Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaga20

İstanbul Üniversitesindeyim ama herhangi bi duyuru yok yarın bi öğrenci işlerine uğrayacağım.

Hocam ben gittim ordan rektörlüğe yönlendirdiler, rektörlüğe gittim onlarda pazartesi okulun panosunda yazacak falan dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

Arkadaşlar meraba.Burs başvurusunda Adres kısmını anlayamadım.Ben ana geldiğim şehirdeki adresimimi yazicam yoksa şuan akrabalardan kaldigim adresimi?Yurt cikmadi akrabalardayım.O yüzden anlayamasim.

Bi el atin arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Arkadaşlar merhaba.Burs başvurusunda Adres kısmını anlayamadım.Ben ana geldiğim şehirdeki adresimimi yazicam yoksa şuan akrabalardan kaldigim adresimi?Yurt cikmadi akrabalardayım.O yüzden anlayamasim.

• Başvuruda geri ödemeli diye bir seçenek yok. Bu başvuru her ikisi için de geçerli mi oluyor?
  • milyon kez soruldu heralde şu soru kredi burs yazması önemli değil başvuru yaparken burs başvurusu yapıyorsunuz çıkarsa burs çıkıyor çıkmazsa kredi çıkıyor onu da istemiyorsan almazsın kredi alabilmek için zaten notere gidip belge onaylaman lazım bu kadar basit sormayın artık daha şunu
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    hem üniversitenin hem de kyk nın bursuna aynı anda başvuru oluyor mu peki ? teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

hem üniversitenin hem de kyk nın bursuna aynı anda başvuru oluyor mu peki ? teşekkürler

Evet oluyor hocam.Ama ikisi aynı burs.

• yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    yani iki burs aynı anda alınamıyor değil mi ? teşekkürler

• Hocam herkesin merak ettiği şu iki soruya açıklık getirelim derim?

1) Bir işte çalışıyorsak burs çıkması için sigortamızın illa hiç olmaması mı lazım yoksa yarım sigorta yada part tme işlerde olan sigortalar varmış bu şekilde olursa sorun teşkil edermi? Bu soruyu çeşitli şekillerde genişletebiliriz.

2) 4 dersten kalırsak bursumuz kesiliyor ve krediye dönüyormuş diye duydum. Ben krediyi almamak isteyebilirmiyim böyle bir durum olduğunda yada krediye dönüştükten sonra aldığım parayımı ödeyeceğim devlete yoksa tüm parayımı ödeyeceğim?
  • ne zaman açıklanır sonuçlar sizce ??

• Ne zamana açıklanacak acaba burs? Geçen sene ne zaman açıklanmıştı bilen var mıdır acaba?
  • Beyler ben bursa basvurmadim kredi icin daha sonra basvuruluyor diyorlardi acaba simdi krediye basvurabilir miyim ?

• Burs Ve Kredi başvuruları aynı anda oluyor. @Rigsby

Geçen Sene Aralık-Ocak Arasında Açıklanmıştı.6-7 Ocakta zaten para dağıtmaya baslıyorlar @Cosuonjx @GIRALİÇEM

Burs dediğimiz Geri Ödemesiz Oluyor Zaten.Kredi ise geri ödemeli. @Nüktedan_
  • arkadaşlar burs başarısızlık durumunda kesilirse geri ödeme istiyolar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa362

arkadaşlar burs başarısızlık durumunda kesilirse geri ödeme istiyolar mı ?

Burs aldıysan yani kredi değilse, ödeme yapmana gerek yok.Ceza olarak gelecek sene burs vermiyorlar sana zaten :D
  • anladım teşekkür ederim :)
  • Arkadaşlar merhaba, Bende başvuruda bulundum , Ve beklemedeyim e-devletten birşey yapmama gerek var mı ? Sadece açıklanmasını mı bekleyeceğim ? başka bir işlem var mı forum
  • ne zaman açıklancak bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

ne zaman açıklancak bu ya

yılbaşından önce
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.