Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asıl sorun şu. bankaya kartımızın geldiğinden bizim nasıl haberimiz olacak. bunun cevabını biri bana versin. kart çıkmamışsa boşuna gitmek istemiyorum. ebesinin şeyine.
  • ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ!

ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.

diyor arkadaşlar ne yapmam gerekiyor??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MergennS

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

beyler ziraate gittim az önce. bayağı uzaktaki şubeden evimin dibindeki şubeye kartı getirtmek için. daha onaylanmamış dedi. onaylandığında da gelmesi 1 haftayı bulur dedi. benim sorum şimdi biz bunun onaylandığını nasıl öğrenicez. tc numarası son hanesi 4, bu demektir ki 8 ocakta yatacak. 6 gün içinde getirme imkanı yok. mecburen o uzaktakı yere gidicez. aklınızda olsun. yalnız birsii bana ne zaman onaylandığını nasıl öğrenicez onu yazsın lütfen.

edit. hocam bakar mısın bi

Kartın talep ettiğin şubeye ulaştığında seni SMS yoluyla bilgilendirirler. 10 ocaktan önce taahhüt nameyi onaylamışsan bu ay yatar. Ve illa ki yattığı gün alman gerekir diye bi kaide yok. Kartın şubene ulaşınca gider alırsın ve bursunu/kredini dilediğin şubeden çekebilirsin

hocam asıl sorun zaten paranın aciliyeti. ben zaten gidip şubeden kartı alıp burdan çekerim sıkıntı yok. benim asıl amacım. paralar yatmadan kartı almak. çünkü burslar krediler yattığı zaman ziraat bankasının içine girilmez yoğunluktan. zaten e devlet şifresini de 1 hafta öncesinden aldım bugün gördüm pttnin önünde kuyruk var. amacım kartı erken almak. yakınımdaki şubeye getittirmekten vazgeçtim artık. o iş uzun. amacım kart ziraata gelsin benim kredi ayın 8inde yatacak. o tarihten önce alayım sonra çekeriz. bunun haberini ben nereden alıcam. bugün ziraata gittim. kartı evime getirmek için, daha onaylanmamış dedi. sistemde bankamıza kayıtlı değilsiniz bugün yarın belli olur dedi. zaten pazartesi veya salı telefon açıp gidicez büyük ihtimalle

• arkdaşım üşenmeden 2-3 sayfa öncesini aç oku. aynı soruya 100 defa cevap veriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

Arkadaşlar üst mesajda da yazdığım gibi kartın üstünde isim yok. Eğer banka hesabınız açılırsa ilerleyen tarihlerde ( Millet kartlarını alınca ki 2-3 günde ortalık sakinleşir.) kartınızı sistemde sizin için yazan şube dışındaki bir şubeden alabilirsiniz.
    Ve yine 1 TL felan ödeme yok. O taahhüt bedeli yani devlet karşılıyor.

hocam kartın şubeye varıp varmadığını nasıl öğreniriz. paralar yatmadan ortam sakinken kartımı alayım. yakınımdaki atmden gecenin bi vakti çekeriz. ziraati aradım daha kaydınız yok diyor. daha onaylanmamış, tahmini ne zaman onaylanır bu ve ben onaylandığını nasıl öğrenirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepirlii

bende meb bursu alacağım ama kyk ya başvurmamıştım siz başvuru yapmış mıydınız?

Hayır.
    Yapmamız gereken, e-devlet şifresi alıp sistemden onaylamak.
  • Arkadaşlar iyi günler. Ben bu tahhütnameyi onayladım fakat şubeyi bir türlü göstermiyor üniversite bilgileriyle de denedim TC kimlik numaramla da ama sayfa öyle olduğu gibi duruyor bunun bi çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR0XT

ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ!

ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Denilen şeyi yapacaksın hocam. Öğrenci belgeni alıp kyk ya gideceksin.

• Beyler,pazartesi gunu ptt den e devlet şifresi alsak,sonra e devlet ten onaylamayı yapsak,sonra herhangi bir ziraat şubesine gidip ben banka kartını bu istediğim şubeye almak istiyorum desem,dilekçe versem,kart oraya 10 gün(max) gelse,ondan sonra kart gelince gidip teslim alıp,istediğim atm den bu parayı çekebiliyorum değil mi?Kredi'yi.

Bu şekilde halletmeyi düşünüyorum,bir sıkıntı çıkmaz sanırım????

• Üniversite bilgileri ile deneyin bir de.
  • Arkadaşlar benim zaten ziraat kartım var direk gidip hesapları birleştirebiliyor muyum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugbagkdn

Arkadaşlar benim zaten ziraat kartım var direk gidip hesapları birleştirebiliyor muyum???

