Şimdi Ara

AÇIK KODLARIYLA SATILIK ÇOK FONKSİYONLU SAĞLAM DİZİ SİTESİ - TazeDizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 0 dan oluşturduğum Wordpress dizi sitemi açık kodlarıyla satıyorum.

    Sitemizin başlıca özellikleri : Responsive olarak (Her mobil cihaza uyumlu görünüm) tasarlamıştır.
    En önemli özelliği Lightweight bir yapıda olması ve Background task mantığı ile çalışmasıdır. Yani site önyüzü donmaz, arka planda çalışan işlemler kullanıcı farketmeden biter.


    Hızımızı ve Kalitemizi Bilen bilir : www.tazedizi.com

    Türkiye, hatta Dünya üzerinde en sağlam görüntü kalitesine sahip yabancı dizi yayını yapan 2 bine yakın premium üyeye sahip bir dizi sitesiydik (2 Gün öncesine kadar)

    Playerımızın özellikleri :
    1) Playerımız özel olarak geliştirilmiş premium özelliklere sahip bir Flash Playerdır. sadece www.tazedizi.com domaini ile ulaşılabilir. Piyasadaki klasik playerların aksine 2GB lık Full HD bir bölümü bile hata vermeden oynatabilir.
    2) Video başı, video arası, video sonu, istenilen bir zaman aralığında, bir süre sonra geçilebilir (skip yapılabilir) veya geçilemez (mecburi, skip yapılamaz) video şeklinde veya direk resim olarak göstreilecek reklamlar alabilir, ayrıca video üstü kayan yazı şekilnde de reklam alabilirsiniz. (list ticker message). Birkaçtane daha geliştirilen reklam özelliği vardı hiç kullanmadığımız için hatırlamıyorum.
    3) Ek bir özelliği Wordpress plugini olarak da kullanılabilimesidir.
    * Youtube un kullanıcıya verdiği her özellik diğer playerların ise verdiği yayınlama özellikleri ile (embed vs.. ) bölümleri playerımızda yayınlayabilirsiniz.
    4) External olarak, yani videoya gömmeden altyazı oynatabilir. ( Örnek : wordpressde bir video yayınlanacağı zaman benim belirlemiş olduğum "video_sub" adında özel alan ile buraya verilecek olan URL deki altyazıyı o video ile yayınlanabilir. Sorunsuz ve tam senkron çalışır )
    5) Premium yayın yapmak isteyen siteler için veya üyelik zorunluluğu gerektiren siteler için, belirli video izleme süresi verilerek o süreyi aşan kullanıcılara videonun açılması engellenebilir ve video playerda çıkacak özel bir mesaj gösterimi yapılabilir. Hiçbir şekilde bu güvenliğin aşılması söz konusu değildir.
    6) Video Playerımızda tüm kısayollar mevcuttur. Klavye yön tuşları ile sizin tarafınızdan belirlenecek süreye göre ileri geri sarma özelliği, üst alt yön tuşları ile ses açma kapama, tam ekran çıkış giriş klavye kısayolları, video durdurma oynatma kısayolları.
    7) Video playerımızın diğer ek özelliklerinden bahsedeyim, İzleme sırasında durdurma yapmadan Altyazıyı açıp kapatabilirsiniz , Slow motion ile diziyi yavaşlatılmış çekimde izleyebilirsiniz, Player üzerinde stop işleminden sonra çıkan Kullanıcı paneli sayesinde mail alabilir, autogenerate edilen embed kodunuzu yayınlayabilirsiniz.
    8) Video bittikten sonra sizin Postlarınızdaki (yani yayınladığınız videolardaki tag mantığına göre) kullanıcıya ilgili videoları gösterebilirsiniz.
    9) Live Streaming ile yani anlık olarak Video kalitesi seçme özelliği ile bölüm ekleyebilirsiniz. Video Player üzerinde ayar butonu mevcuttur (360p,480p,720p,1080p)
    10) Kendi logonuzu gösterebilirsiniz.

    Dipnot : Flash Playerın gösterilemediği platformlarda otomatik olarak HTML5 Player devreye girer.

    Şimdilik aklıma gelen özellikleri bu kadar..

    Sitemin özellikleri (elimden geldiğince kısaltarak anlatacağım) :

    ("sizin belirlediğiniz, istediğiniz, istenilen, seçeceğiniz ... " diye söylediğim her özellik yönetim panelinden ayarlanabilir özelliklerdir)

    * Ana sayfa üzerinde JQuery ve Ajax ile geliştirdiğim Video sliderı ile otomatik olarak son yayınlanan bölümleri veya özel olarak sizin seçeceğiniz dizileri (sizin belirlediğiniz sayıda) gösterimini yapabilirsiniz. Video Slider Paneli için Arka Plan resmini değişebilirsiniz.
    * Video Sliderı üzerinde bulunan Like butonu ile videoyu beğenebilir ve sosyal medya butonu ile sosyal medyada paylaşımı yapabilirsiniz.
    * Ana sayfa üzerinde "En ..." özellikleri ile videolarınızın listesini belirlenmiş 4 farklı boyutta gösterebilirsiniz.
    * Kullanıcılarınız favorilerine dizilerini hızlı bir şekilde ekleyebilir çıkarabilir. Favori sayfasında dizilerini liste halinde resim, tür, imdb puanı, açıklaması (popup), aktör isimleri ve yayınlanma yılı ile görebilirler.
    * Üye olan ve favorilerinde dizi olan kullanıcılara özel öneri sliderı ile (özel öneri algoritması var) kullanıcılarınıza güzel bir panelde(imdb nin üyelere özel olarak gösterdiği slider öneri panelinin tamamen aynısını tasarladım) diz önerisi yapabilirsiniz. ((Resimler paylaşılacaktır))
    * Menü ile ulaşılan; alfabetik olarak dizilerin imdb listesi ve özellikleri ile yayınlandığı sayfalar mevcuttur. (Aynı zamanda bu listeleri gezerken dizinin açıklamasını merak eden kullanıcılar bu listedeki herhangi bir dizinin üzerine fare ile gelip bekledikleri zaman şık bir popup ile dizinin geniş açıklamasına ulaşabilirler)
    * Yayınlanan diziye verilecek puana göre sıralama yapan IMDb ilk 200 listesi sayfası. Bu sayfa üzerinde yine popup özellikleri mevcuttur.
    * Gelişmiş Arama algoritması ile arama bölümünden arama yaparken aynı anda sonuçları görebilirsiniz ve seçip o sonuca gidebilirsiniz.
    * Yayınlanacak bir bölümü pluginimiz sayesinde yönetim panelinden ayarlayarak geri sayım aracı olarak birçok görsel seçeneği ile istediğiniz sayfada yayınlayabilirsiniz.


