Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 senedir kredi aliyorum ozelden,bilgilendirebilirim her konuda. Iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurakkocoglu U kullanıcısına yanıt
    Taahhütnameyi doldurmadığınız sürece ne kredi ne de burs alabilirsiniz. Sistemde iptal edilmesine yönelik bildiri yer alıyor olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaresenturk -- 1 Ocak 2015; 0:00:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesozcan

Beyler baba kesin bilgi lazim lutfen sagdan soldan duyanlar degil de kesin bilenler cevap versin. Bana bu sene kredi cikti bu sene krediyi almasam seneye tekrar basvurunca burs veya kredi cikma ihtimali var mi

Bu sene almazsan gelecek sene burs ve kredi için yeniden değerlendirmeye girersin büyük ihtimalle aynı sonuç çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Bahçekapı subesinden almam gerekiyormus. İşin yoksa simdi kalk fatih'e git. Soguklar ve finaller gelmeden acıklasalar ölürlerdi sanki.

hocam tc no ile sorgulayınca""" Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır."" diye bir şey çıkıyor.. üniversiteden yapınca çıkıyor okulun ordaki şube çıkıyor. bu nasıl iştir. ne yapmamız gerekiyor

Bana da öyle oldu hocam. O çıkan şubede halletceksin işini. Oraya git sana banka kartı verecekler. O kartla paranı cekceksin.

Hocam zaten ebesinin seyine vermisler. Neyse sagolasin

• Bişey sorabilir miyim?
    İlk dönem başarı durumumuz etkiler mi bursun şartlarını? Burs beklemiyordum çok yuklenmedim derslere çıkın tutuştum :D not ortalamam 50-60 her derste
  • Taahhütname'yi onayladım fakat velinizin en yakın noterden kefaletname imzalayıp postalaması gerekiyor diyor bu nedir?

Birde ben K.K.T.C'de öğrenciyim "T.C. ZİRAAT BANKASI ANKARA YENİŞEHİR ŞUBESİ ARACILIĞI İLE ÖDENECEKTİR." diyor. Bu iş nasıl olacak. İyice arap saçına döndürdüler. Ziraat'tan sorgulayınca da " 861-GAZİMAĞUSA/KKTC ŞUBESİ " diyor. Birşey anladıysam arap olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 1 Ocak 2015; 0:06:46 >
  • enesozcan E kullanıcısına yanıt
    Geçen sene kredi çıktı almadım bu sene burs çıktı.

• Kredi çıktı, almak istemiyorum ne ypıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

Heh cok sagolun hocam tam aradigim cevap

• hocam taahhütname yaptım e devleten şimdi ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

2 senedir kredi aliyorum ozelden,bilgilendirebilirim her konuda. Iyi geceler.

hocam taahhütnameyi onayladım e devletten , şu an da ziraatbankasından sorgulattığımda tc y girince burs kredi sonuçlandırılmamıştır diyor , üni bölüm girince mimarona şubesidir diyor . Ve şu an hangi adımları izlemem lazım , tc min son 2 rakamı 52 krediyi ayın hangi gününde alacağım ?

+++ şuan sorunması gereken asıl soru bu ziraat bankası şubesini ögrenemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

Peki ne degistide burs cikti
    Ben 3senedir basvuruyorum yine kredi cikti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşıma burs çıktı ama 2. senesi ve alttan 3 dersi var alabiliyor demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlonely

Arkadaşıma burs çıktı ama 2. senesi ve alttan 3 dersi var alabiliyor demi ?

Alabilir. Sınıfta kalmadikca bursu kesilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilvadi

Bişey sorabilir miyim?
    İlk dönem başarı durumumuz etkiler mi bursun şartlarını? Burs beklemiyordum çok yuklenmedim derslere çıkın tutuştum :D not ortalamam 50-60 her derste

Ilk dönem etkilemez. İkinci dönem sonunda dönem uzatirsan burs krediye dönüşür

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Taahhütname'yi onayladım fakat velinizin en yakın noterden kefaletname imzalayıp postalaması gerekiyor diyor bu nedir?

Birde ben K.K.T.C'de öğrenciyim "T.C. ZİRAAT BANKASI ANKARA YENİŞEHİR ŞUBESİ ARACILIĞI İLE ÖDENECEKTİR." diyor. Bu iş nasıl olacak. İyice arap saçına döndürdüler. Ziraat'tan sorgulayınca da " 861-GAZİMAĞUSA/KKTC ŞUBESİ " diyor. Birşey anladıysam arap olayım.

Kıbrıs taki ziraat Bankasından işlem yapabilirsiniz. Kyk dan burs kredi alanlara hesap işletim ücreti alınmıyor bu yüzden kazananlara kyk ziraat in Ankara şubesinden hesap açıyor

• quote:

quote:

Bana kredi cikti . Bu taahhutnameyi nasil ne sekilde onaylicam biri yardimci olabilir mi

taahhütnameyi onayladım ziraatbank sorgudan sorgulamak istiyorum ama sistem donmuş durumda başka bir yolu var mı acaba

Yoğunluk tan dolayı site donuyor. Hak vermek lazım ani den 400-500 bin kişi giriyor

• Anladım peki bu kefaletname işlemi nasıl olacak? Taahhütnameyi onayladım fakat birde böyle birşey yapmam gerekiyormuş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

arkadaşlar ziraatte böyle bir uyarı geldi. la 13.500 altına imza koyduk. neyin kafasını yaşıyor bunlar. zorla adamı katil edecekler. bu ne iştir ya. bi yardımcı olun lütfen

Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır.

1 : ya sitede hata vardır.
    2: seni ikinci tahsile bırakmışlardir

• beyler bilen cevap atsın lütfen şimdi kredi alırsam 17,100 diyor tahmini 7 yıl sonra 17,100 ödeyecegim? buna faiz felan eklemiyecek mi? şuan hazırlık okuyorum son sene almamış olacagım. son seneyi saymazlar degil mi? mezun oldukdan 1 yıl sonra istemezler? gene 2 yıl sonra isterler? birde istersek 5 yıl alabiliyormuyuz? ayrıca üni sınavına girecem okulu degiştirirsem para almaya devam edebilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.