Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampüs kart verecekti telefon faturasını otomatik ödemeye istedi bende otomatik ödemeye gerek yok dedim almadım kartı öyle olunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim krediyi dün çekmem gerekiyodu ama çekemedim şimdi ayın 6sını mı beklemek zorundayım bugün çekemez miyim?

• Halicl H kullanıcısına yanıt
    kabul ettim ben kredi kartı yerine de geçiyor kartım

• crixus97 C kullanıcısına yanıt
    11 Ocağa kadar taahhütname yaptın mı?
    tc kimliğinin son rakamı?
  • ben onu kabul etmedim işte, etmediğim halde nasıl onaylanıyor sorun bu
  • arkadaşlar bankkkart ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 20 Ocak 2015; 13:49:15 >
  • Arkadaşlar edevlete giremiyorum. Mobil uygulama üzerinden girilebiliyor ama orda kyk bölümü kalkmış eskiden vardı. Siteden girmeye çalışınca tc ve şifremi yazıyorum ama bir türlü girmiyo. Doğru yazdigima eminim. Saçma sapan bir sistem yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: crixus97

Arkadaşlar benim krediyi dün çekmem gerekiyodu ama çekemedim şimdi ayın 6sını mı beklemek zorundayım bugün çekemez miyim?

Beyler bende aynı sorundan muzdaripim bana ayın 19 unda alabilirsin paranı ve banka kartını dediler ben yarın veya istediğim bir gün gidip halledebilir miyim ?

• Normalde parayı bugün mü almanız gerekiyordu yoksa ileri bir tarih olmasına rağmen mi çektiniz parayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 20 Ocak 2015; 17:30:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet 9unda yaptım son rakamı 0

o zaman sen alabilirsin kartını hangi bankada. alacaksın onu öğren ve git oradan kartını alıp paranı alabilisin

• hesaplarının bulunduğu ziraat şubesine gidemeyecek arkadaşlar herhangi bir ziraatbankası şubesine gitsinler bireysel müşteri hizmetlerinden internet şubesini aktifleştirsinler sonra ziraat internet şubesinden 1.50 tl vererek istediğiniz banka hesabına eft çekin boşuna 10 tl vermeyin bankaya
    Ama sorun şu ki sivasta okuyorum ama şimdi memleketteyim sivastaki şubeden almam gerekiyor kartımı. Memleketteki şubeden alabilir miyim paramı?

alamıyorsun diye biliyorum çünkü sen orada tanımlanıyorsun büyük ihtimalde öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Halicl

alamıyorsun diye biliyorum çünkü sen orada tanımlanıyorsun büyük ihtimalde öyle

arkadaşlar paranızı istedğiniz şubeden kartla alabilirsiniz yukarıda kaç kişi aldım yazmış...

• Arkadaşlar Yaklaşık 20 dakika önce maltepe Ziraat Bankası şubesine gittim sordum kimlik ile kyk ödemesi yapılıyor mu diye aldığım cevap şu şekildeydi.

"-Bugün tüm ziraat bankası şubelerine mail geldi. Şubesi haricinde ödeme yapılmıyormuş. Ödeme yapıldığı şubede taahhütname imzalandığı için şubesi haricinde ödeme yapamıyoruz. "

Anlayacağınız çekenler çekti ama çekemeyenler Şube yolcusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Normalde parayı bugün mü almanız gerekiyordu yoksa ileri bir tarih olmasına rağmen mi çektiniz parayı ?

Bugündü

• Tamam ben de erken alınabiliyorsa alırım diye hayal etmiştim

• GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    1-2 gun kaldi zaten herkesin almasina

• Öyle ama ay sonu olunca diş sıka sıka bir yere kadar üst üste geliyor her şey öyle bir paraya sıkışıyorsun ki dakikayı sayıyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 20 Ocak 2015; 18:25:57 >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.