Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (855. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69.711
Cevap
2.051
Favori
8.322.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kokusu neye benziyor, deri falan mı?
    Aslında yakınlardaki bir avm de parfümeri var gidip tek tek baksam diyeceğim de kokular birbirine karışır :D
  • Evet deri gidip denemenizi tavsiye ederim hangi avm var her yerde olmayabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim burnum yok klasik yorum yapamıcam :D ama eser hocamın parfümleri genel olarak çok beğeniliyor çevremde.fovorim ise 1'5-2 sene önce keşfettiğim ve sürekli aldığım givinchy insense ultramarine.çevremde bu parfümü beğenmeyen yok.kalıcılığıda güzel.Bu parfüm artık benim yıllarca kullanacağım ve favori olarak tutacağım bşr parfüm oldu.size öneririm muhakkak deneyin 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kellemrt

    Benim burnum yok klasik yorum yapamıcam :D ama eser hocamın parfümleri genel olarak çok beğeniliyor çevremde.fovorim ise 1'5-2 sene önce keşfettiğim ve sürekli aldığım givinchy insense ultramarine.çevremde bu parfümü beğenmeyen yok.kalıcılığıda güzel.Bu parfüm artık benim yıllarca kullanacağım ve favori olarak tutacağım bşr parfüm oldu.size öneririm muhakkak deneyin 👍

    19 yaşa gidermi o parfum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feslehan


    quote:

    Orijinalden alıntı: kellemrt

    Benim burnum yok klasik yorum yapamıcam :D ama eser hocamın parfümleri genel olarak çok beğeniliyor çevremde.fovorim ise 1'5-2 sene önce keşfettiğim ve sürekli aldığım givinchy insense ultramarine.çevremde bu parfümü beğenmeyen yok.kalıcılığıda güzel.Bu parfüm artık benim yıllarca kullanacağım ve favori olarak tutacağım bşr parfüm oldu.size öneririm muhakkak deneyin 👍

    19 yaşa gidermi o parfum

    Gider.


    Aqva Marine hakkında yorum yapabilecek var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 21 Ekim 2016; 20:20:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

    Uzun süredir parfüm almamama rağmen konuyu takip etmekten de geri kalmıyorum. Genel olarak elimdeki parfümleri değerlendireyim de alıcılar bilgi edinsin istedim.
    Elimde yaklaşık 50 tane tutaste parfüm 10 tane de orjinal var. Yarısı yanımda olmadığı için bir kısmına yorum yapacağım.

    Ağırdan hafife :

    A*Men : Portakallı pasta gibi kokuyor. Az sıkın arkadaşlar. Tek fıstan sonrası atom bombası. Bir tane göğüse, bir tane de bileklere sıkıp ovuşturun. Yeterli. Genç yaştaki arkadaşlar kışın kullanabilirler.

    Dior Ambre Nuit : Klas bir parfüm. 30'lu yaşlar için uygun. Amber ve gül seçebildim ben, klasik giyime uygun. Burnu rahatsız etmez ama yine de çok sıkmayın.

    Parfums de Marley HEROD : Tarçınlı mum kokladıysanız, bu koku o arkadaşlar. Klasik giyime kışın çok güzel gider. Tarçınlı ama şekerli değil. İki fıs yeterli.

    Acqua di Gio Profumo : Klasik Gio'nun ağırlaştırılmışı desek olur. Klasik ve spor giyime gider. Siyah kayalara çarpan dalgaları düşünün, marka öyle tanımlamış bu parfümü. Kış ve yazın gider. Ancak 3 - 4 fıstan öteye geçmeyin. Her yaşa uygun.

    Hugo Boss Hugo Men : Yeşil, şekerli ve yoğun bir parfüm. Spor giyime, genç yaşa gider. Yazın tek fıs, kışın iki fıs sıkabilirsiniz. Fazlası rahatsız eder.

    CH Men : Her yaşın, her mevsime giden deri temalı parfümü. 3 -4 fıs yeterlidir. Der üzerine yeşillik ekleyin ve karşınızda CH men.

    Gucci Guilty Intense : Gucci guilty, baharatlı bir parfüm. Ancak bu, yoğunlaştırılmış ve yumuşatılmış versiyonu. 30 yaşa kadar takım ve spor giyime gider. Bana portakallı baharat gibi geliyor. Karizmatik.

    Kenzo Pour Homme : Klasik kenzoyu bilmeyenler için, pamuksu şeftali gibi kokuyor ancak yumuşak. Kalıcıdır. Takım ve spora gider. Eskiler sıktığı için yaş istiyor diye düşünmeyin, her yaşa gider.

