Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32313232323332343235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ay sonuna yetiştireceğim inşallah. Çok güzel şişe ve tasarımla gelecek ürün.
  • Merhaba Eser Bey,

Sipariş no: 8139772991 ile siparişimi geçtim.

Prive serisinden NiRVANA (50 ML - Erkek)

BLACK CODEE [ARM]

ACQUA DI GIO [GiO]

Sipariş verdim. Prive serisini çok merak ediyorum. Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 

@EserKozmetik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvl35 -- 17 Mayıs 2022; 21:15:38 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt

Eser Bey, PDM'den Sedley denemesi istemiştiniz ürün hakkında bir gelişme var mı? Satışa çıkacak mıdır yoksa düşünmüyor musunuz?

• Merhaba Eser Bey. Daha önce sizden yaz için azzaro chrome almıştım ve bitti. Bu yaz içinde alttaki parfümlerden birisini almak istiyorum. Hangisi azzaro chrome tarzında parfüm yardımcı olur musunuz?

G PROFONDO [AGP]
    LIGHT BLUE INTENSE MEN [Mavi]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aylar önce lacoste red almıştım yeni dolumdu ve beni rahatsız eden bir şey vardı kokuda, burada da dile getirmiştim beğenmediğimi

Şimdi hem parfüm dinlendi hem de tam mevsimleri geldi ve büyük bir zevkle kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel olmuş. Orijinali ile birebir, parfümde beni rahatsız eden tarafı gitmiş tamamen olgunlaşmış ve yerine oturmuş bir kokuya dönüşmüş. Ne zaman kullansam övgü alıyorum bir yaz parfümü için performansı oldukça iyi. Lakin yorumumu okuyanlara uyarım aşırı genç ve hareketli bir koku. 25 yaş üstüne kesinlikle gideceğini düşünmüyorum, 18-25 yaş arasına da spor giyiniyorsa, sakalı yoksa gibi durumlarda gidebilir

• Tom Ford noir extreme yorumlarınız nedir ?

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hangi urun :) Bi de valfi yenilerden mi eskilerden mi devam ediyorsunuz, yeni valflerin borusu daha kalin, doldurulabilir atomizere aktaramiyorum, onun icin soruyorum

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Herşeyi anladım da sakalı olup olmaması nasıl etkiliyor acaba?

• Rasty kullanıcısına yanıt

Yaş görünüşünü etkiliyor, benim sakalsız halim 3 yaş daha genç gibi duruyor

• CL4P-TP C kullanıcısına yanıt

hangisi acaba bu hacivat diycem ama çok da mümkün gelmiyor. genelde yerli ürün yapmıyor eser hocam. ben eski yeni kodluyu bekliyorum hemen 6-7 tane alıp stok yapacam.

• mnrs891 M kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimal hacıvat küçük ihtimal karagöz diyorum

• Buradan kullanmadım ama muadillerini kullandım, kışlık bir koku yaz sıcağında az fıs sıkılsa bile bayabilir çok yoğun gelebilir. Noir extreme gibi koku benzerliği olmasa da benzer nüanslara sahip kış kokusu olarak daha yeni nesil Spicebomb veya Spicebomb Extreme tavsiye ederim. Ama bence bunların mevsimi sonbaharın ve kışın soğuk havaları olduğu için yaz sonuna doğru alınsa da olur gibi.

• Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

Sipariş Numarası : 3619148472

Teşekkürler 😂

• benoylebirinsanmiyim B kullanıcısına yanıt

maşallah günde 1 şişe kaç günde bitiyo hocam :)

• web programcısı kullanıcısına yanıt
    Evde de abartmıyorum 24-25 tane parfüm var. Bu senelik alımım bitti. Sepete eklediğim parfüm bitince yada zamlanınca (normal zamlanması) hayıflanmak yerine notlarıma eklediklerimi 1 kere alıyorum, uzunca bir süre almıyorum :)

• Spoiler vereyim ,yeni kokulardan biri antonio banderasın blue seductionı

Roja dove elysium ile aventus arası harika bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schmeiblak -- 18 Mayıs 2022; 17:36:57 >
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt

blue seduction ucuz yollu diye genelde pek onemsenmemistir forumlarda ama cok guzel koku. eser hoca performansini iyi yapsa harika olur.

aventus degil de eau fraiche in daha aquatic haline benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 18 Mayıs 2022; 18:20:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun1984

blue seduction ucuz yollu diye genelde pek onemsenmemistir forumlarda ama cok guzel koku. eser hoca performansini iyi yapsa harika olur.

aventus degil de eau fraiche in daha aquatic haline benziyor

Açılışı hafif aventusu andırdı bana ,eau frachieyi denemedim ama

Bence aventustan daha iyi bir koku ,eser bey olmasa muhtemelen bundan devam ederdim orijinal profumo bitince

• arkadaşlar 20 yaşındayım. Sizce ne önerirsiniz yazlık parfüm

• 
Sayfa: önceki 32313232323332343235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.