Şimdi Ara

Açıklanan Kılavuzdakı Hangı B. Sırasına Bakılıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Something

Anadolu Liseliler Alan İçi tercihlerinde 0,15e,alan dışı tercihlerinde 0,12 ye bakacaklar.Ek puan yok zaten

Evet bende buldum.Tesekur ederım
  • quote:

Anadolu Liseliler Alan İçi tercihlerinde 0,15e,alan dışı tercihlerinde 0,12 ye bakacaklar.Ek puan yok zaten

Öyle şey olmaz abi bana puanım geldi gelirken birde alan dışı puanım geldi düşmüş bir şekilde ve ben bu düşme yüzünden 57.000liğe geriledim yani alan dışı tercih yapmanın dezavantajını yaşadım :)

Şimdi bu kılavuz yayınlanmadan önce geçen senenin sıralamalarına bakarken istediğim bölüm 64.000di mesela..

Ama bu kılavuzda 0,12'ye bakarsam 43.000 oluyor öyle saçma iş mi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich

quote:

Öyle şey olmaz abi bana puanım geldi gelirken birde alan dışı puanım geldi düşmüş bir şekilde ve ben bu düşme yüzünden 57.000liğe geriledim yani alan dışı tercih yapmanın dezavantajını yaşadım :)

Şimdi bu kılavuz yayınlanmadan önce geçen senenin sıralamalarına bakarken istediğim bölüm 64.000di mesela..

E 0.12 bakınca oyle oluyor zaten.

Bence yanlıs anladınız bırseyı oyle sey olmaz demıssınızde nasıl sey olmaz ?

Gayet kısa ve oz bı acıklama yapmıs yukarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

quote:

Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich

quote:

E 0.12 bakınca oyle oluyor zaten.

Bence yanlıs anladınız bırseyı oyle sey olmaz demıssınızde nasıl sey olmaz ?

Gayet kısa ve oz bı acıklama yapmıs yukarda

Abi anlatamıyorum kendimi ben alan dışı tercih yapacağım ve kılavuzda 0,12ye bakacağım diyorsunuzda.Puanlar açıklandığında benden gereken puan düştü zaten alan dışı tercih yapacağım için.Artık sözellerle eşitledim kendimi yani..
    Şimdi bu kılavuza bakarken sözel adam 0,15e bakıyor ben 0,12'ye bakıyorum neden öyle oluyor diyorum bende hani puanlar gelirken benden de puan düştü eşitlendik adamlarla burada niye bir daha ben dezavantajlı duruma düşüyorum :)

• Ya sen 1 kere dustun dezavantajlı duruma artık hep odurumu yasıyorsun.

Demın cevap yazdım baska bı konuda yazmıstın.Oku onu anlarsın.

Puanın dustu ıste dıyelım 60 000 dın . Dusunce puanın sıralamanda normal olarak 45 000 lere dusuyor misal.

Sen 0.15 bakarsan puanı dusmeyenlere alan ıcılere bakarsın - 0.12 bakma sebebın puanın zaten dustu o yzuden puanı dusenlerın baktıgı yere bakıyosun.

Gıt o yazdıgım cevaba da bak :)

anlamadın mı hala ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.