Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2393. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23912392239323942395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

channel bleu de channel
    tom ford oud wood
    aventus creed
    Dior - Sauvage [SVG]
    Armani- Acqua Di Gio Profumo
    One million lucky

Şöyle bir liste hazırladım genel beğenilere göre ekle çıkar önerisi olan varsa dikkate alabilirim. Yaş 25 sarışınım, odunsu erkeksi kokuları daha çok seviyorum, ağır ve çok şekerli kokulardan haz etmiyorum. Buna göre yorum yaparsanız sevinirim
    Parfüm tarzınız, yaşınız ve diğer özelliklerimiz benziyor, takipteyim :) şuan creed aventus kullanmaktayım ve oldukça övgü aldım açıkçası, dior sauvage ile de aynı memnuniyeti yakalar mıyım bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Yorumlara göre parfüm siparişi verip pişmanlık yaşama olasılığın yüksek. Sonra burada diğer arkadaşlar gibi takas yapabilecek insanlar ararsın. Tabii bu tamamen benim fikrim, ama bence en garantili yöntem deneyerek almak. Ben risk almayı seviyorum diyorsan ayrı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takaslık;

Givenchy Only the Gentleman
    Lacoste White
    Xerjoff Mefisto
    Narchisio Rodriguez for Him
    Abercrombie & Fitch - Fierce

Arananlar;

Bvlgari - Pour Homme
    Chanel - Bleu de Chanel
    Creed - Millesime imperial, Virgin island water
    Dior - Sauvage Edt
    Hermes - Un Jardin Sur le nil
    Mont Blanc - Legend
    Tiziana Terenzi - Kirke
    PDM - Layton,Herod
    Azzaro - Chrome

• Günün Parfümü:Dolce&Gabanna The One

Listede profumo dışında diğerleri uygundur. Profumo biraz daha olgun kaçıyor bana göre. Kış aylarında oud wood odunsu koku sevenler için bulunmaz nimet. Ayrıca le labo santal 33 buna da bakın derim.

• Arkadaşlar Hermes galiba geçen sene yenilenmiş.

Yeni Hermes orjinaline yakınlık açısından nasıl ?
  • zedegex kullanıcısına yanıt
    Yorumunuza katılmakla birlikte, minimum 5 senedir Eser hocamın parfümlerini kullanıyorum. Belli başlı demirbaşlar dışında her siparişimde farklı kokular denemeyi seviyorum. Şükür bugune kadar çok hayal kırıklığı yaşamadım. Çok hoşlanmadıklarımı oda veya araç parfümü yapıyorum, şu an arabada sculpture kullanıyorum mesela. Aslında genel olarak bu da beğenilen bir koku ama bana ilk açılış hali hoş gelmemişti, bir iki saat geçtikten sonra çok güzel oluyor

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Me too

• superficial kullanıcısına yanıt
    ustad guzel ozetlemis zaten o yorumdan sonra tonu listeme eklemistim istemsizce kolumu burnuma goturuyorum iyi ki almisim

• 🤩

(: ben genellikle sipariş vermeden önce mutlaka orijinallerini denerim, zaten %90-95 aynı performansı alacağımı bildiğim için siparişlerimi gözüm kapalı veriyorum. Niş parfümler hariç tabii

• TAMPA NOIR DENOR [NDN]
    TF OUD WOOD [OWD]

Bu iki parfümü seçtim ikisi 100 tl sitede ayrıca bir indirim oluyor mu? Konuyu yeni keşfettim de... Bir de bu iki koku hakkında hiç bir fikrim yok güzel midir acaba. SON soru bunları daha küçük ml almak mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 17 Kasım 2019; 16:18:25 >
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Merhaba. İkisini aldığınızda kargo ödememiş oluyorsunuz. Bunun dışında bir indirim yok. ikisini de 15 er ml şeklinde alabiliyorsunuz.

50 liralık gruplarda kör alım yapmamaya çalışın lütfen. Denemeleri 15 ml boylarla yaparsanız sevinirim. 50 ml ile 15 ml arasında 5 ml gibi bir kayıbınız oluyor sadece
    Açık Parfüm, Tutaste Parfüm, OzelParfum.com
    15 ML Mini Boy Ürünler
    https://www.ozelparfum.com/15-ml-mini-boy-urunler
  • Fresh ve deri kokusu bir arada arayanlar guerlian idol denesin çok güzel olmuş bence. Eski idol ile alakası yok desem yeridir
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 15 ml alayım o zaman

• Üstadlardan Bond Amber ile ilgili biraz bilgi alabilir miyim özellikle benzerlik ve koku güzelliği konusunda? Şimdiden teşekkür ederim.

• Bugün Yves Saint Laurent La Nuit De L Homme siparişi verdim. İlk alışverişim olmasına rağmen buradaki yorumların etkisiyle hiç tereddüt etmedim. Umarım orijinaline benzerliği ve kalıcılığı bakımından üzmez. Ayrıca prive serisi ürünlerin de 15ml versiyonları olsa fena olmaz gibi. Hayırlı satışlar.
  • Eser Abi, Hugo Boss The Scent bekleyenlere vereceğin güzel haberlerin yok mu daha? :D Söz vermiştin...
  • eser hocam valentino uomo neden yapmıyorsunuz çok isterdim sizden almayı...

• Versace Eros kullananlar kaç saat performans aldıklarını yazabilirler mi? Ya benim tenime uymuyor parfüm ya nane notasından burnum uyuşuyor algılamıyorum ya da düşük performanslı bu parfüm elimdeki diğer tutaste parfümlere nazaran.
  • 
Sayfa: önceki 23912392239323942395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.