    Capitol Blue : Naneli limon. Ancak bir koku bu kadar mı klas olur, bu kadar olur. Her yaş, her elbise ancak, gençlere tavsiye ederim.

    Armani Aromes : Gucci Guilty Intense benzer nitelikte. Merak edenler 4 satır üstteki GGI yorumuma bakabilirler.

    Arkadaşlar, yanımdaki parfümlerden geri kalanlar yaz kokuları, o yüzden o kısmı atlayıp memleketteki parfümlerden hatırladıklarımı da ekleyeyim ;

    Tom Ford Extreme : Arkadaşlar, orta yaş ve üzeri için harika bir seçim. Tütün ve karanlık yeşil tema, hayvansı bir kokuyla buluşmuş. Takım elbise ve biraz yaş ister ama, muhteşem.

    Kinski : TF Extreme havası var ancak bu odunsu, karanlık bir yeşil. Buna da bayılıyorum. Yaş ve takım elbise ister.

    Kilian Back to Black : A*Men ile birlikte hayatımda bildiğim en ağır iki parfümden birisi. Bal ve vişne tütünle buluşmuş. Tek fıs pijama üzerine sıktım, sabaha beni evden kovdular arkadaşlar. Bal kokusu diye adı çıkmış, tartışma anında bu parfümü eve sıkmakla tehdit ediyorum evdekileri. Nöbetçi astsubay merak etti, bileğine sıktım, sabaha kadar uyuyamamış. Bunları bilerek alın arkadaşlar. Çevremde beğenen tek kişi bile yok.

    Kilian Straight to Heaven : Bu parfüm, tam bir gece hayatı parfümü. Gece kulübü değil ama klas ve alkollü ortamı hatırlatıyor. Bu parfümü sıkınca sanki işten sonra arkadaşlarla klas bir mekana gidip eğlenmişiz de kravatı fln çıkarmışım, eve mutlu mesut dönüyorum kafam da iyi. Bununla aynı klasmanda rekabet edecek parfüm yok. Rom baskın, orta yaşa gider.

    Tuscan Leather : Böğürtlen ve deri temalı parfüm. Kalıcıdır, ancak sıktıktan sonra üzerinizde deri bir elbise yoksa çok garip hissedersiniz. Bana deri ceketli bir bayanı anımsatıyor. Ancak erkek de kullanır, sırıtmaz. Yeter ki taşımayı bilin. Orta yaş için ve deri ceket giyenler için süper seçim.

    Black Afgano : Orta yaşın üzeri kullanabilir, orta yaşta iseniz bile iki kere düşünün. Oud kokusunu ilk defa bunda aldım ve yaşıma hitap etmediği için başka Oud kokulu parfüm de almadım. 40 ve üzeri için harika seçim.

    Amouage Opus : Arkadaşlar öyle herkesin kullanamayacağı, ekşi ve çiçeksi bir parfüm. Kesinlikle spor giyim parfümü değil, özgüven ister kullanmak için. Her yaş kullanır ama takım giyerseniz uygun olur.

    Tom Ford Black Orchid : Piyasa bir parfüm. Orta yaş için kış kokularından en popüleri. Ağırdır, farklı bir harmanı var. Tek fıs sıkın, orta yaşın keyfini çıkarın.

    CH 212 Sexy Men : Vanilyalı odunsu ve şekerli bir parfüm. Tam bir bad boy parfümü. Takım ve klasik, genç ve orta yaş.

    Amber Prada : En sevdiğim parfümlerden. Parfümü tasarlayan kişi berber salonu gibi kokmasını istemiş, tam da öyle olmuş. Klasik giyime yaz hariç her mevsim gider. Sabunsu.

    Burberry London : Tarçınlı pastayı sonbaharda dökülen yapraklar arasında yiyorsunuz. Tam bir sonbahar parfümü. Genç ve orta yaş, her giyime gider.

    Costume National Scent Intense : Yine taşıması cesaret isteyen amber temalı bir parfüm. Karabiber seçebildim amberden başka. Ben çok seviyorum bu parfümü ama spor giyime de gitmez haberiniz olsun. 25+ diyelim.

