< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Le male hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meoOowWw -- 21 Ocak 2021; 23:5:9 > |
Kesinlikle katılıyorum. Spicebomb sentetik iken rehab kesinlikle çok daha doğal ve niş. Hatta naxos'tan kat kat daha iyi bir parfüm diyebilirim, bu tabi benim yorumum, zevkler ve renkler diyelim. |
Bombshell |
Eser beyde varmi bilmiyorum ama Dior hypnotik poison ve Parfüms de marly delina. Kadınlarda kokladığım muhteşem kokular < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
YSL Y EDP çalışması olacak mı :) |
Son 5 günlük bir tespitimi söyleyeceğim inceleme değil ama cidden soğuk havada bazı parfümler dehşet farklı ve daha güzel geldi bana. Yani bu kadar soğuk havalarda kullanmak denk gelmemişti. Parfümler sanki karakterini buldu. Herod mesela. Soğukta ciddi diyorum canavar oldu. Kokusu sanki daha net ortaya çıktı. Herod, Naxos, Ombre, Opus V ve Dior Homme Parfum(DHP). Son 5 gün kullandığım parfümler. Soğukta bana en farklı ve güzel gelen Opus V oldu. Kokular bana bu süreçte eski kullandığım zamanlardan daha net, temiz ve güzel geldi valla. |
|
|
Selamlar herkese, bugün içeriğinde tonka fasülyesi notasını barındıran birkaç kokudan bahsetmek istedim. Armani Code, JPG Le Male, Jo Malone Myrrh&Tonka. Tonka fasülyesinin kullanımı genellikle vanilya ve aromatik notalarla birlikte oluyor. Armani ve JPG belki de çoğu kişinin geçmişten bildiği ve halen kullandığı kokular. Ben bazen ikisinin de yerine daha yeni kokular kullanayım diyorum ama çok beğendiğim kokular. Armani'nin derili elit hissiyatı, JPG'nin ise tatlı tarçın-vanilya kombosu... Bunların yanında bir de Myrrh&Tonka var tabii, keskin lavanta ve mür başta oldukça güçlü geliyor ama rahatsız etmeyip zamanla daha kremsi bir yapıya bürünüyor. Hatta bu satırları yazarken aklıma gelen bir de Givenchy Pi oldu, onu da bu listeye şu an dahil ediyorum. Özetle, sonbahar kış mevsiminde vanilya baskın tatlı kokular arayanlar için 3+1 kült parfüm. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebalci -- 22 Ocak 2021; 23:2:39 > |
|
@EserKozmetik yardimci olurmusunuz eser hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amouage reflection man chanel deauville |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acarovic -- 23 Ocak 2021; 0:46:31 > |