Şimdi Ara

Açıkçası Bazı Liseli Kardeşlerime Acıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı lise ortamları harbiden güzeldir ona bir şey demem.
    Ama, bende bilirim ki bazı insanlar için ah ne kadar zordur lise! kavgalar, birbirlerini aşağılamalar, yalnızlık, çirkinlik, iğrenç asosyallik, kavga edip daha da ezilmek, rezil olmak ve en sonunda çok büyük bir özgüvensizlik.
    O ortamlar falan insanı, insan mıyım acaba diye sorgulatır kendine. Şükür ben bitirdim üni. için hazırlanıyorum.
    Allah sabır versin size dostlar, ama bu böyle nereye kadar gidecek hiç bilmiyorum.

• Bunları bir kişilik testi olarak görmek lazım bazıları başarılı olur bazıları olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Bunları bir kişilik testi olarak görmek lazım bazıları başarılı olur bazıları olamaz

Basarili olmus biriyle tanismak ister misin delikanli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sbs yili yatmayanlar ilerde ezilmiyor

• çirkinlik falan yazmışsında alakası yok en tipsiz insan gidipte en güzel kızla çıkabiliyor insanın kişiliğiyle alakalı ilk 2 sene lise bnm içinde kötüydü sonradan özellikle bu sene çok iyi olcak :D
  • Haci lisedeki ortamimi hicbir şeye degismem

• hocam çok arkadaşım yok sınıfda fakat kimse sataşmaz vsvs zaten sakin biriyim sadece eski arkadaşlarımla rahat rahat konusabiliyorum ve kızlarla konusurken konu bulamıyorum ben asosyalmiyim konusacak mantıklı bi konu yokki hepsi ergen muhabbetleri yapıyor retrica açıp 200000 tane fotoğraf çekiyorlar yazık günah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazen iyi bazen kötü işte ama genelde kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avusturyalı

Bazen iyi bazen kötü işte ama genelde kötü.

Hocam kötü deyip geçmek normal, yanlış anlama sana bir şey demiyorum.
    Ama, o hissiyatları biliyorum hakkatten insanı ağlayıp ezdirecek duygulardır.
    İnsan kendine bile acıyor, e bide ergenlikte karışınca " hah, bir sen eksiktin " diyorsun daha da acıyor insanın canı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Bunları bir kişilik testi olarak görmek lazım bazıları başarılı olur bazıları olamaz

Basarili olmus biriyle tanismak ister misin delikanli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.