Şimdi Ara

Açık parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ferne parfüm diye bir açık parfüm var kullanan arkadaşlar varsa yorum yazabilirler mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • senelerdir ferne parfüm dışında başka bir yerden parfüm almam. ne zaman aldıysam hep pişman oldum. sanırım zafer bey sahibinin adı. adam işinin en iyisi. aynı zamanda kullandığım parfümün orjinalı de mevcut. ama ferne parfüm den aldığım hem aynısı, hem de daha çok kalıyor. bir de alerjik bünyeye sahip olmama rağmen rahatsız etmiyor. iyi ki varsın ferne...
  • Çok sağolun ben de kullanmaya başladım gerçekten çok iyi.Zafer bey de işini en iyi şekilde yapıyor.Fiyatları bence makul;ayrıca oldukça da sağlıklı ürünlere sahip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafer Bey'i felan tanımam ama internet camiasındaki ovgüler üzerine bir alışveriş yaptım ve gayet memnun kaldım. İnternet üzerinden alışverişimle ilgili yaptığım yazışmalardaki son derece ilgili ve sıcak üslübu nedeniyle iyi bir insan olduğu yonünde bir intiba uyandırmıştır bende Zafer Bey.

    Benim doldurma parfümlerde rahatsız olduğum bir konu var ki o da şu: Kokunun asıl esansı ucunca geride geniz yakan, rahatsız edici bir koku kalıyor. Parfümün adı ne olursa olsun, asıl esans ucunca geride sadece bu koku kalıyor ve yolda yürürken bile insanları "aha bu adam/kız cakma parfüm kullanıyor" diye cok rahat ayırd edebiliyorum.

    OZETLE, Ferne parfümeriden iki adet parfüm aldım ikisi de az once bahsettiğim kalitesizlikten son derece uzak, yoğun ve etkili kokular. Hatta iki parfümün yanında 5 adet tester gondermişler ve bu testerların ücünün orijinalini kullanmıştım ki aralarında bir fark goremedim.




  • Yesinler reklamınızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Yaklaşık 1 ay önce Bursa Şubesi açıldı, olumlu yorumlarınız için çok teşekkürler. Birbirinden şahane kokular ile hepinizi bekliyoruz...
  • YSL la nuit de l'homme (ferne kodu 022) aldım net üzerindeki yorumlara ve fiyatın diğer açık parfümlere göre daha yüksek olmasına güvenerek. Maalesef yanından bile geçmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.