Şimdi Ara

Açık öğretime geçme YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar temel lisedeyim. Zaten durumumdan memnun değildim bugün son damla bardağı taşırınca izin alıp geldim açık öğretime nasıl geçilir araştırmak için. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yarımcı olun lütfen.

• Arkadaşlar 1. dönem kayıt yenileme son tarih 9 ekim demiş geç mi kaldım
  • Hocam pazartesi (10 ekim) karar vermiş olsaydınız geçiş yapılıyordu, fakat şuan sistem kapanmıştır muhtemelen. Tekrar uzatılmasını bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz geçtiniz mi açık liseye? Uzatıldı diyelim ne yapmam gerek bunlar hakkında bilginiz var mı?
  • Hocam konu ile ilgili bilginiz varsa benimle de paylaşın lütfen. Hiçbir bilgim yok
  • Geçtim hocam, sorularınızı cevaplamaya çalışırım

• hocam temel lise para iadesi felan yapıyor mu ? gerçi para önemli değil zaten temel liseye verilen para çöp oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonalaylı

hocam temel lise para iadesi felan yapıyor mu ? gerçi para önemli değil zaten temel liseye verilen para çöp oldu.

Henüz konuşmadım idare ile. Fikrimi söyleyeyim, eğer ikinci dönem bırakırsan liseyi, örneğin 10 bin almışsa 5 binini iade eder.
  • emin misin hocam ? bence iade etmezler. babam peşin ödemiş peşinde indirim yapıyorlar diye. taksitle olsa kalan taksitleri ödemezdik de. peşin parayı geri vermezler
  • Ne sormak istiyorsun aol mezunuyum ben.2.donemde gecebilirsin bu arada

• ieyegosubu İ kullanıcısına yanıt
    Şu an sorum yok hocam. med4bio ile pm yoluyla iletişime geçtim cevapladı sağolsun. Teşekkür ederim sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.