Şimdi Ara

açık artırma item satma ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • açık artırmayla item satıyorum açık artırma fiyatı 80.000 buyout 100.000 yazdım 2 saat sonra 85.000 den satıldıını gördüm bu 3,4 defa başıma geldi açık artırmanın süresi bitmeden nasıl satılıyor anlamadım ? bir bug falan var mı bildiğiniz ?

Stone Blitz Sold
    85.000
    Sold
    Ended: Today

Daha bitmesine 1 günden fazla vardı.

• Bende böyle birşey olmadı hiç.son miktarlara dikkat et

DIII => savrotin#2513
    DIII => Clan For Kings Tag : 4Kings
  • 100k'ya buyout yapılmıs, %15 blizzard cuttan sonra 85k sana kalır.

Buy OUT: Bid süresini beklemeden direk almak isteyenler için ürüne biçtiğiniz son fiyattır.

sizin durumunuzda 100k buyout fiyatı olduğundan ve AH %15 gold kestiği için 85k kasanıza geliyor. Anladığım kadarıyla siz BİD ve BuyOut terimlerini kavrayamadığınız için böyle bir sorun yaşadınız.

İyi akşamlar.

Orijinalden alıntı: Maturax

açık artırmayla item satıyorum açık artırma fiyatı 80.000 buyout 100.000 yazdım 2 saat sonra 85.000 den satıldıını gördüm bu 3,4 defa başıma geldi açık artırmanın süresi bitmeden nasıl satılıyor anlamadım ? bir bug falan var mı bildiğiniz ?

Stone Blitz Sold
    85.000
    Sold
    Ended: Today

Daha bitmesine 1 günden fazla vardı.

%15 i kesiliyor.. 100kya satarsan 85k alırsın..
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.