Hayir. Burs karti veriyorlar ozel

• calibrane kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi kartlar şubeye ulaşır ama önemli olan para yatması değil. Ziraat hesabının açılması. Geçen sene ayın 7'siydi diye hatırlıyorum. Ama bu sene biraz geç olur ve millet öğrenmeden gidip alma gibi bişey yok maalesef acayip sıra oluyo benim tavsiyem 2-3 gün sonra kartı almanız.
    Edit: Arkadaşlar yurtkur twitter adresi ''10 Ocak tarihine kadar Taahhütname onayı yapanlar 22 Ocak ta alabileceklerdir.'' demiş. Yani ilk burslar baya bi gecikecek. Aynı şekilde kartlar da 22 Ocak'ta alınabilecek. Kaynak :https://twitter.com/GSByurtkur/status/551091393155072000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 2 Ocak 2015; 21:24:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MergennS

quote:

beyler ziraate gittim az önce. bayağı uzaktaki şubeden evimin dibindeki şubeye kartı getirtmek için. daha onaylanmamış dedi. onaylandığında da gelmesi 1 haftayı bulur dedi. benim sorum şimdi biz bunun onaylandığını nasıl öğrenicez. tc numarası son hanesi 4, bu demektir ki 8 ocakta yatacak. 6 gün içinde getirme imkanı yok. mecburen o uzaktakı yere gidicez. aklınızda olsun. yalnız birsii bana ne zaman onaylandığını nasıl öğrenicez onu yazsın lütfen.

edit. hocam bakar mısın bi

Kartın talep ettiğin şubeye ulaştığında seni SMS yoluyla bilgilendirirler. 10 ocaktan önce taahhüt nameyi onaylamışsan bu ay yatar. Ve illa ki yattığı gün alman gerekir diye bi kaide yok. Kartın şubene ulaşınca gider alırsın ve bursunu/kredini dilediğin şubeden çekebilirsin

hocam asıl sorun zaten paranın aciliyeti. ben zaten gidip şubeden kartı alıp burdan çekerim sıkıntı yok. benim asıl amacım. paralar yatmadan kartı almak. çünkü burslar krediler yattığı zaman ziraat bankasının içine girilmez yoğunluktan. zaten e devlet şifresini de 1 hafta öncesinden aldım bugün gördüm pttnin önünde kuyruk var. amacım kartı erken almak. yakınımdaki şubeye getittirmekten vazgeçtim artık. o iş uzun. amacım kart ziraata gelsin benim kredi ayın 8inde yatacak. o tarihten önce alayım sonra çekeriz. bunun haberini ben nereden alıcam. bugün ziraata gittim. kartı evime getirmek için, daha onaylanmamış dedi. sistemde bankamıza kayıtlı değilsiniz bugün yarın belli olur dedi. zaten pazartesi veya salı telefon açıp gidicez büyük ihtimalle

Bencede en mantıklısı gidip ilk verdikleri şubeden almak. Daha sonra istediğin ziraat şubesinden çekersin. Gece yatıyor pek kimse gece çekmez. Ayın 7 si gece çekersin. 8 inden önce kartın gelir mi bilmem ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Üniversite bilgileri ile deneyin bir de.

öyle bir seçenek göremiyorum yahu, sadece tckn ya da kredi no soruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: for47

quote:

Orijinalden alıntı: TR0XT

ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ!

Denilen şeyi yapacaksın hocam. Öğrenci belgeni alıp kyk ya gideceksin.

sağolasın hocam adana da yoktur diye düşünüp sormuştum da varmış teşekkür ettim
  • BİR SORUNUM VAR ARKADAŞLAR YARDIM
    e devlet şifremi alıp onayladım Taahhütnameyi onayladım .
    Dada sonra bu siteye girip Bankamatik Kartınızı ve İlk Kredinizi Alacağınız Şubu'yi öğrenmek içinhttps://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/ baktığımda bu yazı karşıma çıkıyor ??????????????????????????

>>>>>Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır.

SORUN ne tam olarak anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

BİR SORUNUM VAR ARKADAŞLAR YARDIM
    e devlet şifremi alıp onayladım Taahhütnameyi onayladım .
    Dada sonra bu siteye girip Bankamatik Kartınızı ve İlk Kredinizi Alacağınız Şubu'yi öğrenmek içinhttps://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/ baktığımda bu yazı karşıma çıkıyor ??????????????????????????

>>>>>Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır.

SORUN ne tam olarak anlamadım

Bende de öyle diyor. Benim ziraat kartim var bi daha mi acacaklar. Isimizi gucumuzu birakip bununla mi ugrasacagiz tovbe est.

• kredi no bulunamadı hatası alanlar, henüz hesabın açılmadığına dair bildiriymiş, diye gördüm bi sitede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk para ocağın kaçında yatar ?? ayın 10 veya 11 gibi yatmış olur mu ki acaba ?

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.