Açık Öğretim Liselerinden Akşam Liselerine Geçiş. Açık öğretim lisesinden umut akşam lisesine geçerseniz hangi sınıftan başlarsınız? Kaç kredi lise kaçıncı sınıfa denk gelir? Kaç kredisi olan öğrenci mezun olur? 0-42 arası kredisi olan öğrenciler lise 1. Sınıfa devam eder. Haziranda bir üst sınıfa geçer. 42-85 arası kredisi olan öğrenciler lise 2. Sınıfa devam eder. Haziranda bir üst sınıfa geçer. 85-127 arası kredisi olan öğrenciler lise 3. Sınıfa devam eder. Haziranda bir üst sınıfa geçer. 127-170 arası kredisi olan öğrenciler lise . Sınıfa devam eder. Haziranda Mezun olur. Önemli: Mesleki açık öğretim lisesi öğrencilerin kredisi Ortak+Seçmeli derslerin kredi toplamına göre hesaplanır. Mesleki ders kredileri dikkate alınmaz. Detaylı Bilgi İçin: https://umutaksamlisesi.com/haber-acik-Ogretim-lisesi-sinav-sonuclari-aciklandi-168.html #umutaksamlisesi #umutakşamlisesi #ümraniyeakşamlisesi #umraniyeaksamlisesi #akşamlisesinedir #akşamlisesifiyat #akşamlisesikayıt #istanbulakşamlisesi #istanbulaksamlisesi #lisediploması #aksamlisesi #akşamlisesi #kayıttarihi #açıköğretimlisesi #akşamlisesikaçyıl #açıköğretim #mesem |
Bildirim