Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11331134113511361137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben Beden Eğitimi öğretmeniyim. Malum hep spor dolaşıyorum.
    Sizce spor tarza hangi kokular uygun olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea77

Merhabalar ben Beden Eğitimi öğretmeniyim. Malum hep spor dolaşıyorum.

Slazenger blue
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea77

Merhabalar ben Beden Eğitimi öğretmeniyim. Malum hep spor dolaşıyorum.

Bvlgari aqva, desire blue, creed viw, capitol blue , issey miyake. Fresh kokular gider size arkadasim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenApple

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenApple

Vakko, Hermes, burberry beat seven birisine öneriniz var mı?

30-35 yaş, klasik-spor karışık giyinen...

Egoiste Platinum Chanel for men vakkoya benzer mi?

Liste oluşturuyoruz, M.emir kör alım olacak, son parfüm karar veremedik.

Bu arada hermes Eser hocamın mükemmel. Orjinalini kullanmadık ama gidip tester denedik, eser hocamın hermesi kadar kalıcı olmadı. Açıkcası Tutaste Hermes daha orjinal

Danger ve costume national homme deneyin derim

Teşekkürler. Costume Nationah Scene intense kullandık, pek memnun kalmadık. Home olanı nasıl acaba

Gozumden kacmis kusura bakmayin scent intense ile homme arasinda hicbir iliski yok scent intense unisex iken bu direkt old school tarzi bir koku direkt erkek parfumudur hermes vakko tarzina yakin dediginiz icin onermistim insallah begenirsiniz kokuyu.

• Merhaba,

İlk kez sipariş vereceğim. Gündelik hayatta Paco Rabanne - iNViCTUS kullanıyorum. Sizin listenizde Paco Rabanne - iNViCTUS Avrupa [iN2] ve Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV] bulunuyor.

Bir fark var mıdır bu 2 parfüm arasında? Kalıcı olduğunu tahmin ediyorum parfümlerinizin. Daha önce de Armani Black Code kullanıyordum.

4 adet alacağım için bu parfümlere benzer güzel tavsiyeleriniz olabilir mi? :)

Bol kazançlar.
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Son yeni cikan, visa, killian moon ve l33 ile beraber epic istediginiz tarz olabilir ancak invictus sekerli, smw ise sekersiz haliyle birbirinden cok farkli noktalarda oldugundan listedeki ciceksi kokular haric hepsini begenme ihtimaliniz var.

Saygilarimla.

• aekaya kullanıcısına yanıt
    Parfumler kalici orada bir sorun yok ama kaliciliklari orijinalleri ile paralel seyrediyor. Ornegin invictuslar en kalici olan parfumlerden. Bu tarz parfumlerden hoslananlar icin channel egoiste platinium, armani code profumo, dunhill desire blue, xeryus rouge onerilebilir ancak listede nis gruba girenlerden biri de imza parfumunuz olabilir. Mesela herod iyi bir ornektir.

Saygilarimla.

• sea77 S kullanıcısına yanıt
    bvlgari aqva
    lacoste red
    givenchy ultramarine
  • FragranceLover F kullanıcısına yanıt
    Evet iki parfümde serin veya soğuk havada kullanabilirsiniz spor tarza uymaz .
  • Tecrübeli kardeşlerim ben parfümü 2 boyunla kulak arası , 2 omuzlar , 2 vücut ve 2 de bilekler olmak üzere 8 fıs sıkıyorum.Peki siz kaç fıs sıkıyorsunuz ve sıkarken teninizemi yoksa kıyafetemi sıkıyorsunuz ? Tene sıkmak daha iyiymiş herkes öyle demiş.Ancak sağlık olarak sıkıntı yapmazmı ?

