Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (1123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: pannekamp
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil
5 sn
69.710
Cevap
2.051
Favori
8.321.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
608 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11211122112311241125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • neverbealone kullanıcısına yanıt
    hocam herkesin koku beğenisi farklı oluyor mesela santal33 bana göre mükemmel bir parfüm. ama creed git e haksızlık etmişsiniz git tıraş kolonyalarına benzemiyor tıraş kolonyaları gite benziyor :) ama eser hocamdaki bayağı güçlüdür yarı yolda bırakmaz bence bol bol sıkın git yazın çok güzel gider.
  • Cumartesi kargolari pazartesi veriliyormus bir kac fis ch prive kaldi testerdan sıkmaya kiyamiyorum. Sampuan olsa su doldurup kullanacağım siparis vermeyi dusunmuyordum daha bu ay ama ch prive siz olmayacak



    Aklimda bvlgari mib de var ama ch prive sanirim bi sicak bi soguk su gunlerde turuncgil icermesiyle daha dengeli olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba eser;

    siparişler elime ulaştı. testerlar içinde teşekkür ederim. hayırlı işler
  • Tatlı kokulum, güler fıstlım, ey ceylan şişelim..

    Göğnüm hep seni arıyor, neredesin Ultramale?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt
    Çok sürmez kardeşim. Bilmiyorum ben de ne zaman geleceğini.

    [11:45, 14.3.2017] +90 541 571 60 80: Ultra male olan sipariş ne zaman gelir abi?
    [11:45, 14.3.2017] : Yakında gelir
    [11:45, 14.3.2017] : Sana bildiririm



    -------


    Evet maalesef bugün içerisinde dünkü siparişler de olduğu için ancak yetiştirdim. Alımlar cumartesi öğlene kadar olduğundan dolayı MNG ARAS bölüştürdüm yetiştirsinler diye :)

    Bundan böyle özellikle ARAS yada MNG olmasını isterseniz bildirebilirsiniz. Aksi halde hangisi denk gelirse ona verilecek. Genelde aras olacak gibi görünüyor aksatmazlarsa.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    hocam yeni prive serileri yarın görücüye çıkıyor değilmi onları beklediğim için sipariş vermedim :D birde priveler dışında gelecek olanlar varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverbealone


    Aldığım parfümler hakkında kısa bir şeyker yazmak istedim.

    Öncelikle istanbula 2 günde adrese teslim srounsuz bir şekilde gerçekleşti.
    Aldığım parfümler: creed-g.i.t, bvlgari- man in black, terred hermes ve tom ford- black orchid
    bunların yanında le labo santal 33 ve bvlgari-aqva tester olarak geldi. Parfüm şişelerinin kapaklarını
    yavaş açmanızı öneririm yoksa sıkılan yer kapan içinde kalıyor. Gelen parfümlerin orjinale yakınlığı
    ile ilgili bir yorum yapamam zira orjinallerine sahip değilim ama burdan herkesin beğendiğini görerek
    bu kokuları tercih etsem de man in black haricindekileri beğenmedim. Tıraş kolonyası ve salatalık gibi
    kokan parfümler vardı içlerinde. Tom ford ve aqva da idare ederdi. Kalıcılıkları konusunda ise man in
    black ve aqva iyi bir kalıcılığa sahip. Gün sonunda bile etkili ama diğerlerini kullanmadığım için bilmiyorum.

    PArfümlere en az 1 gün süre verip sonra yorumlarsanız daha doğru yönlendirirsiniz. Bvulgari Aqua kullandıklarınız arasında en hafif ve en az kalıcı olanıdır mesela siz kalıcı olduğunu belirtmişsiniz. Blccak orchid listedeki en kalıcı parfümlerden. Kıyafetinizden en az 1 hafta çıkmaz. Aqva ile kalıcılık konusunda kıyas kabul etmez. DÜn istanbulda toplantıdaydım. Git vardı üzerimde. SAbah 6:00'da sıktım. Akşam 9'da geri geldim Antalya'ya. PArfüm kokusu aynen sürüyordu ki bu benim kullandığım 3. şişe git'tir. Her seferinde aynı kaltede gelmiştir Eser'den.
  • MatadoriaTR kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu gece yada yarina listelemis oluruz.



