Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2287. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.054
Favori
8.508.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22852286228722882289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir içi, sonbaharda ciddi giyim için Sauvage kullanacağım.

Yine sonbahar için biraz daha spor giyim ile kullanabilecek parfüm önerisi olan var mı ?

Not : Şekerli olmasın lütfen.
  • Hocam Kadın - Diesel loverdose edp yok sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse 1 senedir foruma uğramıyorum. Ne güzel çeşitlilik artmış. Tabi o kadar sayfayı okumam mümkün değil. Şu aralar popüler olan güzel kokuları öğrenebilir miyim? Yaz kış erkek kadın fark etmez. Stokları yenilemek lazım

• Arkadaşlar kolay gelsin birkaç parfüm alacağım ama şu 2 koku arasında Pure Havane ve HEROD kaldım. İlk defa seçeneklerim arasına tütünsü bir parfüm ekleyeceğim hangisini almalıyım? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Eloist E kullanıcısına yanıt
    Kısaca Erkek Tavsiye:

[ Günlük ] : risksiz elini direkt atıp sıkılacak
    Viw,Aventus,Bleu de chanel,Sauvage

[ Mekan ] : Kafe ,kulüp vs tarzı eğlenmelik
    212 vip , Ultramale , Eros

[ Özel ] : Romantik yemek, Özel davet , Takım elbise vs.
    TF Noir de Noir , YSL La Nuit , Dior Homme İntense, STH

• promise1 P kullanıcısına yanıt
    C)Hepbiri

Havane ‘da tütünü daha net alırsınız,Herod ‘da vişnemsi kokar tütün.Herod daha kaliteli ve oturaklı,Havane daha eğlenceli ve dinamik.Herod palto-atkı,Havane deri ceket:)

Yani seçim sizin ikisi de şahane kokular.Tarzınıza göre birini seçin.Ama diğerini de almayı unutmayın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 7 Eylül 2019; 22:56:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle çok güzel açıklama yapmışsınız teşekkürler. Liseden beri kokusunu duydukça bazen elime geçtikçe djarum black cherry içmek isterdim o yüzden bu sefer tercihimi vişneliden yana kullanacağım sanırım. Bir zamanlar çok eğlenceli ve dinamik bir insandım ama artık eskisi kadar değilim belki hayat şartları belki de geldiğimiz konumlar bizi buna itiyor bilinmez lakin tekrar teşekkürler.
  • Dogrudancennete kullanıcısına yanıt
    Aventus yaz-kış gece-gündüz gider mi hocam ?
  • Parfüm incelemelerime geçen yıl tester'ı elime geçen ilk başta hiç sevmediğim daha sonra ise oldukça beğendiğim AMOUAGE JUBILATION XXV MAN ile devam ediyorum.

Eser'den aldığım onlarca koku içerisinde sevmekte en çok zorlandığım koku belkide Jubilation olabilir.Bunun sebebi büyük ihtimal hala tahammülde zorlandığım fazlasıyla reçineli,fazlasıyla ortadoğulu açılışı olabilir.Amouage markasının en sevilen parfümlerinden ve markanın 25.yılına özel hazırlanan bu parfümü sevebilecek miydim?Bütün gün kendisiyle beraberdik ve bu sorunun cevabını aradık.

AMOUAGE JUBILATION XXV MAN

Parfümör:Bertrand Duchaufour
    Mevsim: Sonbahar-Kış
    Zaman:Gece
    Menşei:Umman

Parfüm reçineler ve ahududu ile birlikte oldukça güçlü ve görkemli bir açılış yapıyor.Daha önce de belirttğim gibi bu bölüm fazlaca hacıyağı sınırlarında geziyor ve bu bölümü halen sevmediğimi söylemeliyim.Ancak neyseki bir parfüm hakkında karar vermek için kalp yani orta notaları beklemek gerektiğini bilecek kadar az çok deneyimliyim.Bu sevmediğim bölüm aşağı yukarı 15 dakika kadar böyle devam ediyor.

İşte ne oluyorsa o 15 dakikadan sonra oluyor.O sevmediğim yapı yavaş yavaş geriye çekilirken,muhteşem bir tütsü,bal,ahududu,oud birlikteliği adeta sabrımı ödüllendiriyor.Bu bölüm tek kelimeyle muhteşem.Ancak ne var ki malesef bu bölüm fazlasıyla tene yakın gerçekleşiyor.

Jubilation dün incelediğim Epic Man'a göre sevmesi daha zor ancak daha yüksek kalitede,daha derin ve kompleks bir eser.Sanki bir Arap şeyhine yakışır şekilde zengin,lüks ve gösterişli bir parfüm."Kralların hediyesi" lakabını sonuna kadar hakkediyor.Oldukça olgun ve klasik giyime uygun bulduğum Jubilation,malesef hem genel beğeniye uzak hem de kullanım alanı sınırlı.Yine de özellikle niche parfümlere ilgi duyuyorsanız öncelikli olarak deneyimlemeniz gereken kokulardan...

