Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1510. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.056
Favori
8.507.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15081509151015111512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın İstanbul metroport avm de saat 14:00 bir bulusmamiz olucak tutaste kullanan uyelerle. Gelmek isteyeni bekleriz. Eser beyin hediye gönderdiği 3 şişe hermes nil arasindanda split yapacagiz. Ikram almak isteyenlerin dekant sisesiyle gelmesi rica olunur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LDDM mi geliyor anlamadım...Muhabbeti oldu da kaçırdım mı
  • hiranyagarbha kullanıcısına yanıt
    Kacirmissin hocam geçen üyelerden biri istedi, eser hocam da kokuyu sevdiği için çalışmaya başladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eser hocamın tester olarak göndermiş olduğu Givenchy - insense Ultramarine o ne sıcak o ne sevecen tatlı bir kokuymuş yahu. Normalde bu tarz kokulara mesafeli yaklaşırım ama buna bayıldım. Yayılımının ve kalıcılığının iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca Alfred Dunhill - Desire Blue bu kokuyu da çok beğendim sert açılışını ileriki zamanlarda da devam ettiriyor. Limoni diyebileceğim ama öyle basit limon kokusu değil oldukça kaliteli vurgusu sert olan ve çoğunluğun beğenisine açık olan güzel bir koku. Detaylı anlatamam ama ben çok beğendim. En kısa zamanda bu iki kokuyu alıp kullanmak istiyorum keşke Creed - Aventus delux ve Creed - Original Vetiver yerine bu iki kokuyu alsaymışım. Creed vetiveri kesinlikle tavsiye etmiyorum bildiğimiz hamamda kokusunu aldığımız sabun kokusu. Aventusu da pek beğenmedim koklarken lezzet alamadım bana hitap etmedi kokusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonlusoda -- 30 Mart 2018; 16:57:23 >
  • limonlusoda L kullanıcısına yanıt
    Vetiver sabunsu zaten hocam..O tarz sevmiosanız hiç almamanız lazım..Burda o kadar yazdık :) Ultramarine gerçekten güzel koku
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiranyagarbha

Vetiver sabunsu zaten hocam..O tarz sevmiosanız hiç almamanız lazım..Burda o kadar yazdık :) Ultramarine gerçekten güzel koku

Bazı sabunsu kokular vardır hafif ve kremsi olur güzel olur rahatsız etmez hoş kokar. Bir koku ancak bu kadar ucuz hamam sabunları gibi kokar. İddaa ediyorum birçok insan bu kokuyu bir sefer kullansın ikinci sefer kesinlikle kullanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limonlusoda -- 30 Mart 2018; 17:20:31 >
    Yoo ben epey kullandım :) Temizlik hissiyatı veriyor..Gerçi aradığım sevdiğim tarz değil ama elimde başka olmadığı zaman onu kullanıyorum memlekette...Hacı şakire benziyo :D
  • Creed Original Veviter'i ilk sıktığımda bildiğin arap sabunu kokusu diye burun kıvırmıştım.
    1 hafta sonra tekrar sıktım;kokuya bayıldım. Çok temiz,ferah ve lezzetli kokuyor. Sabunumsu yapısı ile ferah irisi çiçeği çok hoş kokmaya başlıyor. İlerleyen zamanlarda tekrardan şans verilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçmes

quote:

Koskoca Hopa yı köy mü sandın

Girişimcilik açısından enteresan.Malı hazır mı alıyor.Yoksa imalathane mi kurmuş.Gürcistandan mı hammaddesi gibi sorular aklıma geldi..Bu işler genellikle büyükşehirlerde olur imalat ve pazarlama açısından..Akıllı adammış vesselam.

malı arap faik'ten alıyorduk, karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. adana'ya kadar da ben kullanıyordum kamyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 30 Mart 2018; 18:59:2 >
  • İsaac Newton kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi dikkate alacağım bir hafta on gün beklesin bakalım teşekkürler...
  • 30 Mart Aras kargo takip kodları:
    www.araskargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

MURAT E 8191890472702
    HÜSEYİN B 8191890473347
    SERDAR S 8191890469078
    BÜLENT Ç 8191890470132
    ALİ P 8191890471309
    SELÇUK A 8191890474606
    RECEP M Ç 8191890476060
    ONUR Ç 8191890478443
    MESUT S 8191890479184
    CANER Ç 8191890466691
    İSMAİL A 8191890475088
    MUSTAFA A 8191890477074
    BERAT E Ö 8191890480310
    HALİL İ K 8191890464433
    SABRİ S 8191890465284
    FATİH D 8191890467342
    AHMET G 8191890468169

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 30 Mart 2018; 19:25:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: tunçmes

quote:

Koskoca Hopa yı köy mü sandın

Girişimcilik açısından enteresan.Malı hazır mı alıyor.Yoksa imalathane mi kurmuş.Gürcistandan mı hammaddesi gibi sorular aklıma geldi..Bu işler genellikle büyükşehirlerde olur imalat ve pazarlama açısından..Akıllı adammış vesselam.

malı arap faik'ten alıyorduk, karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. adana'ya kadar da ben kullanıyordum kamyonu

Faik baba adamdır
  • Bizim bi fico vardı gören var mı? Adı hiç geçmiyor

Az evvel arkadaştan orjinalini aldım süper ötesi bir koku..Tutaste biraz sert gelmişti..Ama gene de güzel..Yaz için tavsiye ederim

7/24 sorularınız için buradayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 30 Mart 2018; 20:5:48 >
  • quote:

Bizim bi fico vardı gören var mı? Adı hiç geçmiyor

Az evvel arkadaştan orjinalini aldım süper ötesi bir koku..Tutaste biraz sert gelmişti..Ama gene de güzel..Yaz için tavsiye ederim

7/24 sorularınız için buradayım

orijinale benzerliği nasıl yumuşaklığı dışında
  • Benzerlik çok iyi..Arada şöyle bir fark var
    Tarif biraz değişik olacak :) Sıkma portakal suyu içtiğinizi düşünün o fico olsun..Bir de içine soda koyun bir miktar..O da Tutaste fico :D
  • Bayan parfumlerinden Shiseido Zen mis gibi kokuymus. Cok begendim. Turuncgil ciceksi ve ferah. Chanel chance tarzi sevenler bunu daha cok begenir gibi geliyor bana.

Yeni kesilmiş çim kokusu alıyorum ben. Hatta bugun çim kesmislerdi aklima geldi direkt. Sabunsu olduğu aşikar. Duzenli kullanimda sıkar ama ara ara firsat verebilirsiniz.

• Yarın buluşma var demek, yine bizim buralar :) Bende gelmeye çalışırım. Merak ettiğiniz/ettiğimiz kokular varsa burdan yada özelden yazarsanız buluşmaya da getirmiş oluruz.

• Buluşmada kim ne kadar parfüm tükettiyse bana ulaşsın arkadaşlar.
  • Parfümü uzaktan sıkmanın yada yakından sıkmanın kalıcılığa yada koku yayılımına etkisi var mı ? En doğrusu nedir ?

• 
Sayfa: önceki 15081509151015111512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.