Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2649. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.521.891
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26472648264926502651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Issey miyake l’ D’issey
    Ysl- la nuit de l’homme
    Nautica voyage
    Tiziana terenzi- casanova (50 tl olan)

Güzel takaslar yapabiliriz arkadaşlar, fotoğraf atabilirim hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackshadows kullanıcısına yanıt
  • Bi arkadasm var elinde cedre si var:) memo yu merak ediyo denemese bisey kaybeder mi🤣🤣🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tomford ombre leather kullanan var mı arkadaslar tutaste’de yorumlarınızı alabilir miyim

• jerrels J kullanıcısına yanıt
    Çok oturaklı balsamik bir koku yaş istiyor ben devamlı kullanmıyorum ama kenarda duruyor.

Amber ve deri notasını net bir şekilde hissediyorsunuz.
  • Bence fark var hatta şunu ifade edebilirim gün boyu kokuyu hissediyorsunuz niş parfüm olarak satın alınabilir.

Cedre biraz daha hafif koku bakımından çay temalı ama her zaman olduğu gibi farklı.
  • Arkadaşlar corona'dan sonra geceleri dışarı çıkanlar için önerim jazz club olacaktır.

Rom kokusu ve tütün kokusu çok güzel verilmiş vanilya ile yumuşatılmış bir koku.

Herkesin beğeneceği kokular farklıdır bunu kendiniz bulmanız gerekir ben sadece beğendiğim kokuları öneriyorum.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    ombre ben de merak ediyom nasip olmadi daha alicam ama guzel mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XERJO - ALEXO 2 [Alex] diye geçen parfüm Alexandria II değil mi?
  • jerrels J kullanıcısına yanıt
    Müthiş güzel bir koku olmuş orjinalini aratmıyor...

• Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar

• Eser hocam,

Nirvana 'da Ambroxan kullandınız mı ?
  • nucs kullanıcısına yanıt
    Hocam parfümlerin notalarını biz oluşturmuyoruz. Bunu hiç bir açık parfümcü yapmıyor. Var mı yok mu bilmiyorum, benim YOK demem gerekiyor buna ama bariz iso e var aventusta. Orjinalde de bizim ürünlerde de bunu seçebiliyorum. Ambroxanı maalesef.
  • Memo sabunsu yapıdayken, Cedre odunsu yapıda. Kokular ortak notalardan dolayı birbirlerine benzerler ama memo'da artı olarak deri var ve kullanımı çok güzel, yeşil çay ve limonla birlikte çok güzel bir uyumu var. Cedre'nin ise odunsu yapıda olması sebebiyle kullanım alanını memo'ya göre daha geniş buluyorum. Memo'yu sadece çok sıcak günlere yakıştırıyorum ben. Hatta şöyle söyleyeyim, müthiş sıcak olan günlerde memo gibi parfüm yoktur yani. Böyle duştan 5 dk önce çıkmış hissi veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucs

Eser hocam,

Nirvana 'da Ambroxan kullandınız mı ?
    Ambroxan değil de yanlış bilmiyorsam pulbiber kullanmıştı. İlk girişte biraz burnu yakıyordu ama sonradan alıştık hepimiz çok sevdik
  • 4lü paket yapacağm. Sevdiğim kokular creed aventus, acqua di gio profumo, royal vintage. aşağıdakilerden hangileri olmalı sizce arasında. 2 yazlık 2 kışlık gibi düşünebilirsiniz.

givenchy gentlemen only
    versace pure home dylan blue
    Creed – Erolfa
    mont blanc legend
    mont blanc explorer
    Le male
    Le male ultra
    Ultramarine insense
    gucci guilty
    Acqua Di Parma - Mirto di Panarea [Mirto]
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmyyyymmm

Memo sabunsu yapıdayken, Cedre odunsu yapıda. Kokular ortak notalardan dolayı birbirlerine benzerler ama memo'da artı olarak deri var ve kullanımı çok güzel, yeşil çay ve limonla birlikte çok güzel bir uyumu var. Cedre'nin ise odunsu yapıda olması sebebiyle kullanım alanını memo'ya göre daha geniş buluyorum. Memo'yu sadece çok sıcak günlere yakıştırıyorum ben. Hatta şöyle söyleyeyim, müthiş sıcak olan günlerde memo gibi parfüm yoktur yani. Böyle duştan 5 dk önce çıkmış hissi veriyor.
    Cedre'de de deri var hocam daha çok süet gibi olabiliyor tende.

@karamurat733 : Memo kaliteli hissiyata sahip parfümlerden biri fakat illa denenmesi gerekmiyor bence. Bana parfüm kullanımından ziyade çay kolonyasını anımsatıyor bu da olağan bir durum tabii :D
  • heysenkimsinbe H kullanıcısına yanıt
    Givenchy Gentlemen Only listede yok diye biliyorum. Bunun dışında Dylan, Insense Ultramarine, Mirto ve Gucci diyebilirim. Gucci ve Erolfa arasında kaldım fakat yine de.
  • Chanel 1957 çok hos ciceksi bir koku tarz olarak prada infusioni hatirlatti onu seven bunu belki daha cok sever :)
    Ciceksi her parfume feminen demeyen herkes deneyebilir :D

• hebalci kullanıcısına yanıt
    Memo "aa duş mu aldın nefis kokuyorsun" kokusu.

Cedre "bu güzel koku da nereden geliyor" kokusu.

• 
Sayfa: önceki 26472648264926502651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.