Yarın:Amouage Lyric Man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 8 Eylül 2019; 0:18:37 >
  • Yeni royal vintage nasil olacak onu merak ediyorum.İnşallah daha hafif olur.Deri,bergamot ve odunsu notalardan oluşan aventusun dumansi tarafi kaliteli bir parfüm.

• nucs kullanıcısına yanıt
    Yazın aşırı sıcak havalarda belki bayabilir. Kışın soğuk havalarda yetersiz kalabilir. Burnun çok çabuk alıştığı ama kalıcılığın gayet iyi, farkedilirliğin de yüksek olduğu genel beğeni parfümü. Dün ve bugün düz olanını(25 TL'lik) kullandım 2 kişiden 4-5 saat sonra geri dönüş aldım oysa bana hiç kokmuyordu 😀 Yani aventus sizin hiç sanmadığınız anlarda çoktan kendini fark ettirmiştir.

Ilkbahar-Yaz akşam serinliğinde kullaniyordum ben prive bitene kadar. Onun dışında kışın aventus sıkmak yazın kafayı kırıp tobacco vanille sıkmak ile aynı.

• Herkesin kışı aynı olmuyor tabi. Kimisi Adana'da evden çıkıp arabasıyla işyerinde inip akşama kadar ofiste oluyor. Kimisi Erzurum'da karlı havada dışarda çalışıyor. Aventusun kış parfümü olmadığı bir gerçek ama 1.örnek için rahatlıkla kullanılabilir. Soruların biraz daha detaylı sorulması lazım sağlıklı cevap verebilmek için :)

• Benim için parfümün performansı kadar ne hissettirdiği de önemli böyle mevsimsel durumlarda.Kışın içimi ısıtan daha baharatlı,tatlı,vanilyalı parfümleri tercih ederken yazın serinletici etkisi olan sucul ya da narenciye/meyve temelli parfümleri tercih ediyorum.Yani tamamen psikolojik benimkisi.Örneğin Gucci Pour Homme II yazın kolaylıkla kullanılabilir dercede hafif bir kokudur.Ancak işte tarçın bana hep sonbahar/kışı çağrıştırdığından kullanamıyorum yaz aylarında.Aventus ‘a gelirsek;şahsen ben kış ortasında bergamot ve ananas kokmak istemem.Tabi bunu her senaryo için farklı seçenekleri olan bir adam olarak söylüyorum.Tek bir parfümü imza kokusu olarak dört mevsim kullanmak isterseniz Aventus bunun için biçilmiş kaftan diyebilirim kolaylıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 8 Eylül 2019; 0:31:30 >
  • Bykclk kullanıcısına yanıt
    Armani You

• Arkadaşlar cuma ya de cumartesi günü sipariş teslim alanlarda fazladan issey miake parfüm çıkan var mı ? Karışmış olabilir belki eser abi henüz dönüş yapmadı.

Başkan ben de şaşırdım bu havada sen hayırdır diyecektim. 🤣

Jubi kışın buz ❄ gibi soğuğunda ideal mallardan, listenin gizli yıldızlarından.

Klavyene ve burnuna sağlık.

Sovaj seçiminiz başarılı 4 mevsim her kıyafete gidiyor bence ((:

• Isfahan kullanıcısına yanıt
    Neyse yarın Lyric Man ,sonraki gün Opus V var.Sıcakta daha çekilebilir seçenekler en azından:)

Ben esas Salı günü test edeceğim Baccarat’ı düşünüyorum😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 8 Eylül 2019; 1:1:5 >
    Güzel inceleme eline sağlık hocam. Benim de niche kategorisiyle tanışmam çok ilginçti. Parfümlere merakımın yeni başladığı dönemde usta koleksiyonerlerin dilinden düşüremediği bir parfüm vardı.Tiziana Terenzi URSA. Heyecanlı bir şekilde parfümü denemeye gittim 😁 Koklar koklamaz beynimden vurulmuşa döndüm bildiğin yanmış lastik,is ve hayvansı bir koku adeta ahıra girmiş gibi. Bu muydu dedim o koleksiyonerlerin dilinden düşmeyen parfüm. İşin garibi koklaya koklaya müptelası olduk ilk 15 20 dk yı atlatınca geriye kalan dumansı odunsuluk çok hoşuma gitmeye başladı. Daha sonra öğrendimki parfümün o kısımları By Kilian Straight to Heaven'i anımsatıyormuş. Bizim forumda da Trakia'nın dilinden düşmeyen ve şuan foruma uğramama nedeni olan STH'nin Prive versiyonunun geleceğini öğrendim. Bu güzel haber ve verilen sipariş ile STH koleksiyonumun vazgeçilmezi oldu 😀

• 
Sayfa: önceki 22852286228722882289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.