• Çok tecrübeli sayılmam.Kendi gözlemimi söyleyeyim.Tene sıkılınca vücut ısısı arttığı zamanlarda parfüm kokusuda artar.Kıyafete sıktığınızda teninize göre daha kalıcı olur fakat koku belli bi ivmeyle kaybolur
  • Vallaha %90 ten demiş ama sağlık yüzünden kıyafete sıkıyorum

• Paco Rabbane - invictus

Bvlgari - Man in black (Yen'i)

Creed - aventus

Armani - Black code

Bu kokuları sipariş verdim bende dün bakalım merakla bekliyorum geldikten sonra görüşlerimi buradan yazarım

• Yurtdışından givenchy - parisian break getirtip kullanıyorum uzun süredir fakat artık getirtme imkanım yok ve ürünü türkiyede bulamadım. Açık olarak veya kendi halinde bulan, kullanan var mı? Ona benzer koku önerilerine de açığım.
  • Arkadaşlar, bugün büyük ihtimalle sipariş geçeceğim 8 tane seçtim. Esmer ve 20 yaşında olduğum için hangi parfümler ilkbahar ve yaz aylarında daha iyi olur bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. İşte listem ;

Virgin Island Water Creed

Acqua di Gio Profumo Giorgio Armani

Bvlgari - AQVA

Givenchy - insense Ultramarine

Boss bottled

Nicos - Sculpture

Hugo Boss - Hugo Men (Matara)

Vakko - V'de VAKKO

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrii_72

Arkadaşlar, bugün büyük ihtimalle sipariş geçeceğim 8 tane seçtim. Esmer ve 20 yaşında olduğum için hangi parfümler ilkbahar ve yaz aylarında daha iyi olur bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. İşte listem ;

Bvlgari - AQVA

Boss bottled

Nicos - Sculpture

Vakko - V'de VAKKO

Acqua di gio ortalık malı oldu. Berber salonlarında kullanılan sırada bir parfüme dönüştü.

Virgin İsland Water hindistan cevizi ve rom'un tatlı birleşiminden oluşuyor. Çok güzel kokar yazlık bir parfümdür.
    Hugo boss bottled tam bir ilk bahar kokusudur. Çok beğenirim. tavsiye de ederim.
    Givenchy Ultramarine sucul bir parfüm. yaz için ideal. koku buruk turinçgillerden oluşuyor.
    Vakko d Vakko kış parfümüdür. Bu mevsimde alınmaz. Ağırdır.
    Diğerlerini kullanmadım.
    Vakko D vakko yerine Abercrombie Fitch al. Muhtemelen koklayacağın en güzel kokulardan olabilir.Yaz ve ilkbahar için çok iyi bir kokudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsaac Newton -- 26 Mart 2017; 15:59:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

quote:

Orijinalden alıntı: cagrii_72

Arkadaşlar, bugün büyük ihtimalle sipariş geçeceğim 8 tane seçtim. Esmer ve 20 yaşında olduğum için hangi parfümler ilkbahar ve yaz aylarında daha iyi olur bilmiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. İşte listem ;

Bvlgari - AQVA

Boss bottled

Nicos - Sculpture

Vakko - V'de VAKKO

Acqua di gio ortalık malı oldu. Berber salonlarında kullanılan sırada bir parfüme dönüştü.

Virgin İsland Water hindistan cevizi ve rom'un tatlı birleşiminden oluşuyor. Çok güzel kokar yazlık bir parfümdür.
    Hugo boss bottled tam bir ilk bahar kokusudur. Çok beğenirim. tavsiye de ederim.
    Givenchy Ultramarine sucul bir parfüm. yaz için ideal. koku buruk turinçgillerden oluşuyor.
    Vakko d Vakko kış parfümüdür. Bu mevsimde alınmaz. Ağırdır.
    Diğerlerini kullanmadım.
    Vakko D vakko yerine Abercrombie Fitch al. Muhtemelen koklayacağın en güzel kokulardan olabilir.Yaz ve ilkbahar için çok iyi bir kokudur.

Hocam kalan parfümler için ne diyorsun
    Bvlgari - AQVA
    Nicos - Sculpture
    Boss men matara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7DA0A61C -- 26 Mart 2017; 16:12:53 >
  • Eser beyden invictus ve xeryus almıştım arkadaşıma da Chanel blue ve Aventus almistim okulda birkaç hoca Chanel çok beğendi her gün denk geliyoruz sonuçta. En son ogretmenevinde invictus kullandim odadaki arkadaş direk sordu parfumunuz nedir diye eseri ve müşteri memnuniyetini anlatmaya çalıştım resmen dalga etkisi yaratmaya başladı dürüst ve güvenilir satış için teşekkürler eser bey.

• Eser Bey Dior Homme gelecekmi listede goremedim.
  • GKHN1905 G kullanıcısına yanıt
    iRevinantz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim

• 
Sayfa: önceki 11331134113511361137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.