Şimdi Ara

Açık öğretim mi? Örgün öğretim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola, forumda yeniyim

Ben şuan 10. sınıf öğrencisiyim ve istemediğim bir okula giderek 9. sınıfta 1 sene sınıf tekrarı yaptım. Resim yeteneğim var, çizmeyi seviyorum ve şu sıralar, Anadolu Üniversitesi Çizgi Film - Animasyon bölümüne girme fikri kafamda dolaşıyor. Lakin ben şuan Anadolu lisesinde okuyorum ve güzel sanatlar meslek liselerinde okuyanlar 4 yıl boyunca bu bölümün yetenek sınavına hazırlanıyor. Bende seneye okulumu Açık öğretime alıp, Karakalem kursuna gidip çizimimi geliştirmeyi ve aynı zamanda bir reklamcıda çalışıp program bilgimi de geliştirmeyi ve önümdeki 2 yılı bu şekilde kendimi geliştirmeye adamayı düşünüyorum. Zira şuan okuduğum okulda 8 ders boyunca uyuyorum, sınav öncesi günler çalışıp geçerli not alıyorum ve tekrar unutuyorum. 2 yılımı israf etmek istemiyorum açıkçası. Ayrıca lisenin kültür açısından bana bir şey katabileceğini pek düşünmüyorum çünkü aktif olarak internet kullanıyorum. İngilizce'mi geliştirip aynı zamanda gündemi takip ediyorum. Lisenin vakit kaybı olduğunu düşünüyorum açıkçası fakat kesin bir karar vermekte zorlanıyorum. Genel olarak yaşça kendimden daha büyük insanlarla arkadaşlık yaptığım için lise ortamından da nefret ediyorum.
    Görüşleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi küfrevi. -- 18 Mart 2014; 11:55:49 >

• yok mu görüş bildirecek?
  • merhaba,yazdıklarının mantıklı olduğunu düşünüyorum ama okuduğun liseyi bırakıp açıktan okumanı fazla tavsiye etmem hangimiz okuduğumuz liseyi sevdik ki ? bence okuduğun okulda kal yetenek sınavlarına hazırlan ,aynı anda işte çalışma ise senin enerjinle alakalı orası sana kalmış ,ama tavsiyem okulunda kalıp hem yetenek sınavlarına hazırlanıp hem derslerine çalışman çünkü ileride kararın değişirse iyi bir ygs ve lys puanına ihtiyacın olacak ihtiyacın olmasa da cepte durur,benim düşüncelerim bunlar inşallah yardımcı olur bu arada anadolu üniversitesi son sınıf öğrencisiyim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.