< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Tabi hocam neden gelişme olmasın. Bölgenizdeki fiber ağının genişlediğini gösteriyor bu gelişme. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 23 Temmuz 2023; 21:10:23 > |
|
Hocam aslında neyin nereye gittiğini çok bilemeyiz. Şöyle ki, o fiber ağlar bazen kamu kurumlarına, bazen baz istasyonlarına, bazen anlaşmalı diğer kuruluşlara, bazen tüketiciye, bazen firmalara, bazen saha dolaplarına ve daha burada sayamayacağımız kadar çok yere gidiyor olabiliyor. Mesela Mobese sistemleri de internet üzerinden çalışır birçok noktada. Yani hangi kablonun nereye gittiğini, nereden nereye birleştiğini Telekom veya ilgili işletmeciler bilebilir ancak. Bizler tüketici olarak bölgemizde fiber altyapı çalışmaları gördüğümüzde bölgemizdeki fiber ağ genişlediği için sevinmeliyiz elbette. Yani umarım en kısa sürede o fiber kablolardan birisi de tüketicinin evine/işyerine gelir ve sorunsuzca kullanır internetini. |
|
Teşekkürler konu için. Ben de hemen arka sokağımızda ve apartmanlarda bulunan Fiber bağlantı için açık kapıya başvuru yaptım. Fiber kutusuna çok yakınım ama bizde VDSL2 var. Türk Telekom abonesi değilim comnet üzerinden kullanıyorum ama inşallah bir sonuç çıkar :) BTK, Twitter, Cimer vs. her yerden başvurdum sonuç yok. bir de burdan deneyelim :D |
| _____________________________ |
|
Rica ederim. Başvurunuzda işletmeci adı vs geçirmeseydiniz, yani sadece adresim bu FTTH istiyorum demeniz yeterli oluyor. |
|
|
VDSL de fiber geçiyor FTTC olduğu için. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Yeniden kayıt açıp tarafıma şu şu numaralı başvuru ile ilgili bilgi verilmedi diyeceksiniz hocam. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 11 Ağustos 2023; 10:43:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Amd FX 8350@5Ghz Sapphire 3GB HD 7950 Oc Vapor-X Gddr5 384 Bit Asus Crosshaır V Formula-Z Seageta 2tb Barracuda 64MB 7200Rpm Samsung 120gb 840 Evo GSKILL 16GB (2X8GB) DDR3 2000 Mhz FSP Aurum Pro Gold 1200w Corsair H110 Corsair 760T Asus ML238H 23" 1920 x 1080 2ms Logitech G430 7 1 Dolby Headset
|
|
Hayırlısı olsun. |
|
Hocam selamlar, içeriğiniz Açık Kapı ya değil de Turk Telekom online işlemlere yazıyor gibi. Bu yüzden reddedilmesi çok doğal. Sizin başvurunuzu bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne yönlendirilmek üzere yazmanız gerekir. Örneğin Donanım haber Telekom Müdürlüğüne x x adreste mukim, xx bağlantı hızına sahip internet aboneliğimde yaşadığım sorunlar x x x talebim, gereğinin yapılmasını arz ederim. Şeklinde yazabilirsiniz. Bununla birlikte, eğer Açık Kapı başvurunuzu yeniden reddeder ise, konudaki diğer örneklere bakabilir veya https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365 adresinden de kayıt açıp bu kaydın ekran görüntülerini de ekleyebilirsiniz. Hep söylediğimiz gibi, haklı olduğunuz bir hususta yanlış hazırlanmış bir dilekçe ile haksız çıkabilirsiniz. Bu konulara dikkat etmek gerekir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 13 Ağustos 2023; 20:12:20 > |
|
|
|
Güzel hocam, bunun aynısını tuketici.btk.gov.tr adresinde de açınız. Daha sonra gelecek olan yanıtları bekleyin. Buradan özel mesaj yoluyla da gönderebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 13 Ağustos 2023; 20:31:15 > |
|