Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (350. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tom ford extreme
    Tom Ford - Tobacco Vanillie
    bvlgari aqva

bu dördünü paket olarak istiyorum. pazartesi kargoya çıkar mı acaba ? hangi kargo şirketini kullanıyorsunuz ptt geliyor sadece bizim buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Creed Green Irish Tweed Alacaklara; Yves Saint Laurent L'Homme Parfum Intense Arayanlara:

Creed Green Irish Tweed = Yves Saint Laurent L'Homme Parfum Intense.

Eser hocama sorduğumda ne kadar "-Koku değişmiyor, alma üzülürsün" demesine rağmen (Creed Green Irish Tweed'ten bahsediyorum) ilk sıkıldığı andan max 2-3 dakika boyunca Davidoff Coolwater, (Anlayacağınız dilde ARKO traş kolonyası) sonrasında Ariel çamaşır deterjanı gibi kokmaya başlıyor. Tıpatıp aynı kokuyu orijinal olarak Yves Saint Laurent'in yeni kokusu L'Homme Parfum Intense denediğimde almıştım. Bakın ciddiyim, kokular birebir aynı. Bu kokuyu arayan varsa Creed Green Irish Tweed alsın. Benzerliği falan geçtim, birebir aynı. Benim tarzım değil ancak arayanlar sevenler illa ki olacaktır. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Şimdi öğle yemeğimi (aslında kahvaltı etmedim) gönül rahatlığıyla yiyebilirim

eser hocamdan bayan parfümü olarak DKNY aldıM. çok hoşumuza gitti.çoğu bayanın hoşuna gideceğine eminim.kalıcılığı gayet iyi

tester olarak Creed Green Irish Tweed yollamış.evde kimsenin zevkine (bay-bayan) uymadı.bence kör alıma musait bir parfüm değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 19 Nisan 2015; 14:14:05 >
  • Wiggles W kullanıcısına yanıt
    Mng kargo hocam. PTT maalesef. Herhangi bir Mng kargo şubesinden aldırabilirseniz yollayalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Mng kargo hocam. PTT maalesef. Herhangi bir Mng kargo şubesinden aldırabilirseniz yollayalım..

ilçeye gidince alabiliriz dediğim parfümleri alıyorum size havale yapacağım mesaj atar mısınız gereken bilgileri ?

düzeltme: bilgilerinizi ilk mesajda gördüm ücreti göndermeyi denedim hafta içi uyarısı aldım eftde. yarın sabah 55tl aktaracağım hesabınıza pazartesi gönderimini yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiggles -- 19 Nisan 2015; 17:51:40 >
  • Hocam iyi günler geçen günlerde sizden 4 tane parfüm aldım. Sanırım 2 tanesini beğenmedim ve bunları değiştirebilirsem çok sevinirim. Acaba böyle bir imkanım var mı? Eğer varsa ne yapmamız gerekiyor ?
  • hocam sanalpazardanda yazdım siparişi geçtim, üye adım ScriptKiddie

erkek
    Paco Rabanne - iNViCTUS
    Jean Paul Gaultier - Le male
    Armani Black Code

bayan
    Chanel Chance

Not: Chanel Chance umarım orjinali gibidir :)
  • balomer kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Wiggles W kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam ödemenizden sonra bir mng kargo subesi seçip iletişim bilginizle birlikte yazarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Kesenize bereket hocam Teşekkür ederim. Chance orjinalini hiç denemedim hocam. Koku begeniliyor ama benzerliği hakkında bilgim yok hiç.

• creed aventus u bir köşeye atmıştım aylar oldu herhalde. Bu gün şeytan dürttü. Pek bir hoşuma gitti yahu. :)
  • Mevsimi geldi abi :)

• :) Hakikaten öyle sanırım. Senin önerilerle birlikte bunu da geçeceğim bir sonraki paket siparişinde sanırım. Abercrombie nin pabucunu dama atacak sanki.
  • @wiggles havalar ısınıyor o tobacco vanille sıkıntı olmasın kardeş

@maskeli gio, aqua marine, fierce, jil sander sun hakkında yorum yapabilir misin kardeş bana havalar ısınıyor yazlık parfüm düşünüyorum
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Orjinallerini kullanmadım hiçbriinin ama içlerinden en sevdiğim fierce oldu. Jil sanki biraz baharatlı gibi, aqua marine de yosun kokuyor sanki.
  • Kalıcılık nasıl creed aventus ta?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armani Black Code'nin kalıcılığını çok beğendim
  • 1adet 50 ml Hugo Boss - Boss (Vanilyalı)
    Sipariş geçildi eft yapıldı eser hocam,ayrıca pm gönderildi.Hayırlı işler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33ahmetselim33

Armani Black Code'nin kalıcılığını çok beğendim

Black Code hem kalıcı hem de orjinalinin aynısı tek eksi yönü çoook çok bilindik bir parfüm ve neredeyse ayağa düşmüş durumda.Farklı kokmak isteyenlere önermem.
    Ben tom ford lardan hiç denemedim şöyle odunsu tom ford tavsiyesi var midur?
  • Hocam malum kalıcılık fazla değişken bir durum. 4-5 saatlik işim vardı dün. Deneyeyim dedim eve döndüğümde halen kokuyordu. Tshirte gittim baktım ondan da geliyor koku. Ama benim parfümde asli aradağım şeyler, ağır olmaması ve baş ağrıtmaması kalıcılıktan ziyade.
  • Eserciğim özelden siparişleri geçtim, 2 tane 8li paket, ücreti de havale ettim, kontrol edip bana özelden acil dönersen sevinirim. İyi satışlar dilerim...
  • 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.