Arabanız muhtemelen kurbanlık öküz gibi böğürür.. Başka da bir işe yaramaz düşüncesindeyim... Sessiz açık hava filtresi var mı bilmiyorum.
sakınn heleki o adamlardan onların ben yerini biliyorum ankarada bizim burda sanayide adamlar öyle bir üç kagıtçıki alacaksan yine ala ama o adamlardan asla sakın alma o kadar söylüyorum
Bunlara hiç gerek yok simota aero form takın vtec2 lerde en iyi filtre bu, aem v2 almadığınız sürece.
@Greencher Aslında birazda bağırmasını istiyorum. Yakıştırmanızda güldürdü @CaNeRR bey tam olarak neden onlardan almamam gerektiğini söyler misiniz ? @doch vtec Söylediğiniz üründe çok pahalı be hocam :)
Biraz üstüne düşersen 200 tl civarlarına düşürürsün simota aero form2 yi.Kendimde kullanıyorum ses olarak tatmin eder seni.Ama bizim araçlar plastik emme olduğu içinde çok büyük bi beklentiye girme.
Biraz üstüne düşersen 200 tl civarlarına düşürürsün simota aero form2 yi.Kendimde kullanıyorum ses olarak tatmin eder seni.Ama bizim araçlar plastik emme olduğu içinde çok büyük bi beklentiye girme.
30 liralık takabilirsiniz karar sizin tabi ki.Şuda aklınızda olsun düz boru yeterince uzatılmayıp motor sıcağını çekerse performans düşüsü yasarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: dohc vtec
satıcılar o kadar gereksiz insanlar ki anlatamam sana illaki bir sorun çıkar piyasa değerinden daha fazlasıan satmaya çalışan insanlar orda yazdıgı özelliklere sahip olduğuna inanmıyorum şahsen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme