyede bulunabilcek özelden msn adresi verirse çok memnun olurum. Yine de kafamdaki soruları buraya yazıtyımda. Aynı zamanda bilg.öğretmenliği okuduğumdan tamda vize haftasına geldiğinden sınavlara hazırlanamıycak büyük ihtimalle...acaba burda alacağım düşük notu telafi etme şansım çokmu zor olur. ayrıca hazırlık programındayken bir dersten bile kalınca okulla ilişkim kesiliyormu? önceki yıllara ait soruları indirdim fakat içerisinde atatürk ilke ve inkilapları,yönetim organizasyonu gibi derslerin sourlarıda vardı.bide muhasebe uygulamaları özelden önceki yıllara ait soruları varsa linklerini paylaşırsanız sevinrim. şimdiden teşekkürler..(msnden konuşursak çok memnun olurum9
Intibak doneminde iki dersi verirsen ucuncu sinifa kayit yaptirabilirsin, gecen sene oyle gectim degismemistir heralde. Madem diger okulda var simdilik hepsini gecmen gerekmez. Vizelerde notu nekadar yuksek tutarsan okadar iyidir bilirsin ama 45 50 gibi bir not alabilirsen iki ay sonraki final veya eyluldeki butunlemede toparlayabilirsin. Hukuka giris ve genel isletme daha kolaydir sorulari cevaplamanda mantik yurutmen yardimci olur :)
teşekkürler furkantr.. aksilik işte tamda yoğun döneme denk geldi.ödev di projeydi derken...