Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2237. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.058
Favori
8.505.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22352236223722382239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Armani- Acqua Di Gio Profumo [PRF] hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Vakti zamanında bizim hammadde oranları ile privede olan bir ürün. O hala varken hammadde ve fiyat kısıp bunu 25 tl lik kısma almıştık. Sonra prive kalktı. Adı layt kaldı :)
    Hocam kargo gelmedi teslim edilmiş diyor şimdiden resim atam da yarın bi arıyım elemanları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koleksiyonun yeni üyeleri ...Dior Homme Parfume ve Versace Dylan Blue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 22 Temmuz 2019; 18:47:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadedim

Bunun markasımı bilen var mı? Kokusunu beğendim ama markayı bilmiyorum. Varsa alacağım.
    Bilen var mı?

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Blue Sapphire oda kokusu ne zaman gelir?

Odunsu olan oudlu bir koku mu daha farklı odunsu mu yoksa?

• AnasonKokusu A kullanıcısına yanıt
    AnasonKokusu @

Yapısı diğerlerinden biraz farklı B.Sapphire'in. O yüzden parfüm gibi dinlendirmek gerekiyor. 1-2 hafta içinde hazır olacak.

Woody nin içerdiği odun notaları hakkında net bilgim yok ama oud değil. Yine de en az 20 30 m2 alan olursa iyi olur. Rain ve Woody çok kokuyorlar.

MrCaner

Pm attım hocam birlikte bakalım.
  • Arkadaşlar bu demlendirme muhabbeti tam olarak nedir? Parfümü bekletmek mi? Bekletince daha iyi oluyor diyenler var...

Peki parfümü tek tük kullansak, parfümün demlenmesine mani olur mu?
  • Lacoste White ve VIW siparişini cumartesi sabah verdim, Eser hocam aynı gün kargoya verdi sağolsun, bugün kargom geldi. Yurtiçi kargo Artvin Kocaeli arası şov yapmış resmen. Kutular sağlam, ürünler de gayet güzel, Lacoste White daha çok hoşuma gitti ama.
    Ekleme: Tester için de teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 22 Temmuz 2019; 22:32:44 >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Parfüm yeni doldurulmuşsa koku alkol ve esansın birleşmesi için (bi nevi şekerin çayda erimesi gibi) her kokuda farklı zaman olmakla birlikte en az 4 hafta geçmesi gerekli en son aldığım aber henüz 2 günlükken gelmişti ve çok kötü kokuyordu şuan 1 ay oldu koku düzgün kokmaya başladı, demlenme sürekli devam eden bir süreç mesela 2 ay önce dolum yapılan 212 vip ile 6 ay geçtikten sonra kokladığım koku arasında bile ufakta olsa farklılıklar hissettim.

• Günün Parfümü:Nikos Sculpture Homme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 23 Temmuz 2019; 10:20:27 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Parfümleri nerden temin ediyorsunuz

• Amadedim A kullanıcısına yanıt
    Eşim yurtdışı iş seyehatlarından getiriyor bir kısmını,bir kısmını da Trendyol ‘dan alıyorum.Gittigidiyor,N11,Hepsiburada vs güvenmiyorum .En son aldıklarım Milano‘dan geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 23 Temmuz 2019; 11:29:39 >
    Anladım, çok güzelmiş. Keşke benimde eşim getirse gelirken. Ama önce evlenmem lazım
    Fiyatlarda uygunluk söz konusu oluyor mu getirirken.

• İzmir içi %90 dolulukta Paco Rabanne - Black XS [XS] takaslık. İstediğiniz parfümü önerebilirsiniz. Parfüm şu an listede yok eskiden vardı.
  • (ERKEK)
    1-Bvlgari - Aqva Marine [MRN]
    2-Hugo Boss - Boss (Bottlet) [BSS]
    3-Lacoste - White [BYZ]
    4-Carolina Herrera 212 MEN [212]

(BAYAN)
    1-DKNY - Be Delicius [Dkny]
    2-Cacharel - NOA [ÇÇR]
    3-Chanel Chance [ŞNS]
    4-Chanel - Coco Mademoiselle [Coco]

Sipariş verilip, ödeme yapılmıştır.
    Sipariş No: 179TW3127R
  • Amadedim A kullanıcısına yanıt
    Vallaha kurdan dolayı öyle ahım şahım bi ucuzluk yok.Dior Homme Parfume ‘den örnek vereyim mağaza fiyatı 900-1100 tl arası değişiyor burada.Trendyol’da 689 tl aşağı yukarı 108 avro.İstanbul havalimanı’nda 110 ,Milano ‘da 103 avro idi.Yani aşaği yukarı Trendyol fiyatlarında oluyor ama Sephora ve Sevil’e göre oldukça uygun tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 23 Temmuz 2019; 12:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Arkadaşlar bu demlendirme muhabbeti tam olarak nedir? Parfümü bekletmek mi? Bekletince daha iyi oluyor diyenler var...

Peki parfümü tek tük kullansak, parfümün demlenmesine mani olur mu?
    Kullanabilirsiniz sadece zamanla gerçekleşen bir olay kullanmak engel olmaz.İlk 1 ay belirgin değişim olur sonrası aşağı yukarı aynı devam eder.

Hocam burda paylaşırsanız daha makul olur

''Bugün Hangi Parfümü Kullandım ?'' Adlı konu var günlük sıktığı kokuları yazıyor kullanıcılar.
    www.kokuyorum.net/threads/bugün-hangi-parfümü-kullandım.3933/page-370

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 23 Temmuz 2019; 16:13:19 >
    Çok güzel parfümdür, özledim ben de rotasyona sokayım en kısa sürede. :)
  • GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    Benim dostlarım burada teşekkür ederim.Bunu yapmamın amacı foruma hareket getirmek ve güzel sohbetler başlatmak.Ayrıca hergün özelden insanlar merak ettikleri bir parfümse soru soruyor o parfümler ile ilgili .Ya da bir üst mesajda olduğu gibi sohbet başlangıcı oluyor

• 
Sayfa: önceki 22352236223722382239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.