Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eser parfumlerin hayirli olsun. Ayrica sosyal yardin kampanyasi cercevesinde cok ince bir harekette bulunmussun tebrikler.

Christian no1 dunyanin en oahali parfumu olarak satistaymis. 865.000 usd etiketi ile birisi cok begense parfumun ismini saklamak gerikiyor. Malum gelir -gider dengesinde bize pek uymaz:)

Bayanlar icin kült parfum olan channel no:5 beklenen ilgiyi orta yas ve ustunde gorecektir.

Chergui hayrani olarak ambre sultan beni buyuleyecektir eminim.

Dior homme yine cok basarili olacaktir.

Bundan sonra hassas burunlar icin yeni kesif alani privelar olacaktir ancak yine de listede deluxe hatta prive olmayi hakeden parfumler de mevcudiyetini surdurdugunden yeni heyacan dalgasi ile keyfili bir donem dilerim; hem Eser'e hem de bizlere...

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Eser parfumlerin hayirli olsun. Ayrica sosyal yardin kampanyasi cercevesinde cok ince bir harekette bulunmussun tebrikler.

Christian no1 dunyanin en oahali parfumu olarak satistaymis. 865.000 usd etiketi ile birisi cok begense parfumun ismini saklamak gerikiyor. Malum gelir -gider dengesinde bize pek uymaz:)

Bayanlar icin kült parfum olan channel no:5 beklenen ilgiyi orta yas ve ustunde gorecektir.

Chergui hayrani olarak ambre sultan beni buyuleyecektir eminim.

Dior homme yine cok basarili olacaktir.

Bundan sonra hassas burunlar icin yeni kesif alani privelar olacaktir ancak yine de listede deluxe hatta prive olmayi hakeden parfumler de mevcudiyetini surdurdugunden yeni heyacan dalgasi ile keyfili bir donem dilerim; hem Eser'e hem de bizlere...

Saygilarimla.

Teşekkür ederim Evren abi. Hepsi gözümte altın gibiler. Aslında kışa yetiştirmeye çalışacaktım. Ürünleri istediğim 3 ay kadar oldu ama bunlar isviçereden geldiği için maalesef yaza yaklaştık :)

------

trakia_

No.6 yı dağıttım.. Diğerlerini de elimden geldiğince yapacağım ama bol bol dağıtma imkanım olmayacak sanırım, çünkü Ambre sultan ve clive 1 elimde oldukça az var. Devam edilip edilmeyeceğine de alanların tepkisine göre karar vereceğim.

Siparişin için teşekkür ederim.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Öncelikle canı gönülden tebrik ederim duyarlı bir iş yaptığın için.

Ayriyetten bu kalitede bu fiyatlara zor bulunan kokuları bizlere sunduğun için de teşekkür ederim.

İyi çalışmalarının devamını dilerim.
  • SP4RCO kullanıcısına yanıt
    Güzel temennilerin için ben teşekkür ederim İbrahim. Sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Tüm prive serisi ürünler satışa açıldı arkadaşlar. Dilerim hayırlı olurlar. Aventus hariç (Clive 1 kısmen) Sonbahar ve kış kullanımına uygun ve niş kategorisinde olduğunu, ağır ve genele hitap etmediklerini lütfen göz önünde bulundurun. Koku hakkında fikre sahip olunmadan satın alınan ürün değişikliğinde veya iadesinde tüm mastaflar alıcıya ait olacaktır. Bu kalitede ürünleri açık parfüm raflarında bulmanız imkansız bu yüzden oluşabilecek tek sorun koku zevkinizdir.

Prive 2,3,4 30 yaş altına kesinlikle gidecek ürünler değil bu yüzden bu yaş grupları lütfen 1 ve 6 ile ilgilensinler :)

Bu kalitede ürün almak istiyorum ancak ne nedir bilmiyorum diyen +40 abilerimiz için No.4 ü kesinlikle öneririm. Sıfır şeker ve muazzam fark edilir ve kalıcılığa sahip, oldukça da modernleştirilmiş bir vintage..

Başka denecek bir şey yok :) Toplu görsellerini akşama paylaşırım

Prive Serisi

Prive no.1 ( Creed Aventus ) 50 TL

Prive no.2 ( Serge Lutens - Chergui ) 50 TL

Prive no.3 Ambre (Serge Lutens – Ambre Sultan) 50 TL

Prive no.4 Vintage (Clive Christian No.1 Men ) 50 TL

Prive no.5 Woman ( Chanel No.5 ) 50 TL

Prive no.6 Leather ( Dior Homme - Parfum ) 50 TL

AYRICA: BU SERİDEN YARIN KARGOLANACAK ŞEKİLDE YAPACAĞINIZ ALIŞVERİŞLERDEN GELEN TÜM KAZANCI (kesintisiz ve maksimum 500 liraya kadar) SİZLER VE TUTASTE PARFÜM ADINA LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı' NA BAĞIŞLAYIP SON EKRANI BURADAN PAYLAŞACAĞIZ.

