Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.780
Cevap
50
Favori
91.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • caliskansahis44 C kullanıcısına yanıt

    bana da aynısını dediler, bayadır uğraşıyordum sonunda 2021 yılı projelerine alındı dediler. Ama hala tam tarih verilmedi.

  • robotica R kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Hız profil güncelleme gibi işlemleri işletmecinizin çağrı merkezi üzerinden halletmelisiniz. Buradan ileteceğiniz talepler altyapı,port, fiber vb. olmalıdır.

  • Bu sabah bir Pendik yenişehirdeki villa sitesindeki bir ev için kiralama sözleşmesi yaptım. Evi kiralamadan önce sorduğum ttnet fiber altyapısı olduğu söylendi ve yeni bir site değil yaklaşık 15 yıllık tamamı 52 ikiz villadan oluşan büyük bir site. Bu öğlen TTnet'den alt yapı sorgulaması yaptığımda benim dairemde hiç bir internet alt yapı olmadığı gözüküyor ama yandaki ikizim olan villaya baktığımda fiber alt yapısı gözüküyordu. Fiber olup olmaması çok problem değil normal internette bana yeter ama hiç alt yapı gözükmüyor.


    TTnet'i aradım ve durumu anlattım, altyapı ile ilgili bir problem olabileceğini, önbaşvuru yaparsam ekiplerin bunla ilgileneceğini söyledi. İnternetiniz bağlanana kadar da herhangi bir ücret ödemeyeceğimi söyledi. Ön başvuru yaptım ama bu süreç uzun sürer mi diye çok korkuyorum çünkü eşim de bende evden çalışıyoruz ve işimiz tamamen bilgisayar üzerine. Hemen ikizimiz olan dairede hat olduğu için bizim bağlantıyı sağlamaları teorik olarak çok uzun sürememeli diye düşünüyorum. Acaba bu açık kapı üzerinden kayıt açsam sürecin hızlanmasına yardımcı olur mu?





  • altyapı bilgisine ulaşılamıyor diyorsa santral de boş port yoktur. oturduğunuz mahalleden birisinin taşınmasını bekliyceksiniz, yada mahalleye yeni santral kurcaklar.. bende aynı şekilde mağdurum...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TitanDemon -- 28 Ocak 2021; 16:43:13 >
  • TitanDemon kullanıcısına yanıt

    Ne kadar süredir bekliyorsunuz? Benim taşınmama yaklaşık 2 hafta var bu sürede hallolursa sıkıntı yok ama bu süreç 1 ayı geçerse beni baya zora sokacak bu iş


    Ekleme: Türk telekom göstermiyor ama başka bir sağlayıcı üzerinden baktığımda dediğiniz gibi boş port olmadığı gözüküyor. İşin komiği ben 26 numarayım bana altyapı yok diyor, 25 numarayı sorguluyorum fiber altyapısı var diyor, 27'yi sorguluyorum hiper internet alt yapısı var diyor AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. yarın 25 numara ile görüşeceğim, onlarda 15 gün önce taşınmış, umarım internet için çok beklememişlerdir.


    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 1 ay oldu. korona dan dolayı yoğunluk var diyorlar. okullar kapalı olduğu için uzaktan eğitim falan derken herkes internet bağlattırdı, portlar doldu. okullar açılırsa belki internetini kapattıranlar olur bize sıra gelir.

  • 10 aydır bekliyorum. Yazmadığım birim kalmadı.müdürlüğe gide gide mekik dokudum. Hala bağlanacak. Apartmana siyah kutu takıldı. Dairelere fiber kablo çekildi uçlarına konnektör takıldı öyle bekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam.


    Sizin durumunuzda https://twitter.com/ttdestek


    Bu adrese yazmanız daha hızlı sonuç almanızı sağlayacaktır.

  • Arazion kullanıcısına yanıt

    Umarım kısa sürede hallolur hocam.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Sağolun hocam, alt yapı başvurusunu zaten bugün yapmış olduk, pazartesi gününe kadar herhangi bir tepki gelmezse yazarım buradan, olmadı bölge müdürlüğü var Kurtköy'de oraya da gidip elden dilekçe vermeyi düşünüyorum.

  • Rica ederim hocam. Sizinkisi olmaz bir iş değil. Kısa sürede hallolur hocam problem. Müdürlüğe gittiğinizde erişim planlama ile görüşebilirsiniz.
  • İlk başlarda olumlu yanıt geliyordu bu sistemden. Hatta aynı ilçede yaşadığımız biri açık kapı sayesinde fiber altyapıya erişti. Lakin bende aynısı olmadı. Normalde 2-3 gün taş çatlasın 7 günde cevap gelen yerden 14 günde hala cevap gelmedi. Telekom müdürlüğü engel mi oldu yada son anda para mı çıkışmadı ne olduysa oldu. Altyapı hala gelmedi. Aşağıdaki yazdığıma cevapta gelmedi...


    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.
  • Merhaba. Yasal süresi 15 gün hocam. Bir süre daha bekleyin, cevap gelmez ise tekrar durum akıbetini sorgulayan bir başvuru oluşturursunuz.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam yasal cevap süresi yarın doluyor. En iyisi en yakın zamanda müdürlüğe gitmek galiba.
  • Yarın cumartesi hocam. Haftasonlarını saymayın derim bu süre için.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    O zaman 15 iş günü oluyor dediğiniz. Eğer öyle ise haftaya cuma bitmiş oluyor yasal süre. Tamamdır hocam. Haftaya cumaya kadar bekleyeceğim 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weeknd -- 29 Ocak 2021; 20:29:46 >
  • Hocam selamlar. Dilekçe cevap süresindeki 15 gün ibaresi kanunda net verilmemiş. Kimi kurum 15 iş gününü esas alırken, kimi kurumlar 15 gün olarak esas alıyor. Yani buna göre değerlendirme yapmakta fayda var. Tabi ben size engel olmak istemem, yani hafta içi müdürlüğe gitmek isterseniz gidin tabi bilgi almak adına.
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.



    bana da gelen en net cevap bu şekilde uzun zamandır hızlı internet istiyordum.

  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun.
  • teşekkürler hocam .. ümidim arttı

  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.