    Zamanini tam bilmiyorum ama yalinda jpg ultramale gelecek. Bayan burberry weekend gelecek. Baska birsey yok simdilik



    Teşekkür ederim Evren abi.


    ----

    Ek*

    Tum siparişler kargolandi arkadaslar. Aksayan birsey yok. Aksama kodlari paylasmis olurum.

    Sevgilerimle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 18 Mart 2017; 13:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EserKozmetik

    Evet hocam bu gece yada yarina listelemis oluruz.



    Zamanini tam bilmiyorum ama yalinda jpg ultramale gelecek. Bayan burberry weekend gelecek. Baska birsey yok simdilik

    Eser hocam invictus un prive olma şansı var mı ?
  • Avengement kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, içeriğinde o kadar pahali calisilacak bir notasi yok. Genelde oryantal notalara sahip ürünler pahali olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser şöyle bi teklifim olacak. Siparişlerde bize göndermiş olduğun testerların erkek serisinde diyelim listede toplam 50 adet var. Bunların hepsinin testerını satışa çıkarsan. Her koku hakkında azda olsa bilgimiz olur. Karar aşamasında insanlar daha iyi bilgi sahibi olur ve satışlarada olumlu katkısı olur. Bence bu fikrimi düşün. İyi çalışmalar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can1907 -- 18 Mart 2017; 14:28:46 >
  • can1907 kullanıcısına yanıt
    Bu fikir yıllar önceki sayfalarda var hem maliyet hem de zaman kaybı çok olduğu için eser tercih etmiyor ha haklımı dersen haklı bence

    Bu arada tester alan bazı arkadaşlar bir ara onları satmaya çalışıyorlardı:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyet ve zaman kaybı demişsin. Lakin benim demek istediğim ücreti karşılığında isteyen müşterilere sunmak. Katalogda ne kadar çeşit varsa bu testerları maliyet kar ve emek üçlemesinin bi maliyeti çerçevesinde Eserin değerlendirmesini beklemekteyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Eser Hocam'a bu kadar kaliteli parfümleri uygun fiyatlara bizlere sunduğu için çok teşekkür ediyorum. Parfümler ile beraber gelen testerlar için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu sayede farklı parfümleri de test etme imkanı buluyoruz. Eser Hocam çok ilgili ve alakalı bir satıcı. Özelden hemen dönüyor ve anında bir çözüm üretiyor. Zaten esnaflık dediğin müşteri memnuniyetiyle olur. O da Eser hocam da fazlasıyla var.

    Şu ana kadar toplam 42 adet parfüm siparişim olmuş, bu kalite devam ettiği sürece de alımlarıma devam edeceğim gibi gözüküyor. Daha önceki siparişlerimi elimden geldiğince burada yorumlamıştım. Son siparişimi de testerlarla beraber yorumlamaya çalışacağım, belki almayı düşünen arkadaşlara bir fikir verebilir. Yaş kriteri belirtmeyeceğim çünkü her parfümün, seveni tarafından kullanılabileceğini düşünüyorum. Son olarak "iyavuz42" arkadaşımıza da son parfüm seçimim konusunda yardımlarından dolayı ve de burada yorumlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum.

    NOT: Bu arada MNG Kargo illetinden kurtulacağımızı duymak beni ayrı bir mutlu etti. Tam bir baş belası bir firma. Adrese teslim kargomu her seferinde şubeden kavga dövüş zor almayı başarabiliyorum. Kargo adrese nedense bir türlü gelemiyor bazen sahteden eve geldik bulamadık bahaneleri öne sürüyorlar. Aras Kargo ise gayet sorunsuz çalışıyor bizim burada ve şu ana kadar hiçbir yanlışlarını görmedim.

    ERKEK:
    Amouage - Epic Man [Epic] - Bu parfümün orijinalini Ankara Armada Beymen'de deneme fırsatım oldu. Hemen listeme ekledim. Orijinaliyle neredeyse birebir aynı diyebilirim. Baharat patlamasının yeşilimsi ve öd notaları ile desteklendiğini düşünün, arkadan da bu kokuya çok hafif tütsünün eşlik ettiğini hayal edin. Şekersiz, tatlımsı olmayan bir parfüm. Sadece takım elbise ile değil gündelik kullanıma da uygun modern tarzda bir koku, hatta neredeyse gece yaz akşamları dahil dört mevsim kullanılabilir. Kalıcılık ise çok çok başarılı diyebilirim.