    Herkese iyi alışverişler.
  • İyi akşamlar arkadaşlar Eser Hocamdan daha önce alışverişlerimiz oldu saolsun kendi adıma parfümlerini kullandığım her gün mutlu oldum ve güne daha bi motive olarak başladım umarım bize sunmuş olduğun bu güzel kaliteyi bozmadan devam edersin abi... Sekizli paket sipariş oluşturmak istiyorum malum havalarda hafiften soğumaya başladı daha önce deneyimi olan arkadaşlar bana yardımı dokunursa sevinirim. Otuzuna merdiven dayamış biriyim aklımdaki parfümler şunlar :
    Bvlgari-Man in Black
    Alfred Dunhill-Desire Blue
    Hugo Boss-Velvet Amber
    Frederic Malle-Musc Ravageur
    Opus V
    Costume National-Home
    Creed-Virgin İsland Water
    Dior-Amber Nuit
    Gucci-Guilty intense
    Nautica Voyage-Nautica For Men
    Terre D'Hermes
    Yvas Saint Laurent
    Armani - Code Profuma
    Gio Armani - Aqua di gio profumo
    Siz olsaydınız arkadaşlar bunların arasından nasıl bir 8'li paket oluştururdunuz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meten1903

    Bir iki gündür çok yoğundum pek zaman bulamadım işlerimi hallettim koltuğuma uzandım mekana geldik abilerime kardeşlerime selamlar :) Buzamana kadar gelen nişleri çok severek kullanıyorum abi ama bu musc ve di parma oud hiç bana göre değil No9 amber dışında gül içeren kokuları kullanamıyorum çok denedim çok zorladım kendimi ama olmuyo :) işyerim kapalı ortam genelde içeride oluyorum dışarı çok az çıkıyorum içerde boğucu oluyor.oud ıspahan,musc,di parma oud tarzı kokuları tercih etmiycem artık.He bu kokuların kötü olduğu anlamına gelmiyor kesinlikle diğer arkadaşlar yanlış anlamasın.kourosa bayılmama ramen musc u kullanamadım benzer koku değiller ama hem tatlı hem hayvansal açık havada çok güzel geliyor ince ince ama kapalı ortamda kaldıramadım.bu yüzdende o şişe 2 3 sene bitmez :) eser kozmetik koleksiyonumda dursun ilerde listeden çıkarsa eserde buda vardı falan diye anarım :) micallefleri merak ediyorum ama :) ikisi içinde detaylı yorumlar alsak merakımız gitse biraz :))

    Parfumler bugun ulasti elime ama tani aksam kendileri ile bulusabildim. Listenin en yenileri ve gecen sefer bir aksilik sonucu bu siparise kalan fico di amalfi ile baslayalim;

    Aslinda bu izlenimler cok kisa surede karisik bir burunla hissedilenler. Bana uymadi dedigim parfumler 2 3 kere daha denenecek ki daha dogru bir aktarim olsun.

    Fico si amalfi gercekten egil efil esen bir yaz kokusu. Turunclari bahar esintisi gibi yansitiyor. Benzersiz degil ama turunclari farkli tonda almakmicin ideal bir esans. Eski bir parfum oldugu icin kendisi muhtemelen taklit edilerek ya da esenlenilerek cok parfummcikmistir. O yuzden su anda benzersiz bir parfum diyemeyecegim.

    Micallef avangarte: bu parfum de turunc ama devami cicekle degil kahve ve esansli tutun. Gevenlerde bir arkadas sormustu kahveli kokan parfum, bu birnebze ihtiyaci karsilar:) Koklamalik degil yemelik bir parfum. Acikcasi en hosuma giden parfu bu oldu son 4'lude.

    Micallef Emir: Bana uymadi. Ciceksi bir koku. Turunclarin onune gecen cicekler var. Sardunya ve adacai varmis ama bunlari acikcasi alamadim ama daha cok ilkbahar cicekleri bir kokuyu erkeksi notalarda birlestirmis. Bir sonraki sefer bir daha deneyecegim ama avantgarte'den daha cok begenecegimi dusunuyordum, olmadi.

    Lacoste red, bildigimiz her zamanki guzelliginde. Onu belki sonra detayli anlatiriz yeni olmadigi icin.

    Bvulgari man in black: Tester olarak geldi, daha once belirtilmisti, space bomb, herod tarzi bir parfum. Degisik gelmedi burnuma. Ancak bu da birkere daha denenmeli. Belki cok koklamaktan detay kacirdigimiz tonlar vardi onlara yazik etmeyelim.

    Saygilarimla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 21 Ekim 2016; 21:08:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Aqua marine yaz kullanımına uygun fresh ve ferah bir kokudur. Kokuların üzerinde yazlık ya da kışlık yazmamasına ragmen fresh ve ferah kokular genellikle yazın kullanılmaktadır. Bu sebepten size rochas, herod, xeryous roque, boss vanilyalı, tom ford black orchid gibi kış kullanımıma uygun kokular tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan078 -- 21 Ekim 2016; 21:02:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mumiii87 M kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar.

