Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.681
Cevap
67
Favori
133.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durumlar olumlu gibi gözüksede bayağı uzun bir süreç var gibi duruyor, 3 senedir uğraş veriyoruz 1 kaç senemiz daha var gibi 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jackquins kullanıcısına yanıt

İnşallah daha kısa sürede hallolur hocam AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• soracam bakalım ne diyecek.

• Epey uğraştım, şu anlık 9 imza topladım. Aslında daha fazla imza toplayabileceğim kişiler var ama genelde iş saatlerinde evde olmuyorlar ya da ben gittiğimde imza atacak kimseyi bulamıyorum. Bu yüzden iki gündür uğraşıyorum. Mahallenin yaş ortalaması biraz yüksek olduğu için bazıları kabul etmiyor veya “Bu bana yeter” ya da “Faturam fazla gelir” gibi korkularla imza atmak istemiyor. Bunları duymak gerçekten garip geliyor çünkü zaten fiber ile VDSL altyapısı aynı fiyata sunuluyor, hangi hızı seçersen seç fark etmiyor. Ama bunu bazen insanlara anlatmak zor oluyor. Yine de imza atmasalar bile şimdiye kadar oldukça fazla imza topladım. Umuyorum ki bu çabalarla mahallemize fiber internet gelecek.AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammet3733 -- 22 Mayıs 2025; 23:18:12 >

Ben de açık kapıya her yazdım da, keşke bana da buna benzer cevaplar gelse… Fiber ile son durumu öğrenmek için müdürlükle konuşmam gerekiyor. Sana böyle cevap vermeleri bile bence şanslı olduğunu gösterir. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• Bizim proje onaylandı ve fiber kablolar ile ofsd dolaplar kuruldu ana caddelere yaklaşık 2 ay önce. Müstakil evlerden kurulu bir bölgedeyiz. Direklere Hava fiberler ve dağıtım kutularını bekliyoruz o zamandan bu yana. Taşerenun gelmelerini bekliyorlarmış. Onaylanmış bir projenin bitirilme süresi yaklaşık ne kadar sürüyor?

• Muhammet3733 M kullanıcısına yanıt

Hocam maşallah valla çabanızı takdir ettim :) 9 gayet iyi, tabi bunların birbirine yakın yerler olması da süreç açısından daha kolaylayıcı bir durum. Mesela sokağınızdakilerden imza alsanız zaten gayet yeterli oluyor. Hele birkaç sokaktan birden imza alsanız gayet iyi ve yeterli olacaktır.

• vestham V kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun

İhaleyi alan taşeron firmaya bağlı hocam. Onların ihale alırken işi bitirmek üzerine belirli bir süreleri oluyor. O süre dahilinde rahat hareket edebiliyorlar. İhaleyi alan taşeron firmayı (bölgenizdeki) öğrenebilirseniz onlardan net bilgi almak da mümkün olabilir. Bizim bölgedeki işe ne zaman başlanacak gibisinden. Bir de size şunu söyleyeyim eğer tüm her şey hazırsa belediye izinleri, malzemeler vs. bu durumda taşeron firma işe başladığında kısa süre sonra aktif edebilirler.

• Ben yeni bir binaya taşınıyorum, bina daha 4-5 ay önce tamamlandı. Bir türlü telekom şubesine gidemediğim için internetten başvuru yaptım ön başvuru, tabii 24 ay içerisinde inşallah yaparız bir şeyler şeklinde dönüş aldım AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

Sonra bu postu görünce ben de açık kapıdan başvurdum, binada altyapı yok ama yaklaşık 70 m ötede fiber dolabı var (üst caddede), 20 m ötede de(caddenin köşesinde) yer altından dıreğe turuncu kablo çıkartmışlar ve alt caddeye doğru gidiyor. Bizim caddedeki binalar hep müstakil olduğu için es geçmişler anladığım kadarıyla.

Başvurduktan sonra açık kapıda ara cevap verilmiştir, işte ilgili birime iletildi gibi bir cevap varken türk telekomdan da açık kapı başvurusundan sonra 2-3 kere altyapı çalışmaları devam ediyor size bildiricez gibi mesaj geldi standart bir mesaj gibi görüyorum.

Velhasıl, bugün tekrar baktığımda direğe çıkıp oradan alt mahalleye devam eden kablodan ek yapıp bir parça direkte bırakmışlar, bu bir gelişme midir sizce? 20 metre sonuçta, modemi oraya koysam evden çeker AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• onurmio kullanıcısına yanıt

Fotoğraf eklerseniz anlamak daha net olur hocam :)

• Güncelleme

1 ay olacak fibere geçtim.Detayları yakın zamanda paylaşacağım.Tek sorunum gerçekten sansüronline onu da yeni bir modem alarak çözüme kavuşturmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu kablo normalde yukarıya çıkıp başka caddeye geçiyordu, şimdi sanki çoklayıp böyle sarıp bırakmışlar diğeri yine yukarıdan başka caddeye gidiyor.

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bump kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Detayları aktarırsanız bizler de okumak isteriz. Fotoğraf da ekleyebilirsiniz

• onurmio kullanıcısına yanıt

Hocam inşallah ftth ye kavuşursunuz. Bu başka yere gitmeyip sizin evinize doğru gelecek ise oldukça iyi bir gelişme.

Valla, benim proje onaylandı, kutu koyuldu, sokaktan kablo çekildi, kapının önüne kablo çekildi, ona rağmen 3 ay oldu herhalde daha fiber bağlanmadı. Bi' mucize olmazsa gerçekten 1-2 seneniz var herhalde. AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. 

• Knisath kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun çetrefilli bir yol, yan binalarda falan olsa kendi çabamla bi şekilde çekerim kablo ama öyle bir durumda olmadığı için mecburen bekliyoruz. Altyapının tekel olması sıkıntılı bir durum, ortak altyapı şirketi ile yürütülse fiber dönüşüm çok daha hızlı olur eminin..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.