    Armani - Code Profumo [A.Prf] - Bu pafümün normal versiyonunu sanırım bilmeyeniniz yoktur. Üst notası normal olana göre daha yoğun ve şekerli olarak açılıyor. Normal Armani Code'un kışlık versiyonu diyebiliriz. Yaklaşık 1-2 saat sonra bildiğimiz normal Armani Code'a bürünüyor. Ben kalp notasına kadar geçen süredeki yoğunluğu ve tatlılığı biraz ağır buldum. Belki şekerli kokuları pek sevmememden kaynaklanıyor olabilir fakat kesinlik kışlık bir koku diyorum. Kalıcılık çok iyi diyebilirim.

    Bvlgari - AQVA [AQV] - Koku olarak birebir orijinalinin aynısı. Bence bu parfüm orijinalinin replikası değil de orijinali Eser Hocamın parfümünün replikası olabilir ancak. Çünkü orijinaline göre çok daha kalıcı diyebilirim. Sucul, ferah, arkadan derinlerden yosun kokusunu alabildiğiniz hoş yaz aylarına çok uygun bir parfüm. Kalıcılığını ise başta belirttiğim gibi türüne göre gayet başarılı buldum.

    Carolina Herrera - CH MEN Prive [CPrv] - Tester olarak gelenlerin içinde en çok beğendiğim parfüm bu oldu. İlk açılışı freş, turunçgillerle yapıp sonrasında ise süet, alkollü ve baharatlarla birlikte hafif tatlımtırak notalarla devam eden bir parfüm. Sıcak yaz günlerine ağır gelebilecek olsa da diğer üç mevsim rahatlıkla kullanılabilecek hoş güzel bir parfüm diyebilirim. Kalıcılık ve farkedilebilirlik ise gayet başarılı.

    Creed - Aventus [CRD] - Bu parfümün orijinalini Ankara Armada Beymen'de deneme fırsatını buldum. Açıkçası Eser Hocamın Aventus Delux'unu alıp almama konusunda biraz kararsız kaldım diyebilirim. Çünkü denediğim orijinal parfümün farkedilebilirliği düşük geldi. Hatta satıcı kız daha iyi anlayabilmem için beni yıkadı ;) Buradaki arkadaşların yorumuna güvenerek listeme ekledim. İyi ki de eklemişim. Gelen parfüm orijinaline göre daha ananas notası hissedilebilir fakat daha az dumansı bir versiyonu diyebilirim. Benzerlik olarak birebir olmasa da ben Eser Hocamın versiyonunu daha çok beğendiğimi belirtmek isterim. Sebebine gelince daha freş kokması, daha iyi kalıcılık ve tabii ki en önemlisi de daha iyi farkedilebilirlik diyebilirim. Aventus Delux'un kokusuna gelecek olursak turunçgillerle beraber ananas notalarının birlikte ahenk içinde dans etmesi diyebilirim. Rahatlıkla dört mevsim kullanılabilecek bir yaz kokusu olmuş. Kalıcılık ve farkedilebilirlik ise türüne göre çok iyi.

    Creed - Silver Mountain Water [SMW] - Hoş, freş, meyvemsi, çay ve metalik notaların bulunduğu sıra dışı bir parfüm diyebilirim. Koku olarak kesinlikle Creed - Millesime imperial'ı anımsatıyor fakat daha freş ve daha yazlık versiyonu gibi diyebilirim. Millesime imperial'daki metalik notalar yeşil çay ve meyvemsi notaları destekleyerek açılıyor ve sonrasında yaz ayını serinletecek, biraz sucul, arkadan metalik notalarla desteklenen ferah bir kokuya bürünüyor. Kalıcılığını yazlık bir parfüme göre başarılı buldum.

    Le Labo - Santal 33 [L33] - Odunsu hoş bir koku. Nasıl anlatsam bilemiyorum biraz farklı bir koku ama tam anlamıyla ıslak odunların arkadan menekşe ile desteklenmiş hali gibi diyebilirim. Tene yakın bir koku. Odunsu parfüm arayanları memnun edebilecek, güzel ve biraz da üniseks bir parfüm olduğunu düşünüyorum. Kalıcılık ise kışlık bir parfüme göre gayet yeterli.