    Sitemizde 3 temel sayfa mevcuttur.
    -----------------------------------------
    1) Ana Sayfa (Aşağı yukarı bahsettim çoğu özelliğinden)
    2) Youtube liste sayfası benzeri olan sayfamız.(Resimler paylaşılacaktır) (Aynı zamanda dizi sezonu sayfası da mevcuttur)
    3) Single Video (Yani tek bölüm yayını yapılan sayfa)


    >GENEL ÖZELLİKLER
    ----------------------------------------
    * Her bölümün üstünde sonraki bölüme geçiş için bir buton bulunmaktadır.
    * Her bölümün üstünde kaldığınız bölüme kitap ayracı koyar gibi kaldığım yer ikonuna tıklayarak kaldığınız bölümü kaydedebileceğiniz bir buton bulunmaktadır.
    * Kullanıcı hem favori dizi listesine hem de kaldığı bölümleri ayrıntılı bilgileri ile beraber görebileceği panele rahat bir şekilde ulaşabilir.
    * Temayı Wordpress teması olarak tasarladığım için ve benden sonra temayı kullanacak kişiler de zorlanmasın diye düşünerek yönetim paneli ile kontrol edilebilir olarak geliştirdim.
    * Playerımız için de wordpress yönetime panelinden ulaşılan özel bir yönetim paneli mevcuttur.
    * Websitesi üzerinde Wordpress ile kategori ve video(post) mantığındaki her wordpress özelliği kullanılabilir. (örneğin sağ dizi(kategori) navigasyonu, son yorumlar sağ navigasyonu, etiket navigasyonu vs...)
    * Ana Sayfa yönetim paneli tasarladım, yönetici sadece anasayfada yapacağı değişiklikleri burada gerçekleştiriyor.
    * Reklam yayını için yine yönetim panelinden eklenecek linkler ile belirlenen yerlere reklamlar koyulabilir, duyurular yapılabilir.

    Server Tarafı
    --------------------------------------
    Nginx 'dir. Konfigurasyon ayarları Profesyonel bir şekilde yapıldı. En sağlam dDdos ataklarını bile farketmezsiniz.

    Sitemiz ile senkron olarak çalışan dinamik ANDROID uygulamamız da mevcuttur.
    *Telefonda yazılımsal çözücüyü kullanarak Full HD dizileri oynatabilen Özel Player desteği.
    *Favorilere dizi ekleme, takip listene dizi ekleme, listelerine sol android navigasyonu ile ulaşabilme.
    *Sayfalar arasında hızlı geçiş, resimli ve gerekli detayları ile listeli diziler, sezonlar, bölümler.
    *Arama ile filtreleme özelliği... gibi bir dizi uygulamasından beklenebilecek her özellik bulunmaktadır.


    Elimden geldiğince anlattım, ciddi düşünene arkadaşlar pm yoluyla benimle iletişime geçebilirler daha detaylı bilgi verebilirim. Ayrıca ekran görüntülerini takip ederseniz aklınızdaki soru işaretleri gidecektir diye düşünüyorum.

    SS ler :

     AÇIK KODLARIYLA SATILIK ÇOK FONKSİYONLU SAĞLAM DİZİ SİTESİ - TazeDizi

     AÇIK KODLARIYLA SATILIK ÇOK FONKSİYONLU SAĞLAM DİZİ SİTESİ - TazeDizi

     AÇIK KODLARIYLA SATILIK ÇOK FONKSİYONLU SAĞLAM DİZİ SİTESİ - TazeDizi

     AÇIK KODLARIYLA SATILIK ÇOK FONKSİYONLU SAĞLAM DİZİ SİTESİ - TazeDizi

     AÇIK KODLARIYLA SATILIK ÇOK FONKSİYONLU SAĞLAM DİZİ SİTESİ - TazeDizi

     AÇIK KODLARIYLA SATILIK ÇOK FONKSİYONLU SAĞLAM DİZİ SİTESİ - TazeDizi

     AÇIK KODLARIYLA SATILIK ÇOK FONKSİYONLU SAĞLAM DİZİ SİTESİ - TazeDizi

     AÇIK KODLARIYLA SATILIK ÇOK FONKSİYONLU SAĞLAM DİZİ SİTESİ - TazeDizi



    Facebook Beğeni Sayısı : 1741
    https://www.facebook.com/tazedizi

    Twitter Takipçi Sayısı : 1642
    https://twitter.com/TazeDizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukest -- 24 Mart 2015; 20:58:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.