Şimdi Ara

Açık Kaynak ile İşletim sistemi Türetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan bir işletim sistemi yapmak istemiyorum mesela ubuntu ubuntuyu modifiye etmek istiyorum ama gelişmiş modifiye benim gibi gözükmeli bunu nasıl yapabilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oicero

Ubuntu için; Ubuntu Customization Kit
    http://www.linux.com/learn/tutorials/739139-roll-your-own-customized-ubuntu-with-uck

Ubuntu Builder'da var hangisi daha iyi ve ben arayüz de değiştirmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Angel

quote:

Orijinalden alıntı: oicero

Ubuntu için; Ubuntu Customization Kit
    http://www.linux.com/learn/tutorials/739139-roll-your-own-customized-ubuntu-with-uck

Ubuntu Builder'da var hangisi daha iyi ve ben arayüz de değiştirmek istiyorum

Açıkçası hiç bir bilgim yok. Siz böyle bir geliştirme programı aradığınız için link buldum :/

• Önce Ubuntu'yu kurup kullan nasıl olmasını istiyorsan o şekilde dizayn et. Yeterince özel ve güzel olduğu zaman Remastersys ile iso kalıbı oluştur. Önce bu iso ile yeniden kurulum yap ve sonucu gör, memnun değilsen başa dön ve adımları tekrarla, memnun kalırsan isoyu arkadaşlarına dağıt onlar da kullansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngrms

Önce Ubuntu'yu kurup kullan nasıl olmasını istiyorsan o şekilde dizayn et. Yeterince özel ve güzel olduğu zaman Remastersys ile iso kalıbı oluştur. Önce bu iso ile yeniden kurulum yap ve sonucu gör, memnun değilsen başa dön ve adımları tekrarla, memnun kalırsan isoyu arkadaşlarına dağıt onlar da kullansın.

Teşekkürler Peki Arayüz Dışında Menü vs nasıl değiştirim proglama dili biliyorum yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Angel

quote:

Orijinalden alıntı: hsngrms

Önce Ubuntu'yu kurup kullan nasıl olmasını istiyorsan o şekilde dizayn et. Yeterince özel ve güzel olduğu zaman Remastersys ile iso kalıbı oluştur. Önce bu iso ile yeniden kurulum yap ve sonucu gör, memnun değilsen başa dön ve adımları tekrarla, memnun kalırsan isoyu arkadaşlarına dağıt onlar da kullansın.

Teşekkürler Peki Arayüz Dışında Menü vs nasıl değiştirim proglama dili biliyorum yapabilirim

Unity arayüzünü nasıl özelleştirebileceğini bilmiyorum, Ubuntu konusunda çok fazla yardımcı olamayacağım. Ben sadece en basit ve en çok kullanılan yöntemlerden birini söyleyip yol gösterdim, gerisi sende, internette kaynak çok. ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .bat ile işletim sistemi yapmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.