Şimdi Ara

Açıkça iktidar bu ülkeyi yönetemiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık millet sokağa çıkmaya korkar oldu, maçlar ertelenmeye başlandı, bombalar çok rahat bir şekilde patlatılmaya başlandı, şuna baksanıza yav, 3 şehit amaaan der olduk. Yazıklar olsun ölümlere & şehitlere alıştırıldık. Kim ne derse desin, yönetemiyor.

Gidip din işlerine o kadar yatırım yapılcağına biraz güvenliğe önem verilse böyle olmazdı. Örneği Eskişehirden vericem, tramvaylar 100-150 kişi taşıyor ve güvenlik sıfır, 1 tane güvenlik görevlisi bekliyor durakta, onlarda kaçak binmeleri engellemek için. Yazıktır günahtır yav, o kadar verdiğimiz vergiler nereye gidiyor anlamıyorum. Helal etmiyorum abi, verdiğim hiç bir vergiyi ve hakkımı helal etmiyorum, 2 cihanda elim yakanızda olucak!

• Eskişehir lisiniz sanırım?
    Bende Eskişehirliyim.

Açıkçası bugun eşimi alıp dışarı çıkmadım.
    Saat 16-17 civarı hamamyolu, köprübaşı, adalar espark vs biraz turlayalım dedik.

İnanılmaz bir boşluk var trafiktede insanların normalde bol olması gereken yerde de.
    İnsanımız çok acayip korkmuş. Bende dahil.

Hamamyolunda arkadaşım esnaf az önce konuştuk 3 yıldır bu işi yapıyorum bugun hergün yaptığım işin yarısından daha az iş yaptım diyor, kimsecikler yoktu çarşıda diyor.

Pazar günleri bilirsiniz Espark tıklım tıklım oluyor. Emin olun sinema, yemek bolumunda 3-5 masa ya vardı ya yoktu.

Esnaf resmen bugun kan ağladı.
    Hoşgeldin istikrar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Eskişehir lisiniz sanırım?
    Bende Eskişehirliyim.

Açıkçası bugun eşimi alıp dışarı çıkmadım.
    Saat 16-17 civarı hamamyolu, köprübaşı, adalar espark vs biraz turlayalım dedik.

İnanılmaz bir boşluk var trafiktede insanların normalde bol olması gereken yerde de.
    İnsanımız çok acayip korkmuş. Bende dahil.

Hamamyolunda arkadaşım esnaf az önce konuştuk 3 yıldır bu işi yapıyorum bugun hergün yaptığım işin yarısından daha az iş yaptım diyor, kimsecikler yoktu çarşıda diyor.

Pazar günleri bilirsiniz Espark tıklım tıklım oluyor. Emin olun sinema, yemek bolumunda 3-5 masa ya vardı ya yoktu.

Esnaf resmen bugun kan ağladı.
    Hoşgeldin istikrar.

Eskisehirliyim, annemler çarşı diye tutturdu hava yağmurlu olmasına ragmen piknige benzer biseye goturdum. Cay ictik mangal yaktik döndük, bizzat bende gitmek istemedim nolur nolmaz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heheh bizde öyle yaptık :)
    Arabada mangal her daim hazır bagajda.
    Eşim ve iki arkadaşımız ile hemen musaözü taraflarına gittik :)
    Bir demlikte çay oh mis gibi oldu.
    Hava kararmıştı ama olsun zevkli oldu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden genelde %50 alıyor peki.

• Bu durumun icerigi
    %50 si Yonetimin halt yemesi
    %50 side Pkk nin sosyal medya Profesyonellerden aldigi yardim ile ciddi sekilde domine edip.
    Sacma sapan salak salak paylasimlarin yapilmasi ,ozellikle ergen veletlerin bir yandan pkk ya kufretmesi ve bir yandanda pkk ya yardimci iletiler atmasi 7 den 70 e herkesin buna uymasi.

Pkk en buyuk hareketini cekti.
    Halki korkutma yoluna gitti ve basarili oldu.
    Bu psikolojik harp suan itibariyle pkknin ustugunlugunde.

Devletimiz insanlarini bu tur psikolojik savasa dahil etmedigi icin boyle her an heryerden fiskiran bir DUYUM furyasina daha cok maruz kaliriz.

• neden %50 alıyor? sorusunun cevabı size göre "iyi yönettiği için" olabilir. peki geldiğimiz bu noktada bu sorunun karşılığı nedir?

neden %50 alıyor peki. 14 yıldır bunu tartışıyoruz ve geldiğimiz durum ortada. oy oranı ile iyi yönetememesi farklı şeyler. demek ki halk iyi yönetilememekten memnun bu yüzden %50 alıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seçimlerden sonra 300'den fazla şehit verdik.Diyorlar ki akp yanlışından döndü pkk ile mücadele ediyor peki bu 300 şehidin hesabını kimden sorucaz?Bunca terörist oralara yığınak yaparken nerdeydi devlet?Geçen cumhurbaşkanı çıktı diyor 300 şehit verdik ama pkk ya gösterdik ülkenin sahipsiz olmadığını ne kadar da kolay söylemesi 300 şehit!Onları yetiştiren anaya babaya yazık değil mi çoğunun kundaktaki çocuğu yetim kaldı.Sınır yok bişey yok ne kadar terörist varsa ülkeye doldurdular hala bunları destekleyenler yarın öbür gün bir yakınını kaybettiklerinde nasıl tepki vericekler merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.