    M.Micallef - EMiR [Emir] - Gelen parfümlerin içinde en çok beğendiğim ilk üçe girdi diyebilirim. Ankara NextLevel HARVEY&NICHOLS'da testerı vardı fakat bitik olduğundan orijinalini test edemedim. Gerçekten erkeksi fakat kesinlikle ağır olmayan, mistik ve zengin kokan bir parfüm diyebilirim. Nedense bu parfüm beni duygusal anlamda bir yerlere götürdü. Oryantal bir koku olduğu söyleniyor fakat bana modern bir koku gibi geldi açıkçası. Öd kokusunun sardunya ile paçuli karışımından oluşan harika ve farklı bir yapısı olan bir parfüm. Kalıcılık rahat 8 saati buldu. Gerçi ertesi gün bile kokusunu kolumdan alabiliyordum. Farkedilebilirlik ise çok iyi demeden geçemeyeceğim.

    M.Micallef - Royal Vintage [ROYL] - Bu parfümün orijinalini HARVEY&NICHOLS'da deneme imkanı buldum. Bu parfümü test ettikten sonra hemen listeme ekledim. Orijinalinin açılışı biraz daha sert ve baskın notalarla açılıyor. Açılışı dışında kalp notasını orijinaline çok benzer buldum. Aventus tarzında bir parfüm diyebilirim. Kokuya gelecek olursak klas, lüks ve zengin bir yapısı var. Dumansı ve odunsu fakat turunçgillerin arkadan kendisini hissettirmesiyle freş olmayı başarabilen rahatlıkla dört mevsim kullanılabilecek yazlık bir parfüm diye düşünüyorum. Hatta takım elbise ile de rahatlıkla kullanılabilecek bir parfüm. Eğer Eser Hocam'ın Aventus Delux'unu deneme fırsatı bulabildiyseniz bu parfüm onun büyük Abisi olmayı hak ediyor. Kalıcılık ve farkedilebilirlik ise gayet başarılı diyebilirim.

    Nasomatto - Black Afgano [AFG] - Tam bir beyefendi parfümü diyebilirim. Takım elbise ile beraber çok klas duracağına inanıyorum. İlk başta biraz ağır gelebilir ama hafifledikçe muazzam bir kokuya bürünüyor. Benim bu parfümü almış olmamın başlıca sebebi mağazada koklayıp çok beğendiğim GUCCI INTENSE OUD parfümünü fragrantica yorumlarına da dayanarak benzerini arayışımdan kaynaklanıyor olması. Kesinlikle de pişman olmadım bilakis Afgano'nun GUCCI INTENSE OUD parfümüne benzerliği inanılmaz yakın buldum. Hatta intense Oud biraz daha karanlık kokarken Afgano daha freş ve tatlımsı diyebilirim. Bu parfümü almaya korkan arkadaşlar GUCCI INTENSE OUD'ü test ederek Eser Hocam'dan sipariş verebilirler. Kokuya gelince Öd ve canabis ağırlıklı kokuyor. Çok uzaktan kolalı şekeri anımsatsa da o kadar tatlı değil ve arkadan hafif tütsü eşlik ediyor. Kalıcılık ise koluma sıktıktan bir gün sonra bile rahatlıkla kokusunu alabildiğimi söyleyebilirim. Üst ve kalp notası beraber rahat 8 saat kaldığını belirtmeliyim. Farkedilebilirlik ise 1-2 fısı geçmemek şartı ile çok çok başarılı . Fazlası ağır olabilir diye düşünüyorum.

    Roja Dove - DANGER [Dove] - Parfüm koleksiyonumda bulunan Davidoff Zino'ya çok benzettim. Onun yazlık, vanilyasız ve daha freş hali diyebilirim. Fujer ya da berber kokusu olarak tabir edilen kokuların günümüze uyarlanılarak modern hale getirilmiş şekli gibi. Odunsu ve paçuli notalarına arkadan lavanta notasının eklenmesiyle oluşan, saldırgan ve ağır olmayan dört mevsim resmi ya da gündelik rahatlıkla kullanılabilecek harika bir parfüm. Kalıcılık ve farkedilebilirlik ise çok iyi.


