Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (346. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bayanlar için çiçek kokusu arıyorum arkadaşıma ek olarak hangilerini önerebilirsiniz çiçek kokulu olarak ?
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.

Yaşı kaç, giyim zevki vs.. Ağır kokualr mı sever hafif mi?
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    yaşı 21, giyim zevki sarı rengi çok sever, baharda geliyor renk renk giyinir, kışın daha ağır giyinir tabiki. ağır hafif için çok bişe diyemem ama daha çiçeksi naif kokular diyebilirim. ve arkadaşım beyaz tenli.
    Paris hilton :)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    attım hafızaya hocam başka var mıdır önerin alternatif olarak :)
    My burberry olabilir. Çiçeksiler genelde ağır oluyorlar o yaş için. Bu yüzden Paris hilton ve lacoste classic öneririm.
  • Bir adet Insense Ultramarine sipariş ettim, 2-3 gün kullanıp yorum yapıyım dedim. Öyle çok parfüm bilen veya anlayan biri değilim. Insense Ultramarine uzun süredir yazları kullandığım bir parfüm ve orjinaline de sahiptim. Gerçekten orjinali ile arasında fark yok, bu kadar beklemiyordum. Genelde internette bu kadar olumlu yoruma sahip ürünlerden biraz uzak duruyorum, çok abartı şeyler de yaşamıştım ama Eser bey gerçekten kaliteli ürün satıyor.
  • hocam sizden 4 veya daha fazla parfüm almayı düşünüyorum ancak karar veremedim. aklımdaki parfümler bunlar ve hiçbirinin kokusunu bilmiyorum sadece okuduklarıma göre karar vereceğim.

costume national scent intense
    Jean Paul gaultier le male
    yves saint laurent la nuit de lhomme
    Killian love don't be shy

beğendiğim parfümleri de yazayım ve bana biraz tavsiye verirseniz çok sevinirim.

dolce gabbana the one
    tom ford black Orchid
    jil sander sun
    sculpture
    terre d'hermes

bunların dışında da yazın sıcak havalarda kullanılacak ve kesinlikle sabun kokusu olmayan önereceğiniz parfümünüz var mıdır acaba? bir iki gün içerisinde sipariş vermek istiyorum dönüş yaparsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler :)

arkadaşlar tavsiyesi olan varsa yazmaktan çekinmesin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam urunlere pazartesi ulasabildim gec onay icin kusura bakmayin. Her seferinde farkli urunler siparis veriyorum, hepsi super. Black orchid ve invictus baska guzel, muhtemelen her siparisimde bunlar olacak. ilginiz alakaniz icin tesekkurler.

• Hocam sanalpazar üzerinden az önce sipariş verdim, kullanıcı adı "Svetushka",
    O kadar vakittir arkadaşların alış verişlerini okuyup duruyordum, daha önce orjinal parfüm dışında hiç kullanmamış biri olarak sonunda hadi ben de bir deneyeyim dedim.

-issey Miyake l'eau d'issey (2 adet)
    -Chanel Chance (1 adet)
    -Givenchy Absolutely Irresistible (1 adet)

Tesekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eser hocam bu aralar bayan kokularında nerdeyse herkesin sipariş içeriğinde ''chanel chance '' var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 14 Nisan 2015; 22:20:22 >
  • Arkadaslar siparişlerinizi ve pm ler inizi kontrol ediyorum. Bugünün kargolari sorunsuz çıktı. Evde misafir olduğu için henüz pc başına geçemedim. Musait olur olmaz günün kodlarını paylaşacağım. Beklettigim için özür dilerim

• 14 Nisan Salı mng kargo takip kodları.

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

GI195786 14/04/2015 GÜLTEKİN E
    GI196285 14/04/2015 MEHMET G
    GI196713 14/04/2015 VOLKAN P
    GI197232 14/04/2015 ÖMER F
    GI198095 14/04/2015 SEFA İ
    GI198767 14/04/2015 KAZIM Ü
    GI199424 14/04/2015 SEDAT S
    GI199779 14/04/2015 ERCAN N
    GI200301 14/04/2015 CENK Ç
    GI201430 14/04/2015 CEMAL G
    GI201963 14/04/2015 REHA U
    GI204943 14/04/2015 BAHADDİN G
    GI207269 14/04/2015 BURÇAK Ç
    GI207895 14/04/2015 AKIN B
    GI212310 14/04/2015 MEHMET S
    GI213243 14/04/2015 KURTULUŞ Ö
    GI213934 14/04/2015 ERAY T
    GI214649 14/04/2015 HARN G
    GI216123 14/04/2015 BÜŞRA B
    GI216834 14/04/2015 CAN O
    GI217804 14/04/2015 SERDAR Y
  • Creed orijinal santal alanlar geldi mi merak ettim kokuyu ?eser bey tavsiye etmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Sabah üzerime sıkmıştım, muhteşem bir koku. Kalıcılığı iyi gibi duruyor, İnvictus kadar bunu da çok sevdim.

Eser Bey bence bunu herkesin seveceğini düşünerek tavsiye etti, cidden de çoğunluğun seveceği bir parfüm gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: stromsas

hocam sizden 4 veya daha fazla parfüm almayı düşünüyorum ancak karar veremedim. aklımdaki parfümler bunlar ve hiçbirinin kokusunu bilmiyorum sadece okuduklarıma göre karar vereceğim.

costume national scent intense
    Jean Paul gaultier le male
    yves saint laurent la nuit de lhomme
    Killian love don't be shy

beğendiğim parfümleri de yazayım ve bana biraz tavsiye verirseniz çok sevinirim.

dolce gabbana the one
    tom ford black Orchid
    jil sander sun
    sculpture
    terre d'hermes

bunların dışında da yazın sıcak havalarda kullanılacak ve kesinlikle sabun kokusu olmayan önereceğiniz parfümünüz var mıdır acaba? bir iki gün içerisinde sipariş vermek istiyorum dönüş yaparsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler :)

arkadaşlar tavsiyesi olan varsa yazmaktan çekinmesin lütfen

hocam yok mu söyleyeceğiniz bir şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stromsas -- 15 Nisan 2015; 9:55:34 >
  • stromsas S kullanıcısına yanıt
    Değerli dostlarım bugün kargo çıkışı olmayacak. Dün akşam ve bugünkü siparişler yarın kargolanacak. Gelen ürünlerle ilgilenmem gerekti dükkana geçemeyeceğim. Sorularınızla bol bol İlgilenebilirim yani :)

Hocam Merhaba. Mesajınız gözümden kacmis kusura bakmayın. Begeniyorum dediğiniz 5 üründen 4 u listemde mevcut. Ilk alışverişimizde bunlardan tercih etmenizi öneririm. Kör alım yapmanızdan iyi olacaktır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Değerli dostlarım bugün kargo çıkışı olmayacak. Dün akşam ve bugünkü siparişler yarın kargolanacak. Gelen ürünlerle ilgilenmem gerekti dükkana geçemeyeceğim. Sorularınızla bol bol İlgilenebilirim yani :)

Hocam Merhaba. Mesajınız gözümden kacmis kusura bakmayın. Begeniyorum dediğiniz 5 üründen 4 u listemde mevcut. Ilk alışverişimizde bunlardan tercih etmenizi öneririm. Kör alım yapmanızdan iyi olacaktır :)

O beğendiklerim şu an elimde olduğu için farklı kokular almayı düşünüyorum aslında.

• Hocam Avon'un eski efsane parfümlerinden Intrigue var mıdır elinde?
  • 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.