    Aşağıdakiler benim tercihim olurdu. Viw daha çok yaz için olduğundan onun kararını sen vermelisin.

    Bvlgari-Man in Black
    Alfred Dunhill-Desire Blue
    Hugo Boss-Velvet Amber
    Frederic Malle-Musc Ravageur
    Creed-Virgin İsland Water
    Gucci-Guilty intense
    Terre D'Hermes
    Yvas Saint Laurent
    Armani - Code Profuma
  • mumiii87 M kullanıcısına yanıt
    Kislik olarak seciyorum ve biraz da yaşa gore;

    Bvulgari, gucci guilty, terre de hermes, ysl, hugo boss velvet, armani code profuma, dunhill, gio armani(kislik oldugu icin degil yas durumundan).

    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba

    Armani - SHE [SHE]
    Dior - Hypnotic Poison
    Thierry Mugler - Alien
    Gucci - Guilty

    bu parfümleri istiyorum. hepsi bayan olacak. havale yapacağım ne kadar tutuyor?
  • MACHİNA kullanıcısına yanıt
    65 Tl tutuyor hocam.

    -----------

    21 Ekim MNG kargo takip kodları:

    www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

    Sevgi ve selamlarımla,
    Eser

    LH449769 21/10/2016 MUHAMMED F O
    LH450179 21/10/2016 MEHMET G
    LH450330 21/10/2016 ONUR B
    LH452188 21/10/2016 HAKAN Ç
    LH452477 21/10/2016 ÖZLEM Z
    LH452876 21/10/2016 SELMA Ç
    LH453076 21/10/2016 OĞUZHAN C
    LH477127 21/10/2016 ABDULLAH S I
    LH478119 21/10/2016 FATİH M K
    LH481635 21/10/2016 OSMAN Ö
    LH486766 21/10/2016 ERDAL B Ç
    LH487147 21/10/2016 OĞUZ S O
    LH487606 21/10/2016 AHMET U
    LH488430 21/10/2016 CİHAN A
    LH502656 21/10/2016 YASİN Y
    LH508716 21/10/2016 AKIN S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SP4RCO

    İyi akşamlar.

    Aşağıdakiler benim tercihim olurdu. Viw daha çok yaz için olduğundan onun kararını sen vermelisin.

    Bvlgari-Man in Black
    Alfred Dunhill-Desire Blue
    Hugo Boss-Velvet Amber
    Frederic Malle-Musc Ravageur
    Creed-Virgin İsland Water
    Gucci-Guilty intense
    Terre D'Hermes
    Yvas Saint Laurent
    Armani - Code Profuma


    Önerilerin için çok teşekkür ederim, Eiskent hocamın verdiği liste ile ilgiçtir ki birbirine yakın güzel bir liste olmuş 7 parfüm aynı aklın yolu birdir diyelim , sekizinciyide karar vermek bana düşşün bakalım çok saolasın yorum için...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eiskent

    Kislik olarak seciyorum ve biraz da yaşa gore;

    Bvulgari, gucci guilty, terre de hermes, ysl, hugo boss velvet, armani code profuma, dunhill, gio armani(kislik oldugu icin degil yas durumundan).

    Saygilarimla.

    Güzel yorumun için çok teşekkür ederim hocam liste kafamda net şekilde oturdu , Hugo Boss - Velvet Amber stoğa girdiği an siparişi 8li paket şeklinde geçicem.

    Eser Hocam Velvet Amber kaç güne stoklara gelir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle rica ederim. @eiskent üstadı buradaki yorumlarıyla tanıdığım kadarıyla ben tırnağı olamam :)
  • mumiii87 M kullanıcısına yanıt
    Bvlgari Man in Black
    Frederic Malle Musc Ravageur
    Nautica Voyage
    Terre d'Hermes
    Armani Code Profumo
    Gio Profumo
    TF Tuscan Leather
    Nasomatto Black Afgano
  • Hermes – Un Jardin Sur Le Nil bu parfümü bilen varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SP4RCO

    Öncelikle rica ederim. @eiskent üstadı buradaki yorumlarıyla tanıdığım kadarıyla ben tırnağı olamam :)

    Estagfurullah. Benden çok daha iyi koku ayırdeden arkadaşlar var burada onlar mutevaziliklerinden yazmıyorlar. Benim yapmaya çalıştığım amatör bir burunla dilimin döndüğünde sizlere parfümleri tarif edebilmek.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mumiii87 M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Güle güle kullanın.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.