Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1441. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: safakss , mutludurmaz
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
69.710
Cevap
2.052
Favori
8.322.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • böyle yorumlar gerçekten kırıcı oluyor, gerçek olmuş olayı kafamda kurmadan doğal olarak yazdığım için amatör bir karalama oldu sizin düşüncenize göre. İkimizde beş yıldızlı otele gitsek inanın ikimizinde farklı olarak beğendiği veya beğenmediği unsurlar çıkar. bu kadar sayfalık yorumda her olumsuz yorum yapan kişilere böyle yorumlar yazarsanız, siz şüphe çekersiniz, düşünsenize herkesin kotondan giyindiğini ve kotonu sevmeyen birine sen kotonu karalıyorsun dediğinizi. rekabet diye bir şey olmazdı. ben ürünleri aldım ve 1 ay bekledim. Her konuda olduğu gibi parfüm konusunda da eleştiri mantıklı olduğu sürece çoğu zaman yararlı bir unsurdur. ayrıca parfüm soranlara siz nerden aldığınızımı söylüyorsunuz, parfümünüzün adını mı? ben adını söylüyorum. Tekrar tüm arkadaşlara ve eser beye hayırlı alışverişler dilerim.
  • doc.dr D kullanıcısına yanıt
    30 lira veririm hepsine kargo sizden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç ay önce forumda denk geldim konuya 2 kere alışveriş yaptım. 2. sinde konudaki önerilere uyup vanilyalı boss aldım.Normal boss u çok beğenmeme rağmen vanilyalı kokuyu pek beğenmedim ama kokmadığı yönündeki görüşlere katılmıyorum. Vanilyalı boss u kullanarak bir çok yere gittim bir çok kişi çok güzel koktuğunu söyledi ve sordu. Sanırım benim tarzıma uymuyor. Uzun bir süre Eser bey dışında bir yerden parfüm alışverişi yapacağımı sanmıyorum :)
  • doc.dr D kullanıcısına yanıt
    hocam parfümleri elden çıkarmayı düşünüyor musunuz makul bi fiyata

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doc.dr D kullanıcısına yanıt
    beğenmek beğenmemek bir histir ona kimse bir şey diyemez açıkçası ama kokmuyor yerine kalıcılık düşük diyebilirsiniz mesela
    eleştiri geliştirir ama yapıcı eleştiri bu forumda ve bu konuda çok çok deneyimli arkadaşlar var onların çoğu geçer not vermişken sizin parfüm deneyiminizi merak ettim gerçekten kinaye değil amacım.
    seçimleriniz çok çok güzel kokular aslında kalıcılık da da asla sınıfta kalmayacak kokular hemde

    ''yorumlara güvenim kalmadı'' derseniz insanları töhmet altında bırakırsınız(veya yanlış anlaşılırsınız) zaten öznel bir seçim olan koku ve parfüm gibi bir alanda yoruma bakılmaz öneri isteyen bir çok arkadaşa önce deneyip alın deniyor bu konuda
    Yaklaşık 5 yıldır takip ettiğim bir konu 4 yıldırdı 200-300 şişe rahat alışverişim olmuştur.
    Ve ilk aldığım 10-15 şişeyi orjinal mağazada denedim mağazada çalışan arkadaş hala zaman zaman bende parfüm ister :))
    bence burdaki güzel söylemler beklentinizi çok yükseltmiş ve sizde aradığınızı bulamamışsınız.
    Çünkü Tom Ford Grey Vetiverin kokmama şansı yokk
  • Eser beyden bende epey parfüm aldım.Hatta son alışım birkaç ay önce 16 şişe birdendi yanlış hatırlamıyorsam..
    ...Ama banada sanki testerlar daha yoğun ve kalıcı gibi geldi açıkcası.ki elimde şuan siparişlerle gelen tam 8 tane tester var.Şahsi düşüncem parfümlardeki esans oranı bir tık daha fazlalaştırılıp örneğn 4 lü paket fiyatının 5-10 tl artması öyle paket olsa ben onu tercih ederim misal.Deluxe ve prive ler var demeyin onlarda her koku yok çünkü.
    ..Birde az bilinen piyasada pek bulunamayan nisbeten nadir kokularda olsa seçeneklerde bence iyi olurdu.Parfümlerin zaten neredeyse %80 i hep bilinen parfümler.
  • aybasan kullanıcısına yanıt
    hocam o testerlar şişenin içinden dolduruluyor yalnız :D esans oranı zaten en yüksek esans oranı, edp. size edt parfümler hiç kokmaz galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser abiden toplam 19 adet parfüm aldım gerçekten işini güzel ve temiz yapan bir insandır.

    Tamam parfümleri beğenmemiş olabilirsiniz fakat ben beğenmedim diyerek yorum yapabilirdiniz çünki kokmuyo demek biraz karalamaya giriyor siz bu parfümlere kokmuyo diyorsanız bi zahmet orijinal kullanın bu fiyatta alabileceğiniz en kaliteli açık parfüm bu çünki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doc.dr D kullanıcısına yanıt
    şuana kadar burdan 4 parfüm aldım dediğiniz sorunlardan hiçbiri olmadı bende, beğenmediğim kokular oldu tabiki fakat ürünler gayet kalıcı ve kaliteli
  • Bu konu sik sık gündeme geliyor ancak tester ve siseler aynı kazandan dolduruluyor(Hatta eser dolduruyor) bir fark yok yani. Muhtemelen testerdan az sıkılan kokuya burnunuz cabuk alismiyor ve size daha kalıcı olarak geliyor.



    Diger firmalara bisey demiyim ancak Tutaste kalıcı ve farkedilirlik acisindan memnun etmediyse orjinal urunlerin etmesi daha zor bence :) Esana orani olarak tutaste daha yuksek. Hatta ben bazı kokularda bu oranin dusmesi gerektigini dusunenlerdenim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 7 Şubat 2018; 3:40:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi arkadaşlar memnun olan arkadaşlara iyi alışverişler dilerim, konu kapansın bence, herkese cevap vermek ve konunun uzaması hoş değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser Bey, pm gönderemiyorum size 7 adet içim iş bankası hesabınıza havale yaptım
  • stanko S kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Kesenize bereket, teşekkür ederim. 0541 571 60 80 Whatsapp dan yazabilirsiniz. Yada DH de telefon numaranızı onaylayıp özel mesaj atabilirsiniz.
  • Bu günden tester dağıtımı sondur arkadaşlar. Artık paketlere tester eklenmeyecek. Tester isteyen arkadaşlar olursa özellikle ' paketime tester ekle ' demediği sürece paketlere tester koyulmayacak.



    Bilginize.
  • Emeğine sağlık abi hepsi birbirinden güzel

    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullan kardeşim hayırlı olsunlar.
  • Çok yakında...


    Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    ipucu var mı abi? merak ettim valla :D
  • Bu arada belirtmek isterim, elimde hem şişesi hem de testeri olan parfümler mevcut. aralarında kesinlikle hiçbir fark yok. muhtemelen sıkılan miktar ve burun ile alakalı bir durum bu.
  • caner175 C kullanıcısına yanıt
    xx firması (..ki kendi yorumları okur buradan) 45 Euroluk ve 450 euroluk aynı ürünün kalitelerini yolladığında aradaki farkı ben çözemiyorum ki yıllarımı bu işe verdim. O aynı kazandan cıkan testerlerde olmayan farkı bulmak ap ayrı burun işidir. Biz o kadar profesyonel olamayız.

    --

    Amouage Jubilation olacak. 1 aya falan rafımızda olur.
  • 
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.