    BAYAN:
    Dior - J'adore [J'DR] - Bu parfüm, daha önceden Eser Hocam'dan almış olduğumuz ve almaya da devam ettiğimiz bir parfüm. Kokusuna gelecek olursak orijinali ile birebir aynı diyebilirim. Tamamıyla çiçeksi açılış yapan ve şekersiz, hoş çiçek kokularıyla devam eden, kalıcılık ve farkedilebilirliğini yüksek bulduğumuz bir parfüm.

    Guerlain - Idylle [iD2] - Gül ve çiçek kombinasyonu ile açılan hafif, şekersiz ve çiçeksi bir parfüm. Bir süre geçtikten sonra gül notası geri çekilirken hoş çiçek kokuları ile devam ediyor. Kalıcılık ve farkedilebilirlik ise normal seviyede diyebilirim.

    Maison Francis Kurkdjian - A La Rose [Rose] - GÜL, GÜL, GÜL. Adından da anlaşılacağı üzere gül temalı bir parfüm. Bu parfümün orijinalini HARVEY&NICHOLS'da koklama imkanı bulduk. Merak edenler harvey'de deneyebilirler. Orijinalinin bire bir aynısı olmuş. Üst notasından son notasına kadar aynı başlayıp o şekilde de son buluyor. Gül parfümü arayanlar için biçilmiş bir kaftan diyebilirim. Hoş, kesinlikle ağır gelmeyen, rahatlıkla dört mevsim kullanılabilecek ve türüne göre kalıcılığını ve farkedilebilirliğini çok iyi bulduğumuz bir parfüm. Bu parfüm J'adore gibi Eser Hocam'dan Ablam için tekrar tekrar alınacaklar listeme girmiş oldu.

    Victoria's Secret - Bombshell [Bomb] - Bayan kokuları içinde en hafif olanı bu parfüm oldu diyebilirim. Çiçeksi, şekersiz, ağır olmayan, hafif, genel beğeniye açık hoş bir parfüm. Kalıcılık yazlık bir parfüm olarak düşünecek olursak gayet iyi.
  • can1907 kullanıcısına yanıt
    Bosuna beklemeniz adina Eser'i yakindan taniyan arkadaslarimiz cevap vermis. Bu konuyu ilk gundeme getiren siz degilsiniz. Eserin elinde hazir tester yok. Ginderdigi testerleri gunluk olarak 50ml siselerden doldurup gonderiyor. Kargo ile gonserilecek ucreti bulmasi icin en az 10-15 adet tester hazirlamasi gerekiyor. Testerlara talep yogun olunca Eser normal siparislere yetisemediginden bu satisi yapmiyor. Ancak yine de 4 sefer bu tarz satisi yapti. En nihayetinde bir daha yapmayacagini soyledi zaten.



    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KontViper kullanıcısına yanıt
    Elinize yorumunuza saglik. Bu konunun kalitelisine sizin yorumunuzla bircok kisi sahit olacak ve baska yerlerde bulamadigi 10 sayfalik bilgiyi almanin keyfine varacaktir.



    Saygilarimla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 18 Mart 2017; 20:21:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tester için tanesi 5tl olsa bile alırım vallahi keşke tester satışı gelse :D
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Dört gözle bekliyorum abi :)
  • KontViper kullanıcısına yanıt
    Ellerine sağlık hocam çok teşekkür ederim.

    -----


    Arkadaşlar 160 çeşit ürünün testerini hazırlamak, satarken bunları ayırmak vs akıllara zarar bir vakit istiyor. Hızlı gitmeyen numuneler 2-3 ay elde duruyor, şişe boyu taze geliyor. Alıp beğenen taze denk geliyor vs binbir türlü tert yüzünden o işe girmeyi düşünmüyorum. Bugün bir çoğunu her yerde bulabileceğiniz ürünler bunlar. Ben de her pakete numune ekleyip bu konudaki eksiği az da olsa gidermeye çalışıyorum. Tester satışım olmayacak arkadaşlar.
    -------

    Bu mesajın ardından takip kodlarını paylaşacağım arkadaşlar.
  • KontViper kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumların bir çok kişiye rehber olacak nitelikte.Emeğine sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11211122112311241125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.