Şimdi Ara

AÇIKLANAMAYAN..TUHAF..GİZEMLİ (VİDEO PAYLAŞIMI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
19
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarz videolara (daha doğrusu olaylara) kimi fake der kimi gerçek olduğunu düşünür ama bu olayların veya "şeylerin" gerçekte ne olduğu asla bilin(e)mez..Youtube'da dolaşırken denk geldiğim videoları buraya ekleyerek başlığı güncel tutmaya çalışacağım,benim gibi ilginç bulanlar vardır muhtemelen..Eğer sizlerde benzer videoları bu başlıkta paylaşırsanız sevinirim..

NOT: Başlığın amacı paylaşılan görüntülerin gerçek olduğunu savunarak körü körüne ve anlamsız bir doğaüstü-paranormal inanış yaratmak veya bu yönde "gerçek mi değil mi" yada "var mı yok mu" tartışması çıkarmak değildir,bu tarz tartışmalara niyetlenen arkadaşlar varsa lütfen konudan uzak dursun..Buradaki amaç sadece içeriği-nedeni açıklanamayan olayların görüntülerini bir araya toplayıp ilgi duyanların takip etmesini sağlamak..Konuyu sulandırma amacı taşıyan video ve mesajları üşenmeden şikayet edeceğim bilginiz olsun

Hatırlatma: Eklediğiniz videoların ( özelikle youtube videoları ) altına linklerini de yapıştırırsanız mobil olan arkadaşlar bu linkler ile videoları izleyebilirler.

www.youtube.com/watch?v=bbg52VLc4P4&feature=player_embedded

www.youtube.com/watch?v=xCkiG9VMqjE&feature=player_embedded

Edit: Linkler ve hatırlatma notu eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 24 Temmuz 2012; 22:44:28 >

• gerçektende bende merka ediyorum fakat bunların bir çoğunun sahte olduğu açıklanmıştı galiba
  • ilk video iyimiş :D
    beyler uzaylılar el fenerini bulmuş biz hala elizabeth

edit : 2. videoda da neden hep yeri çekiyor azcık önünü çekse daha iyimiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peseq -- 24 Temmuz 2012; 4:40:52 >
  • magaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu :) videolarin altına linklerinide ekleseydin keşke tıklar izlerdim. Mobil olduğum için bu haliyle izletmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

gerçektende bende merka ediyorum fakat bunların bir çoğunun sahte olduğu açıklanmıştı galiba

Kamerada time stamp özelliği var yani saniye de dahil zamanı görüntüye işliyor dolayısıyla bir montaj vs olsa zamanda atlama olması gerekir ama belki farklı hile teknikleri vardır onu bilemiyorum..Videonun gerçek olduğunu veya olmadığını iddia edemem tabi ama bana birkaç ergenin heyecan için çektiği görüntüler gibi gelmedi açıkçası
  • Bu tür videoların cam gibi 1080p olanları varsa onları paylaşın. Şimdiye kadar hiç gerçekçi olupta yüksek kaliteli video görmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

magaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Forumda benzer bir konu olduğunu hatırlamıyorum,varsa ve link paylaşırsan sevinirim bakmak isterim oradaki videolara da..Ayrıca videolar eski diyorsan bende zaten yeni olduklarını iddia etmiyorum sadece bu tarz videoları tek başlık altında toplamak amacım

quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

Güzel konu :) videolarin altına linklerinide ekleseydin keşke tıklar izlerdim. Mobil olduğum için bu haliyle izletmiyor.

Haklısın onu düşünemedim şimdi mesajı düzenler linkleri koyarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bu tür videoların cam gibi 1080p olanları varsa onları paylaşın. Şimdiye kadar hiç gerçekçi olupta yüksek kaliteli video görmedim.

aynen ya hiç bir şey belli olmuyor zaten
    2. videoda mesela hiç bir şey belli olmadığı için adamın arkasından geçen şey arkadaşı olabilir
  • Şimdi biri "Allah diyen ütü"yü koyar ortalık karışır benden söylemesi.
  • 2. video bildiğin fake
  • Linkler için sağol dostum. Şimdi yatacağım yarın bakacağım onlara. Bende bulursam eklerim birşeyler. Tekrar teşekkürler.

• paylaşımlar arttıkça güzel bir konu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bu tür videoların cam gibi 1080p olanları varsa onları paylaşın. Şimdiye kadar hiç gerçekçi olupta yüksek kaliteli video görmedim.

aynen ya hiç bir şey belli olmuyor zaten
    2. videoda mesela hiç bir şey belli olmadığı için adamın arkasından geçen şey arkadaşı olabilir

Valla bende 1080p görmedim herhalde millet elinde full HD handycam ile "bu gece kesin yaratık çıkacak" diye hazırda beklemiyordur ama belli de olmaz..O yüzden denk gelen olursa eklesin diyorum zaten Full HD video çeken cep telefonları son dönemde çıktı daha doğrusu yaygınlaştı hani denk gelsen hemen telefonu çıkartır kayda başlarsın,bunun haricinde milletin kullandığı kameralar genelde çözünürlüğü düşük sıradan kameralar ve birde işin içine gece görüşü girince HD bile fayda etmiyor..Bende de araç içi kullanılan yol kayıt kamerası var 720p kayıt yapıyor..Gece görüş özelliği ile çekilen videolar bunlara benziyor yani öyle cam gibi falan değil maalesef

• Etkilenen arkadaşların izlememsi tavsiye edilir. Ben böle şeylere inanmadığım ve günde 3 öğün korku filmi izlediğim halde irkilmiştim Başları biraz sıkabilir ileri sarabilirsiniz.

Özet olarak yolda bi grup gencin araba kullanırken yolun kenarında otostp çeken kızı arabaya almalarıyla gelişen olaylar.

Video izledikten sonra okunması gereken spoiler:

Bir takım haberlere göre bu kız bir zamanlar bu yol üzerinde otostop çekerken trafik kazasında ölmüş ve sürücülerden intikam alıyormuş vsvs.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

2. video bildiğin fake

Aslında epey video var youtube'da çoğu da UFO meselesi ile alakalı..Fakat o kadar çok fake dolaşıyor ki ortalıkta eklemekten vazgeçtim,konunun "videolar fake mi değil mi" tarzı bir tartışmaya veya geyiğe kaymasını istemiyorum açıkçası..En azından gerçekçi gözüken videoları eklemek daha mantıklı konunun amacı açısından,Antalya'daki perili ev konusu kadar itibarı olsun bari bu konunun da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

Linkler için sağol dostum. Şimdi yatacağım yarın bakacağım onlara. Bende bulursam eklerim birşeyler. Tekrar teşekkürler.

Rica ederim,beklerim paylaşımlarını..
  • nat geo da bir ara gösteriyorlardı böyle şeyler onlarınki hem kaliteli hem ikna ediciydi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisseq

nat geo da bir ara gösteriyorlardı böyle şeyler onlarınki hem kaliteli hem ikna ediciydi bence

Sanırım bahsettiğin Unsolved Mysteries programı..Kanalın yayını HD olduğundan biraz net daha izlenebilir görüntüler,belki kendileri de bazı düzeltmeler veya görüntüde temizlemeler yapıyorlardır..

Edit: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 24 Temmuz 2012; 5:09:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Kusura bakmayın koymadan edemedim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.