Bildirim
Açık öğretim anadolu üniversitesinde okuyan yardımcı olabilir mi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba, sınav öncesi öğrenci kimliği+sınava giriş belgesini alman yeterli. Sınava giriş belgesi sınavdan bir kaç hafta önce anadolu.edu.tr adresinden yazıcı çıktısı ile temin edebilirsin.
Sınavlarında başarılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: sinavadogru
Merhaba, sınav öncesi öğrenci kimliği+sınava giriş belgesini alman yeterli. Sınava giriş belgesi sınavdan bir kaç hafta önce anadolu.edu.tr adresinden yazıcı çıktısı ile temin edebilirsin.
Sınavlarında başarılar.
teşekkürler ders seçme oluyor mu ? AÖF de yeni oldugum için sistemi bilmıyorum. -
Merhaba, yeni kayıtlarda ders seçme yok, verilen ilk yıl derslerinden sınava gireceksiniz. -
@sinavadogru cok teşekkürler. -
quote:
Merhaba, yeni kayıtlarda ders seçme yok, verilen ilk yıl derslerinden sınava gireceksiniz.
merhaba ben 5-6 kasımda olan açıköğretim sınavına gireceğim 7 tane kitap var hergün birine 1 saat çalışıyorum fakat boş yani bu açıköğretim sınavında nerelerden soru cıkacak nereden öğrenebilirim onu sitede yazmıyor ve bu sınav nasıl oluyor testmi? teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
quote:
Merhaba, yeni kayıtlarda ders seçme yok, verilen ilk yıl derslerinden sınava gireceksiniz.
merhaba ben 5-6 kasımda olan açıköğretim sınavına gireceğim 7 tane kitap var hergün birine 1 saat çalışıyorum fakat boş yani bu açıköğretim sınavında nerelerden soru cıkacak nereden öğrenebilirim onu sitede yazmıyor ve bu sınav nasıl oluyor testmi? teşekkürler
sınav aralıkta değil mi ?_ -
quote:
Orijinalden alıntı: onlinlers
quote:
quote:
merhaba ben 5-6 kasımda olan açıköğretim sınavına gireceğim 7 tane kitap var hergün birine 1 saat çalışıyorum fakat boş yani bu açıköğretim sınavında nerelerden soru cıkacak nereden öğrenebilirim onu sitede yazmıyor ve bu sınav nasıl oluyor testmi? teşekkürler
sınav aralıkta değil mi ?_
sitede kasımda yazıyor
http://www.anadolu.edu.tr/tr/2013-2014-ogretim-yili-guz-donemi
4-9 kasım diyor yanlış biliyor olabilirim inş yanlış biliyorumdur
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sitede kasımda yazıyor
Merhaba,
Arasınav tarihi 14-15 Aralık'tır. Aşağıdaki linkten güncel kılavuzdan alınan bilgileri görebilirsiniz. Arasınav için ders ünitelerinin yarısına çalışmalısınız. Örnek olarak; 8 ünitelik bir derste Arasınav için 1-4 arası üniteye çalışmanız yeterlidir.
Aynı şekilde sitemizde sınav sorularına çalışabilirsiniz. Teknolojik altyapımızla bilgisayar, tablet, akıllı telefon ile her an her yerden erişip soru çözebilirsiniz. Ayrıca; açıklamalı sorular ve ünite özetleri de bulunmaktadır.
https://twitter.com/sinavadogru/status/377679432510472192
Sınavlarınızda başarılar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sitede kasımda yazıyor
Merhaba,
Arasınav tarihi 14-15 Aralık'tır. Aşağıdaki linkten güncel kılavuzdan alınan bilgileri görebilirsiniz. Arasınav için ders ünitelerinin yarısına çalışmalısınız. Örnek olarak; 8 ünitelik bir derste Arasınav için 1-4 arası üniteye çalışmanız yeterlidir.
Aynı şekilde sitemizde sınav sorularına çalışabilirsiniz. Teknolojik altyapımızla bilgisayar, tablet, akıllı telefon ile her an her yerden erişip soru çözebilirsiniz. Ayrıca; açıklamalı sorular ve ünite özetleri de bulunmaktadır.
https://twitter.com/sinavadogru/status/377679432510472192
Sınavlarınızda başarılar.
Ben pek birşey anlayamadım.Bu osym kayıt tarihinde Anadolu üniversite Açık öğretim Halk ile ilişkiler ve tanıtıma yerleştim.Benim sınavımda aralık tamı oluyor.Sorum büyük ihtimal saçma gelebilir fakat sistemi ve işleyişi hiç biliyorum teşekkürler.
-
Rica ederim, neden saçma olsun. Kafanıza takılanları soruyorsunuz, normal.
AÖF'te tek bir tarih var evet tüm öğrenciler 14-15 aralıkta arasınava girecekler, sizde dahil :) -
quote:
Rica ederim, neden saçma olsun. Kafanıza takılanları soruyorsunuz, normal.
AÖF'te tek bir tarih var evet tüm öğrenciler 14-15 aralıkta arasınava girecekler, sizde dahil :)
Teşeküürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X