Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1464. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.048
Favori
8.526.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14621463146414651466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buzdolabi tavsiye edilmiyo ama ben tavsiye ederim. Senelerdir acik olsun orjinal olsun gram bozulmadi sikinca serinletmeside fazlasi. Nota 2 adim geri gidiyodur digeri 2 adim once cikiyodur bilemicem ama kokularda bariz degisme veya bayatlama bozulma olmadi senelerdir. Gerisi de zaten pek baglamiyo beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Haklısınız eskilerde mesela kolanyağını buzdolabında saklardı. Aslında mantık olarak banada doğru geliyor.tavsiye için teşekkür ederim hocam iyi akşamlar

• Siyah Kan

Kullanmaya başladığınız andan itibaren 3 yıl (Resmi olan bu), KOruyucu vs kullanmadığımız için ben 2 yıl öneriyorum.

Hepsi bir yana parfümler kolay kolay bozulmuyor. 5-6 yıl önceki parfümün fotoğrafını atıp keyifle kullanları da görüyorum. Ancak önermiyorum. 3 yılı aşmamaya çalışın.

------

sarahaten

Hocam Terra nedir? Hermes olarak düşünüyorum. 135 tl havale fiyatınız. Lütfen siparişler hakkında soruları, yazıları özel mesaj ile iletin. Burasını her an kontrol edemiyorum hocam.

------

berkan 197

Parfüm için serin hava çok iyidir ancak buzdolap fazla soğuk olabiliyor. Alkol, esans ve suyun donma dereceleri çok farklı. Özellikle alkolu donduramayız. Oda sıcaklığında kalması demlenmesi konusunda daha yararlı olacaktır. İlla ki dolaba koyulacaksa en alta koyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 26 Şubat 2018; 0:35:9 >
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum o kadar ama benim gorusum evet fazla cok soguk olmadikca bide dolap karanlik serin oldugu icin guzel muhafaza oluyo. Benim taa senden dh oncesi belki 8 sene mi bilmiyorum sallamiyim simdi r10 dan boss vanilya almistim o zaman cesitte cok azdi o koku hala buzdolabinda ve bozulmadi. Ben o gun bugundur buzdolabinda saklarim..

Ekleme. Aslinda bu serin sarap dolaplari oluyo ya onlarin kucuk boylarindan kapakda isik gecirmeyen filtreli cok guzel parfum saklanir. Ozellikle benim gibi bir ton parfumu olanlar icin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 26 Şubat 2018; 0:49:36 >
  • XERJOFF Mefistoyu cok begendim. Creed Smw de beni rahatsiz eden yesilcaymis. O cikip daha turuncgil eklenince benim icin cok guzel bir koku oldu :)

Sade temiz beyefendi bir koku. Tam günlük kullanım parfümü.

Orjinalini daha once denedigim body kouros da yine kesinlikle başarılı olmuş sekersiz kışlık oturaklı bir koku.

• Elden alabiliyor muyuz yeriniz nerede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eft geçildi mesaj atıldı eser bey.
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    kdryt kullanıcısına yanıt
    Artvin'deyiz hocam :)

---------

kdryt

Kesenize bereket hocam teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Artvin'deyiz hocam :)

---------

kdryt

Kesenize bereket hocam teşekkür ederim.

Oy oy oy istanbula uzakmış

Gelecek yıl bayilikler vereceğiz inşallah. :)
    Hocam bayiliklerde fiyatlar nasıl olacak? Aynısı gibi mi yoksa bi farklılık olur mu :)
  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    Hocam şuanlık bir plan yok. Kendi imalathanemizi açalım. Yoluna sokup alışalım o zaman bakacağım. Şuan konu hakkında bir şey konuşmam doğru olmaz. Bu üründe fiyatlar paket 1 den alta düşemez.
    Hadi bakalım bekliyoruz. Sipariş vermek istiyorum ama boyut olarak mesela siz 4x50ml satıyorsunuz. Direk büyük şişe ile satışınız yok mu

• Arkadaslar merhaba aradıgım parfüm metalik buzlu ve insana serinlik hissetiren tarzda bir parfüm aklınıza gelen bir koku varsa önerilerinizi bekliyorum

Sadece 50 ml var hocam. Daha küçük veya büyük boy satışımız yok.
  • Arkadaşlar merhaba
    Creed Aventus
    Yvs La nuit
    Blue de chanel
    Bunların yanına önereceğiniz bir dördüncü var mı?
    Şekerli kokanlardan olmasın lütfen.
  • oytoon O kullanıcısına yanıt
    Creed original santal

Royal vintage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 26 Şubat 2018; 15:16:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

Hocam ilk sayfada tavsiye vermediğini belirtmişsin fakat tavsiyeden ziyade bir sorum daha olacak sana. Parfümlerle haşır neşir olduğundan bilirsin diye soruyorum. 2000-2001 yılında bir aile büyüğüm portakal çiçeği notasını içerdiğinden emin olduğum bir parfüm kullanıyordu, parfümün ismini hatırlamıyorum, çok yaygın değil, hatta son 1 senede 1 kez duydum o kokuyu. Eski bir koku fakat fresh bir portakal değil. Hatta portakal da sayilmaz, portakal çiçeği. Portakal kokusunu alıyorsunuz ama şekerli bir portakal, fakat rochas misali şekerli değil iç yakan bir baharatsılığı da var. Son 2 senedir fragrantica dan portakal çiçeği ve portakal notalı tüm parfümleri ezberleyip gidip avmlerde denedim, çalışanlarla defalarca konuştum ama bulamadım.

Bunu niye size anlattım? Sebebi şu, anlattığım notalara nikos sculpture uyuyor ve ayrıca tarih de uyuyor. Ve ben sculpture u denemedim hiç. Koku elinizde olduğundan anlatabilir misiniz biraz veyahut dediğim kriterlere uyuyor mu acaba? Eğer o parfüm çıkarsa baya mutlu olacağım çünkü

Ayrıca virgin island water hakkında çok inceleme okudum ama herkes farklı şeyler söylüyor, hindistan cevizi kokusundan nefret ederim ama bu bende nedense merak uyandırdı. Nasıldır acaba?

Teşekkürler.

Portakalı duyunca Hugo Boss in Motion geliyor hep aklıma. Şişesi bile portakal gibi yuvarlıktır. Keşke listede olsa. Listede buna benzer bir parfüm var mı acaba?
  • Eser hocam merhabalar,

Creed GiT

Creed ViW

Vanilla Gum oda kokusu mevcutsa sipariş vereceğim yarın için.

• YSL La nuit l'home hakkinda tutasteden kullananlar genel hissiyat olarak ve performans olarak nasil bir parfümdür yorumlayabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 14621463146414651466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.