Sevgilerimle,
    Eser

Allah senden razı olsun kardeşim.Allah kazancını, bereketini eksik etmesin.
    Esercim ben her zaman için demedim kardeşim madem lösev için bir kampanya yaptın Prive serisi alanlara bu iki gün boyunca lösev için bunu yapmanı istedim ki daha çok Prive alan olsun daha çok yardım toplansın diye...

Ben de bunu görünce direk aldım zaten 1 tane eğer No:4 jesti yaparsan da çok müteşekkir kalırım ki zaten kışa almayı düşündüğüm bir ürünü test etme imkanım olur benim de.. Chergui biliyorum Dior Homme Intense biliyorum Chanel No5 biliyorum senden koklamadıgım Amber Sultan var birde No:4

• Dior homme intense değil abi. Dior homme Parfum
  • Yas sinirindan eleniyorum cogu kokudan

Dhp yi oldukca merak ediyorum bazi arkadaslar viskiye benzetmisti ama yanildiklarini zannediyorum viski notasi yok cunku ve daha once kokladigim klonunda hic oyle bir koku almamistim. Eski klasik olan pek şekerli olmadigi icin bana daha erkekside geldi ayni zamanda.

Helal olsun Eser. 1000 kere helal olsun. Elimde Prive'den tut deluxe'ye 10'larca parfüm olduğu için maalesef alım yapamayacağım ancak çok takdire şayan bir hareket. Konun her geçen gün daha mükemmel bir hale gidiyor. Ufak jestlerin olsun, bu tarz hareketlerin olsun bitmiyor. İlk geldiğimde buraya Fragrantica'yı kendi çabalarımla bulup bütün parfümleri karşılaştırmıştım. Daha sonra başka arkadaşlara önerdim, çok tuttu. Bir baktım bütün parfümlerin Fragrantica linklerini isimlerine gömmüşsün. Öteki gün Prive 1 gibi mükemmel bir ürünü çıkartmışsın. Sonra harika bir ADP benzeri kolonya. Sonra oda kokusu. Sonra yeni Priveler. Arada yapılan bir toplu tester satışı... Değişen şişeler, mükemmel tester şişeleri... Her şey mükemmel ve sürekli olarak daha mükemmel oluyor. Allah sana bol bol kazanç versin, bizden kazandığın her kuruş helali hoş olsun!
  • Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Dior Homme parfume çok yoğun hayvansı bir deri kokusu ile açılan ve sonra yumuşayarak Dior Homme Intense tadında bir kokuya dönüşen bir parfüm.

Eser'in yaş sınırı demesi de bu sert yoğun açılış nedeniyle sanırım lakin bu kokuyu alacaklara tavsiyem toplu ortama girmeden yarım saat önce sıkmaları yoksa iş yerine alayım orda sıkarım derseniz ilk sıktıktan sonra o yoğunluk ofise yayılıp hafif koku sevenlere rahatsızlık verebilir

Sevil parfümeri yada Tekin Acarda Boynerde deneyebilirsiniz 75ml olarak satılır köyü bir şişesi vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 19 Mart 2017; 16:46:7 >
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim abi :) Amin, hepimiz için.
  • Parfümlerin son kullanma tarihi olur mu ? Yani alsak ne kadar dayanır ?

• ickarakurt İ kullanıcısına yanıt
    Hocam kutusunda isik almayan bir yerde yillarca saklanir.

• +2 katkıda benden
  • Herkese iyi akşamlar dilerim. Eser abime de hoş gönüllü oluşundan dolayı tebrik ve teşekkür ederim.

Yazlık, 21 yaşa ve günlük kullanıma uygun.. Voyage, Creed VİW ve Aventus hariç parfüm tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

• eser hoca dhi ile dhp arasında ki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan0zmen

Herkese iyi akşamlar dilerim. Eser abime de hoş gönüllü oluşundan dolayı tebrik ve teşekkür ederim.

Yazlık, 21 yaşa ve günlük kullanıma uygun.. Voyage, Creed VİW ve Aventus hariç parfüm tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

Creed smw

Aqua

Abercrombie fierce

Chanel bleu

Desire blue

Azoro crome

Gio prof

Diesel brave

• dedenet D kullanıcısına yanıt
    ilk sayfadaki isimlerine tıklarsanız aradaki nota farklarını görebilirsiniz. Aslında benzer bir tabanda farklı kokular. DHP deri ve iris üzerinde ilerliyor baya serttir Dhi nin yanında.
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• İyi akşamlar.

Yeni parfümler herkese hayırlı olsun.

Straight to heaven ile M.Emir i karşılaştırabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 11221123112411251126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.